Reacties voor: Loop Disease: iPhone 7-gebruikers klagen over defecte microfoon en speaker

Reparatiespecialisten krijgen steeds vaker klachten van iPhone 7-gebruikers waarbij de microfoon kuren vertoont. Het probleem wordt inmiddels Loop Disease genoemd en kan je toestel onbruikbaar maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb de laatste tijd regelmatig klachten tijdens het bellen. Mensen zeggen me slecht te kunnen horen. In de auto of met headset gebeurt dit niet. Maar siri kan me wel goed verstaan en ook de dictafoon werkt prima. Rara. Is met een iphone 7 plus.

  2. Ik had exact dezelfde klachten, mijne is onder garantie vervangen door een remanufactured exemplaar. Apple wist vreemd genoeg te melden dat de microfoon niet te vervangen is en 1 deel met de behuizing is.

  3. @PJG: vriend van mij heeft een nwe iPhone 7 plus gekregen 3 weken geleden, microfoon werkte totaal niet meer.

  4. @PJG: Ik heb exact hetzelfde gehad en ben al aan mijn tweede iPhone 7 Plus binnen een maand. Het lijkt erop dat het nu beter is, maar hoor toch nog af en toe dat ik wegval 🤦🏽‍♂️.

  5. Ik heb al heel lang een probleem met de front microfoon. Front filmen heeft geen audio, FaceTime heeft geen geluid en Siri werkt niet. Ik heb den iPhone 6. Kan dit hetzelfde probleem zijn?

  6. Een vriend van mij heeft hetzelfde met zijn iPhone X en kreeg een nieuw toestel van Apple. Inmiddels heeft dat toestel dezelfde problem. Met de headset werkt alles perfect.

  7. Heb zelf ook een paar weken geleden dit probleem gekregen met mijn Iphone 7. Geen geluid tijdens gesprekken, dictafoon functie werkte niet meer en geen geluid meer bij video-opnames.
    Defecte telefoon is naar volle tevredenheid door Amac (waar ik hem had gekocht in 2016) onder garantie vervangen voor een nieuwe 7(productiedatum maart 2018).

  8. Had mijn 6s verkocht aan familie en die kreeg vlak daarna ook microfoon probleem. Was iets meer dan 2 jaar oud.

  9. Zelfde probleem gehad hier. Ik had hem gekocht bij T-mobile en daar is hij opgestuurd en gerepareerd onder garantie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.