Reacties voor: Losse iPhone extreem duur: 945 euro bij Amazon Frankrijk

Amazon Frankrijk heeft de losse iPhone zonder abonnement in de winkel gezet. De telefoon is echter extreem duur in vergelijking met een toestel met abonnement: 945 euro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. En je zou dan maar per ongeluk upgraden en zelf je iPhone simlocken.

  2. Volgens mij zal Apple flink gezeur van de Europese Commisie en Neelie Kroes kunnen krijgen. Hopelijk zullen ze de iPhone dan veel goedkoper moeten aanbieden. Enfin, een iPhone zonder abonnement van ± 945 euro, is stukken goedkoper dan een iPhone met abonnement (totaal ± 1400 euro) Je zou hem natuurlijk kunnen hacken, maar met de iPhone doe ik dat (nu) liever niet.

  3. Tja maar wat je wel vergeet is dat je dan wel bel minuten, smsjes en internet hebt.

  4. iphone met abbonement is toch echt wel goedkoper dan 945 euro.
    ik denk dat je rond de 800 ofzo komt + je kan ermee bellen , bij de 945 euro komt nog bellen.

  5. Apple gezeur van de EC? zou niet weten waarom, zo duur is de iphone helemaal niet (losse telefoons zijn nou eenmaal duur, we hebben hier in NL geen idee omdat nagenoeg alles i.c.m. een abo wordt verkocht).

    Een iphone hacker doet niet de operator tekort, maar Apple.. die 20 a 30% commissie kunnen ze vergeten zonder abo.. vergelijk het met hier een telefoon meenemen uit de winkel, en dan het abo niet betalen..

    een iphone met abo brengt apple in duitsland tenminste (een duurder abo = meer commissie) 759 op (30% commissie + 399 voor de phone). een gehackte brengt 299 dollar op.. da’s €500 verschil.

  6. En het enige wat IK wil is een Iphone die het doet. Het is voor mij géén enkel probleem om modellen uit de VS te laten komen maar ik ben op zoek naar iemand die deze veilig kan hacken (zover je over veilig kan spreken.

  7. De iPhone gaat met abonnement in Duitsland ongeveer 1000,- per jaar kosten. De goedkoopste abonnementsvorm is 49,95 en de aanschaprijs ligt op 399,-. Ik verwacht dat het in Frankrijk niet veel zal afwijken.

    De phone-only optie is fijn voor mensen die reeds een abonnement hebben of een abonnement van hun werkgever hebben. Zij kunnen nu ook ‘legaal’ een iPhone in hun bezit krijgen. Ik ga dit zeker doen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.