Reacties voor: Los schroefje in behuizing iPhone 4

Een Duitser heeft last van een los schroefje in de behuizing, vlakbij het simkaartslot. Ook anderen hebben er last van.
Lees het complete artikel → Los schroefje in behuizing iPhone 4
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 112 reacties

  1. Ik denk dat het de schroefjes van Steve J. zijn die loszitten… 😉

  2. Worden de iPhone’s nou eigenlijk helemaal met de hand in elkaar gezet?

  3. Ik heb ook een rammelend geluid gehoord laatst, maar dat bleek – zoals in de laatste regel van het artikel staat – de aan/uitknop.

  4. Net even getest, geen problemen hier.. Zelfs niet de aan/uit knop. 🙂

  5. Nou nou.. Niet echt goede controle dus.. Dit is toch wel knudde..

  6. Ik vraag me af waarom dat ding voor kwaliteitstest nog naar Californië moet…

  7. Moeten jullie nog een nieuwe IPhone?

    Ongelooflijk…en ze gaan ook nog als warme broodjes over de toonbank. Deze versie slaan we dus maar over, hoe graag ik hem ook wil.

  8. Hmm
    Ik zit al een tijdje te twijfelen of ik na de 3G ook over ga naar een IPhone 4. Maar als ik het zo lees wordt het een android HTC toestel.

  9. Geen antenneprobleem, geen gele vlekken, geen losse schroefjes, en met mij gaat dat op voor 99% van de iPhone 4 bezitters.
    maar ja, dat is geen nieuws…..

  10. Ik heb het even gechecked en niks aan het handje:)
    Ik weet niet of het ook een productie fout is maar mijn vriendin heeft een hele grote barst in haar scherm op dr net nieuwe iphone 4…

  11. Signaalverlies (antenne systeem)
    Gele vlekken op ‘t scherm
    Loszittende onderdelen (schroefjes, lock/unlock knop)

    Joeppiee…

  12. als ik schud hoor ik ook iets rammelen, wel heeeel zacht, maar nergens LAST van

  13. Kan gebeuren. Ik zeg garantie. 

  14. @Redondo1982: Inderdaad, zo zit ik nu ook te denken. Ik wil deze iPhone in principe heel graag. Ben bereid ervoor te sparen en ‘m dan te kopen. Maar als ik alles er omheen zo hoor, krijg ik toch ook heel erg de neiging gewoon een jaartje te wachten op de iPhone 4s of 5 of whatever.

    Ik zie wel… Misschien als ik een leuke kerstbonus krijg ofzo, dat ik ‘m dan alsnog haal.

  15. Man, man en elke dag vindt men wat nieuwe onzin…

  16. Idd, veel gezeik om niks. Heb hem meer dan één maand en heel tevreden 😉

    Origineel geplaatst door Pete
    Geen antenneprobleem, geen gele vlekken, geen losse schroefjes, en met mij gaat dat op voor 99% van de iPhone 4 bezitters. maar ja, dat is geen nieuws…..

  17. Ik dacht Apple zo streng bij de kwaliteitscontrole.
    Ik hoop dat ze nu geleerd hebben dat ze hier beter niet op besparen. Dit is toch waar Apple voor staat, kwalitatief hoogstaande producten.

  18. Dus als ik het goed heb heeft dus 1 iemand van de +\- 5 miljoen iphones die nu verkocht zijn hier last van? Ik niet hoor

  19. Ach ja een maandag Iphone.
    die Aziaten hebben ook een eerste werkdag die ze haten :P.

    gewoon terug gaan Iphone voor 3 weekjes even weg en klaar.

  20. @Redondo1982: Hoge bomen vangen veel wind. Ik heb met mijn iPhone 4 meer bereik als met mijn iPhone 3Gs. Ik heb geen last van een rammelend geluid(zelfs als het zo was, ik had er geen last van) en ik weet niet wat er nog meer is maar ik heb nog helemaal geen problemen ondervonden. En inderdaad, ik heb alle iPhone’s gehad, zoals Steve Jobs al zei, dit is echt de grootste vooruitgang tot nu toe. Ik ben echt verliefd op de iPhone 4. Met elke iPhone waren er problemen en iedereen zei aan het begin, nou deze iPhone sla ik over.. Maar zelfs Apple is niet perfect en ik kan met heel mijn volle verstand zeggen dat deze iPhone elke cent waard is!

  21. Er zitten wel meer schroefjes los bij Apple.

  22. Origineel geplaatst door dannyy
    Maar zelfs Apple is niet perfect en ik kan met heel mijn volle verstand zeggen dat deze iPhone elke cent waard is!

    helemaal mee eens, en ik heb ook nergens “last” van … ben ook helemaal tevreden over mijn Phoontje4 !!

  23. Origineel geplaatst door Pete
    Geen antenneprobleem, geen gele vlekken, geen losse schroefjes, en met mij gaat dat op voor 99% van de iPhone 4 bezitters.
    maar ja, dat is geen nieuws…..

    I agree..!

  24. haha wat een grap.
    Dat heb ik (nog) niet.

  25. ongelooflijk dat geneuzel over die probleempjes met de iphone 4. als bijvoorbeeld auto’s zo beoordeeld zouden worden (die een veelvoud van het aankoopbedrag van een iphone kosten) zou er geen enkele auto meer verkocht worden, omdat daar de foutmarge vele malen groter is dan bij een iphone. en dan gaat het over duizenden malen groter. een antenneprobleem dat helemaal niet uitzonderlijk blijkt te zijn, losse schroefjes in een paar van de honderdduizenden toestellen, ga maar eens een auto kopen of een huis of noem maar op, en hoop dan geen fouten te vinden: succes! zo’n iphone 4 is een ongelooflijk ingewikkeld stuk precisiewerk, met talloze high-tech – high-end onderdelen. de foutmarge is uitzonderlijk laag, en toch dat geweeklaag over die paar miliprocenten waar problemen zijn.

  26. Een loszittend schroefje lijkt een groot probleem maar je hebt altijd nog garantie, daar komt bij dat maar een miniem percentage van de gebruikers hier last van heeft. Hoe vaak ik niet producten heb gehad met loszittende schroefjes en/of veel ergere problemen, dat is niet op 1 hand te tellen, maar dat haalt het nieuws vaak niet.

    Wat ik wil zeggen is dat al deze problemen door de Hype zo uitvergroot worden dat er onterecht een negatief beeld ontstaat waar naar mijn mening iPhoneclub ook aardig aan bijdraagt. Dit soort dingen horen naar mijn mening thuis op een forum zodat iedereen daar zijn eigen mening over kan vormen. Door het op de voorpagina te zetten maak je naar mijn mening van een muis een olifant.

  27. 5% uitval zou mening producent dolgelukkig mee zijn..
    Apple verkoopt 5milj toestellen. 50.000 hebben een probleempje. Dat is 1%… het klinkt als aantal veel.. Maar met dit soort aantallen is een mini percentage al snel een hoop.

    Gewoon garantie.. Niets te zien, doorlopen mensen..

  28. Potverdorie. Als jullie nou een niets zeggen had ik het nooit gehoord. Maar als ik schud hoor ik zachtjes iets loszitten. Verder nergens last van maar toch jammer dat ik het nu weet. 🙂

  29. @Sannie: druk je on/off knop eens helemaal in en schud nog eens, weg geluid …

  30. Origineel geplaatst door marc3l
    Signaalverlies (antenne systeem) Gele vlekken op ‘t scherm Loszittende onderdelen (schroefjes, lock/unlock knop)Joeppiee…

    (Voor de 100000000ste keer):
    * Signaalverlies, test het eerst uit bij ons ipv AT&T hun crap-netwerk te volgen. 99% van de BE/NL iPhone gebruikers merkt er in dagelijks gebruik niets van.
    * Gele vlekken trekken vanzelf weg na enkele dagen…
    * Schroefjes, nja.. Dat zou inderdaad nooit mogen gebeuren, maar het komt misschien bij 1% van de verkochte iPhones voor. Dus alweer iets dat door de media enorm opgeblazen kan worden ookal stelt het niets voor.

  31. @dubbeltje: Niet doen !! die iphone 4 is echt super !!

  32. Ik hoor ook wat! Haha. Morgen achterkantje even open maken. Dat moet niet al te moeilijk zijn!

  33. OMG ik zie het al voor me: screw-gate !!
    (de PR afdeling is vast al filmpjes aan het draaien van zelfgefabriceerd Nokia en HTC schroot waar ook van alles loszit )

  34. @Tom:

    Zeker nooit een productiebedrijf gezien. Gaat altijd iets mis het is en blijft mensen werk.

    Jij maakt zeker nooit een foutje.

    Wat een zielig geneuzel zo langzamerhand hier op dit forum.

    Eerder stonden er nog wel eens zinnige dingen maar nu het begint een hoog Telegraaf gehalte te krijgen

    Sorry ik moest dit even kwijt

  35. Gaan we nou over alles zeuren? Als je miljoenen apparaten maakt, zit er altijd wel een maandagochtend apparaat tussen.

  36. Haha. Wat een kwaliteitsproduct.

  37. Ik hoor niks ik heb gewoon de beste van de beste gekregen speciaal voor mij

  38. Mm.. Ik dacht het eergister al te horen.. maar door alle knopjes vas te houden en er zachtjes tegen aan te tikken blijft het rammelen.. Toch wel weer jammer hoor :/

  39. @soupload:

    We hebben net een nieuwbouw woning gekocht. ±50 opleverpunten blijkt heel weinig te zijn. :-/

    Dan liever een iPhone met 1 los schroefje…

  40. Overigens denk ik dat het rateltje wat je hoort van de autofocuslens komt. Het is zo zacht, kan bijna geen los schroefjes zijn. Denk dat de poster van de pics gewoon pech heeft gehad.

  41. Origineel geplaatst door Joris Goedbloed
    OMG ik zie het al voor me: screw-gate !! (de PR afdeling is vast al filmpjes aan het draaien van zelfgefabriceerd Nokia en HTC schroot waar ook van alles loszit )

    LOL inderdaad. Wat een gezwam weer dit. Is er eigenlijk nog geen iPhone 4 in brand gevlogen? Om maar ‘ns een balletje op te gooien. 😉

  42. @placer: 5% zeker nooit van 6 signa gehoord; streven naar niet meer dan 3,4 defecten per miljoen mogelijkheden. 4σ is netjes; 6200 per miljoen.

  43. En dat allemaal voor ‘slechts’ 629€.. (vanafprijs)

  44. 5% uitval in de eerste paar dagen is veul

  45. Op m’n 3GS zit alles nog netjes vast, zelfs na een jaar!

  46. Nu weer wachten totdat Apple de reacties van het forum verwijderd.

  47. Origineel geplaatst door bibi2205
    Origineel geplaatst door marc3lSignaalverlies (antenne systeem) Gele vlekken op ‘t scherm Loszittende onderdelen (schroefjes, lock/unlock knop)Joeppiee…(Voor de 100000000ste keer): * Signaalverlies, test het eerst uit bij ons ipv AT&T hun crap-netwerk te volgen. 99% van de BE/NL iPhone gebruikers merkt er in dagelijks gebruik niets van. * Gele vlekken trekken vanzelf weg na enkele dagen… * Schroefjes, nja.. Dat zou inderdaad nooit mogen gebeuren, maar het komt misschien bij 1% van de verkochte iPhones voor. Dus alweer iets dat door de media enorm opgeblazen kan worden ookal stelt het niets voor.

    Dat is niet helemaal correct hoor. Er zijn veel mensen hier die er bijvoorbeeld wel last van hebben tijdens het bijvoorbeeld het internetten of gewoon mailen. Bellen is vaak geen probleem (want als 3G wegvalt, springt het toch terug op GSM) maar GRPS is echt sloom en dan kan je niet fatsoenlijk internetten.

  48. Jammer dat Apple zich nu zo aan het haasten is. Dan ga je fouten maken.
    En dat lijkt mij niet slim bij een telefoon die toch al gejinxt is.

    Echt alles lijkt wel fout te gaan met de iPhone 4

    @dubbeltje:
    De 3GS bestaat Gelukkig ook nog…

    Die is praktisch het zelfde kwa snelheid op de camera functies en het betere beeldscherm en wat kleine details na. De extra Batterij tijd blijkt achteraf wel mee te vallen.

  49. Daar gaan we weer. Iedereen zonder iPhone4 gaat weer lopen bleren hoe schandalig het is en iedereen met een iPhone4 heeft geen klachten.

    Wel een ”aantal mensen” hebben dit probleem. Whoei en dat op 3.000.000+ verkochte modellen.

    (je hebt altijd wel productiefoutjes, bij iPhones/autos/fietsen/tv’s enz enz)

  50. @Donstil:
    Dat gezeur zal je altijd blijven houden. Hoge bomen vangen veel wind. En daar smullen de concurrenten van. Als ze zelf niks hoeven te verzinnen om de iPhone neer te halen omdat Apple dat zelf al gedaan heeft grijpen ze alle mogelijkheden aan om aan te tonen dat je beter geen iPhone4 moet kopen.

    Jammer voor hen dat Apple kopers vaak trouwe kopers zijn. Zelfs mensen die voor het eerst een Apple product aan schaffen lijken er aan verslingerd te raken.

    Dan maar even naar HTC of wie dan ook is altijd een stap terug in gebruiksgemak en comfort.

    Geen enkele telefoon bood je zulke makkelijke synchronisatie mogelijkheden en veelzeidigheid zonder dat het moeilijk werd in gebruik. Je kan misschien lang niet alles wat je er mee zou moeten/willen volgens de anti Apple groeperingen. Het blijft een geweldig apparaat met een geweldig OS.

    Het iOS en de verbinding met itunes maakt het zo fijn werken. Dat is iets wat je met Android en de eigen meegeleverde software niet hebt. Zelfs niet wanneer je double twist installeert. Maar ach zij hebben dan weer zo genaamde vrijheid.

    Daar zal altijd een tweestrijd blijven.

  51. Waarschijnlijk verzonnen door die kerel en heeft hij er zelf een vijs ingestoken. En het eenige dat kan rammelen is de aan/uitknop of (en) de mute knop

  52. Het zou mij niets verbazen als er een anti Apple lobbie is die dit soort nieuws feitjes de wereld in helpt gewoon om een negatief sfeertje te creëren rondom het succes van de iPhone 4.

    De verkoop cijfers tot nu toe bewijzen dat het een fijn product is. Ondanks alle tegenslagen.

    Jinxed of niet

  53. Oh nee, weer een opgeblazen verhaal. Moet er nou altijd wat te zeuren zijn?

  54. @soupload: wel eens gehoord van Renault? Die heeft hetzelfde probleem gehad als Apple nu… Rond 2004 en verder wou ook geen mens meer een Renault en zelfs nu zijn de meeste mensen nog wantrouwend….
    Dus ook met auto’s gebeurt dit….

  55. @Pepijn: Goed gesproken !!!

  56. Haha dit is echt grappig. Om de beste telefoon weer een slecht naam te kunnen geven wordt er weer iets verzonnen en de media blaast het weer op. Zo zie je maar weer hoe populair iPhone is. Ennn de klagers zullen zoals altijd mensen ZONDER een iPhone zijn.

  57. Ik heb GEEN gele vlekken op mijn scherm .
    Ik heb GEEN last van het antenne probleem .
    Ik heb GEEN last van loszittende schroefjes .

    Blaas het allemaal eens niet zo op. 1% van de gebruikers ofzo zullen dat wel ondervinden, mr dat is bij elk toestel lijkt me..

  58. Ik heb blijkbaar ook een loszittende aan-uit knop..
    Wat zouden jullie doen vragen om hem in te ruilen of gewoon zo laten?

  59. Als je zoals steve jobs altijd bij elk produkt verkondigt amazing the best ever etc dan kun je verwachten dat elk probleem breed word uitgemeten. Zeker ook omdat als er een nieuw apple produkt wordt gelanceerd dit ook uitgebreid word, meer dan bij andere producenten, vermeld door de pers dus dan niet zeuren dat kleine probleempjes dan ook onder het vergrootglas worden gelegd.

  60. Origineel geplaatst door Pete
    Geen antenneprobleem, geen gele vlekken, geen losse schroefjes, en met mij gaat dat op voor 99% van de iPhone 4 bezitters. maar ja, dat is geen nieuws…..

    Absoluut. De media ziet een bedrijf/product dat zo populair is graag op zijn bek gaan en elke scheet wordt meteen breed uitgemeten. Als een medewerker in de fabriek per ongeluk een krasje op het toestel zou maken en het stilzwijgend gewoon inpakt staan er na de verkoop van het toestel waarschijnlijk ook meteen met grote koppen op alle sites “productieproces van iPhone faalt!”

  61. Tsja, ik heb gisteren 1 van de duurste toestellen gekocht die er op de markt is.

    Dan mag je gewoon verwachten dat er geen loszittende schroefjes in het apparaat zitten.Er rammelt bij mijn iPhone wel iets, maar het is denk ik geen loszittendschroefje.

    Verder ben ik dik tevreden trouwens; geen antennagateproblemen etc.

  62. Origineel geplaatst door Pete
    Geen antenneprobleem, geen gele vlekken, geen losse schroefjes, en met mij gaat dat op voor 99% van de iPhone 4 bezitters.maar ja, dat is geen nieuws…..

    Amen to that!!

  63. Ai weer slecht nieuws…

  64. @matijs: Ah idd je hebt gelijk. Niks loszittend schroefje. Gewoon schakelaartje.

    TX!

  65. Ook ik verbaas me over de hele berichtgeving rondom iphone4. Ik ondervind zelfs een verbeterde ontvangst van het GPS signaal. Voorheen (met de 3G) kon ik met bijvoorbeeld Ndrive geen geldig GPS signaal krijgen, nu wel.
    Voor mij gewoon weer een fantastisch toestel.

  66. Ach ja, ze geven wel toe dat het een productiefout is.
    Wel weer grappig hoe de FANBOYS het meteen willen goed praten… zielige gasten zijn het toch.

    p.s. Steve misschien een idee om tijdens de volgende keynote wat gematigder te spreken over je nieuwe digitaal “wonder”.

  67. iphone = ok maar laat je niet beroven door T-mobile: de problemen met ontvangst zijn nog lang niet opgelost! Mooie praatjes maar ga ervan uit dat als je de Iphone4 bij T-Mobile koopt je GEEN 3G (lees = geen internet, filmpjes etc etc.) hebt. Bij T-mobile krijg je altijd een half product! Laat je niet wijsmaken dat dit binnen een paar maanden is opgelost!

  68. Weer iets?

    en ik wacht op de volgende, ook omdat ik nog een jaar met deze moet…

    Is btw wel handig krijg je steeds v2 van een nieuw model… Een v2 is altijd ‘improved’, alleen ben je natuurlijk even niet de hipmeister… voor een jaar met je out-of-date 3GS… 🙂

  69. Origineel geplaatst door matijs
    @Sannie: druk je on/off knop eens helemaal in en schud nog eens, weg geluid …

    Klopt, je moet m helemaal indrukkken. Dacht ook al nee he heb ik weer. Maar hield het knopje tegen ipv ingedrukt :p

    Met ingedrukt hoor ik niks rammelen.

  70. Lekkere stemmingmakerij, meer iets van pubertjespraat, maar nee, ik zie toch dat er Gonny onder het artikel staat… Beetje onder je niveau Gonny!

  71. Origineel geplaatst door Richard
    Lekkere stemmingmakerij, meer iets van pubertjespraat, maar nee, ik zie toch dat er Gonny onder het artikel staat… Beetje onder je niveau Gonny!

    Dus omdat de iPhoneclub een nieuwsfeit naar buiten brengt dat niet heel postitief is dan mag daar niet over geschreven worden of heeft het geen niveau? Jouw reactie is onder de maat zou ik eerder zeggen.

    Gonny ga gewoon zo door. Ook negatief nieuws over de iPhone 4 is nieuws. Ik heb de mijne besteld in Engeland omdat ik van T-Mobile afwilde en ik ben wel geïnteresseerd in dit nieuws.

    Het kan er namelijk op wijzen dat de productie zo omhoog geschroefd 😉 is dat de kwaliteit misschien te lijden heeft onder de druk van klanten/Apple.

    Ik weet nu waar ik de iPhone op moet controleren dankzij jullie artikelen. Een telefoon die duurder is dan een zeer krachtige notebook moet gewoon perfect zijn. Een toestel dat mij ruim 750 euro heeft gekost mag gewoon geen fouten hebben (het mag wel maar dan kan ik hem meteen omruilen voor een nieuw exemplaar).

  72. Grappig, mensen die er al één hebben vinden dit stemmingmakerij… Maar dat er nu al een aantal reacties zijn van rammelende iphones is toch wel bizar. Knopjes die wat loszitten of schroefjes, het moet niet kunnen na enkele weken. Haastklus bij Foxconn dus. Ik wacht als tevreden 3GS-gebruiker op no. 5…

  73. Wacht toch maar even dat alle kinderziekten eruit zijn. Wat een mislukking. Hou het bij
    de 3gs

  74. Lol, zijn ook echt mensen die door dit bericht al geen iphone 4 nemen,.. lekker beinvloedbaar.. zal altijd wel een aantal mensen zijn die een probleem met een produkt hebben. Het blijven machines.

  75. Ook geen rammelende geluiden op mijn iPhone 4, alles perfect .

  76. Ik wacht wel op de G5 en ga nog wel een jaartje door met ‘n 3GS… Daar waren, ook in het begin, geen problemen mee,

  77. Origineel geplaatst door WvB22
    Dus omdat de iPhoneclub een nieuwsfeit naar buiten brengt dat niet heel postitief is dan mag daar niet over geschreven worden of heeft het geen niveau? Jouw reactie is onder de maat zou ik eerder zeggen.

    Zijn reactie (en dat is echt niet de enige!) komt voort uit het welbekende Stockholmsyndroom. Dat mag je hem niet kwalijk nemen. De lijst met reacties onder een bericht als dit, is heerlijk leesvoer voor psychologen.

  78. Ik had voor mijn werk een blackberry storm2 erbij gekocht, als we het nou over ramp toestellen hebben!!!
    Mijn god wat een kwaliteitsverschil, ik heb alle iphones al gehad en is geen 1 toestel wat het kan evenaren, het enig wat ik zie dat alle fabrikanten schaamteloos model/OS aan het imiteren zijn, ik zag gisteren zelfs dat samsung een Yepp media speler uitbracht, nou je moet 10 x kijken dat het geen ipod touch is. een galaxy zonder beloptie, gewoon schaamteloos gekopierd.

  79. ouch… Apple is lekker bezig om z’n paradepaardje tot flop te bekronen… Gaat lekker zo,

  80. Wel eens een nieuwbouw woning gekocht?
    Lijst met gebreken waar je een krant mee kunt vullen.

    Dit is echt nieuws wat geen nieuws is, maar meer een gebrek daar aan.

  81. Om het ‘probleem’ op te lossen kan Apple misschien gratis stickers uitdelen met erop “schudden voor gebruik” 😉

  82. @G1AN: voor een flop zijn er al te veel van verkocht.

    Het is een daverend (verkoop) succes juist. En dat ondanks de (opgeblazen) problemen.

  83. Als je nou eenmaal een miljardenonderneming bent mag, zulke prijzen vraagt en dan ook nog eens zulke grappen met je prijzige producten uithaalt (antenne, scherm en nu schroefje) mag je wel verwachten dat je terechte kritiek krijgt. Zeker als je fouten gaat proberen te verhullen door producten van de concurrent onderuit te halen.

    Fanboys -> Nee, deze kan je niet goedpraten.

  84. Wat maakt dat nou uit. Je koopt de telefoon toch voor je image en niet voor de perfecte telefoon. Zelfs als je problemen het dan ontken je het voor jezelf toch gewoon.

  85. Stelletje zeurpieten, er zit ook wel een pluisje ergens in mijn iPod Touch, laat ik daar over gaan jammeren en het me beklagen van de aankoop.. Had ik maar een lelijke Philips MP3 met half de mogelijkheden 🙁

  86. @Troye: helemaal gelijk hoor, heb een ipod touch en een ipad,en weet je wat,ik kan niet meer zonder ze dus krijg ik over 2 dagen de iphone,en laurens ik weet niet of je vaak kijkt op internet, maar RIM en nokia zijn ook aan het zeuren over de iphone 4

  87. geen enkel probleem hier. Antennagate = gewoon iets om te laten zien aan vrienden maar komt niet voor tijdens gebruik. Screw-gate = geen last van, zelfs geen knopje met iets te veel speling. Apple blijft top.
    En anders koop je er toch gewoon geen = meer stock voor de echte liefhebbers.

  88. Heb gisteren mijn telefoon eindelijk gekregen via The PhoneHouse. Ik ben er zeer tevreden mee en er zit niets los, alles werkt en zelf het weg vallen van bereik heb ik ook nog niet gezien. Ook niet met het vast houden.

    Een super toestel zonder enkele problemen!!
    Ik vind dat dit ook wel eens geschreven mag worden, een top toestel.

    Wat mij alleen op valt is dat de batterij snel van 95% naar 74% gaat en minder. Dus moet nog even afwachten of de batterij goed verloopt 🙂

  89. geen problemen en de makkelijkste jailbreak ooit, iphone four! wat wil je nog more?

  90. Wat een sooi! HTC it is!

  91. Ik hoor ook iets rammelen, ook als ik de aan/uit-knop stevig ingedrukt houd. Moet ik nu terug naar de Mobistarwinkel?

  92. @Luc: Wat is het probleem? Ferrari’s worden ook met de hand in elkaar gezet.

  93. Origineel geplaatst door Jeroen
    Ik dacht Apple zo streng bij de kwaliteitscontrole.

    In de vorige eeuw wel, ja. Sinds 2001 niet meer – het is heel normaal als je met een nieuw Apple-apparaat terug moet. Het wordt dan (in mijn ervaring) wel probleemloos omgewisseld of gerepareerd.

  94. Origineel geplaatst door Pieter Hayen: Man, man en elke dag vindt men wat nieuwe onzin…

    Er is steeds wat aan de hand met die nieuwe phone, maar gelukkig zijn er altijd Appleklonen die doen alsof hun neus bloedt. Alles beter dan de zeepbel doorprikken.

  95. Origineel geplaatst door biagio
    @Troye: helemaal gelijk hoor, heb een ipod touch en een ipad,en weet je wat,ik kan niet meer zonder ze dus krijg ik over 2 dagen de iphone,en laurens ik weet niet of je vaak kijkt op internet, maar RIM en nokia zijn ook aan het zeuren over de iphone 4

    Dat heb ik gelezen ja, maar dat is een (in mijn ogen terechte) tegenwerping tegenover de kritiek van Apple toch? 🙂

  96. Vroeger ook een keer in een Apple labtop gehad, zeker 15 jaar geleden. Het koste me een half jaar een innig contact met de ICT medewerker.

  97. 3GS lijkt nog altijd de beste smartphone en iPhone in de collectie! Dit kan toch niet meer :’S !!!

  98. Origineel geplaatst door Luc
    Worden de iPhone’s nou eigenlijk helemaal met de hand in elkaar gezet?

    Nee Joh, een groepje kleine chinese kindjes in de leeftijd van 8-12 jaar zit een hele dag die dingen in elkaar te knutselen voor 1.50 euro zakgeld per dag!!!

  99. Naja heb m nu een klein weekje in gebruik en moet zeggen dat dit echt de beste en fijnste telefoon is die ik ooit in bezit heb gehad. Heb natuurlijk wel de 3G 2 jaar lang gebruikt maar dit gaat er zo erg overheen qua prestaties en mogelijkheden. Echt top!! Ik heb geen last van alle eerder genoemde gebreken die voor kunnen komen.. Geen vlekken, antenneprobleem of los schroefje..

    Hij is snel, switched snel van apps, mooie fotos en filmpjes, Apps heb ik nog nooit zo snel zien laden, hijs mooi en robuust.. Ben happy!!

    Dat er een schroefje los zit bij een HP laptop of een luidspreker niet werkt van een Acer notebook of Samsung telefoon is ineens niet meer interessant.. Op elke slak wordt zout gegooid als het gaat om de Iphone 4.. Ik vind het allemaal best, laat m maar lekker liggen, genoeg andere die er veel plezier aan gaan beleven! 😀

  100. oh,nee! ik koop nu een htc! Ja,als ik het hier zo lees dan mij maar een blackberry!
    DOE HET DAN GEWOON EN ZIT ER NIET CONSTANT EN IN ELKE TOPIC OVER TE ZEUREN!
    Koop wat je wil,daar ben je in de westerse wereld algoed vrij in! En niemand zal er om gaan huilen,ook Apple niet!
    Denk je dan dat deze andere producenten geen fabricagefouten kennen en dat elke HTC of Blackberry perfect is? Jullie doen net of Steve Jobs die iPhones allemaal eigenhandig in elkaar draait…. Massaproductie brengt nu eenmaal imperfecties mee,wat het prijskaartje ook is!

  101. Origineel geplaatst door ABS
    Origineel geplaatst door WvB22Dus omdat de iPhoneclub een nieuwsfeit naar buiten brengt dat niet heel postitief is dan mag daar niet over geschreven worden of heeft het geen niveau? Jouw reactie is onder de maat zou ik eerder zeggen.Zijn reactie (en dat is echt niet de enige!) komt voort uit het welbekende Stockholmsyndroom. Dat mag je hem niet kwalijk nemen. De lijst met reacties onder een bericht als dit, is heerlijk leesvoer voor psychologen.

    *mompelt iets over een klok en klepel*
    ben t best eens met je reactie over “fanboys” maar als je t verhaal eens van 2 kanten bekijkt dan weet jij net zo goed als ieder normaal denkend mensch, dat de media natuurlijk net haaien zijn 😉 ze ruiken bloed en zijn daarna niet meer te stoppen. tis maar net waar je je brood mee wilt verdienen.

    oh trouwens, wil je niet over dingen gaan praten waar je geen verstand van hebt, dat is nog erger dan het enerzijds goedpraten van problemen en anderzijds overdrijven zonder onderbouwing van problemen!

  102. Origineel geplaatst door MrMaikey
    Op elke slak wordt zout gegooid als het gaat om de Iphone 4..

    En terecht, want het is een van de duurste smartphones. Dan mag je toch wat verwachten?

  103. heb ik geen last van!

  104. Origineel geplaatst door iScallie
    Ik denk dat het de schroefjes van Steve J. zijn die loszitten…

    Aanvankelijk vond ik deze allereerste opmerking eigenlijk wel grappig, maar nagelang het lezen van de rest van de reactie kan ik maar één ding concluderen:

    het zijn vooral de schroefjes die los zitten bij al diegene die niet meer instaat zijn te relativeren

    Origineel geplaatst door Donstil
    Daar gaan we weer. Iedereen zonder iPhone4 gaat weer lopen bleren hoe schandalig het is en iedereen met een iPhone4 heeft geen klachten.

    daar lijkt het mij nog het meest op

  105. Mijn achterkant kan ik lichtjes indrukken waarna ik een tikje hoor, meer mensen met dit probleem?

  106. Ik heb dr iig wel last van. Week 28 iphone.. Tmobile geleverd.

  107. Ik heb het ook, bovenkant iPhone … als ik op men vinger ‘tik’ dan hoor je het vrij duidelijk …

    Garantie?

  108. @fnurk: Kun je nog lang wachten!

  109. Origineel geplaatst door marc
    Heb gisteren mijn telefoon eindelijk gekregen via The PhoneHouse. Ik ben er zeer tevreden mee en er zit niets los, alles werkt en zelf het weg vallen van bereik heb ik ook nog niet gezien. Ook niet met het vast houden.Een super toestel zonder enkele problemen!! Ik vind dat dit ook wel eens geschreven mag worden, een top toestel.Wat mij alleen op valt is dat de batterij snel van 95% naar 74% gaat en minder. Dus moet nog even afwachten of de batterij goed verloopt

    Als iedereen die wat zegt echt een iPhone 4 bezit, zijn er volgens mij veel meer mensen zonder problemen dan met!

  110. Onlangs gemeldt bij T-Mobile, en afgelopen dinsdag een nieuwe iPhone gekregen. Best netjes gedaan, moet je wel binnen 8 dagen zijn ofzo.

  111. @dubbeltje: ik zou ook voor ‘kwaliteit’ kiezen…

  112. Ben heel benieuwd of Apple deze schoonheidsfoutjes straks allemaal heeft opgelost als de witte uitvoering beschikbaar komt. Op zich een ideaal moment om de antenne gefixed te hebben, een paar schroefjes vaster te draaien en een betere knop te monteren.

    Of kiezen ze er juist niet voor om eventuele rechtzaken van (Amerikaanse) gebruikers te voorkomen die daaruit op zouden kunnen maken dat de eerste iPhone 4 niet goed was?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.