Reacties voor: Lokale push notificaties gebruiken op de iPhone (jailbreak)

Met een MobileSubstrate-extensie blijkt het mogelijk dezelfde push-notificaties naar je iPhone te sturen, als Apple ook gebruikt. Je kunt deze functie inbouwen in bestaande iPhone-applicaties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Processen op de achtergrond? Via backgrounder. Maar die doet het niet in 3.0 toch?

  2. Goede ontwikkeling; zeker in combinatie met Backgrounder (als die onder 3.0 aan de praat is).

    Hopelijk snel een JB voor de 3GS, want anders heb ik er nog weinig aan.

  3. Werkt dit dan ook voor reacties op websites? Vind het artikel vrij klein!

  4. Origineel geplaatst door Okkies2
    reactie nummer 9ik zie het nut er niet echt helemaal van in …. iemand een klein voorbeeldje. die in het artikel zelf vond ik vrij magertjes

    meerwaarde zie ik niet

  5. Kan hiervan een Growl-plugin (http://growl.info/) gemaakt worden? Dan kan elk soort applicatie op je Mac notifications doorsturen naar je iPhone.

  6. Lijkt me iets waar Apple niet op zit te wachten. Zal wel een kwestie van tijd zijn voordat ze dit gaan blokkeren want het belast hun servers natuurlijk.

  7. Zo zou je dus ook notifications voor je mail kunnen maken ?!

  8. Origineel geplaatst door Snaak
    Lijkt me iets waar Apple niet op zit te wachten. Zal wel een kwestie van tijd zijn voordat ze dit gaan blokkeren want het belast hun servers natuurlijk.

    lol, dat heeft niets te maken met de apple servers. Deze mobile substrate extensie zal een push service imiteren, lokaal, alles dat de gewone applicatie daarnaartoe stuurt, zal gewoon door deze extensie op je scherm getoond worden in een “push-bericht”.

  9. Oftewel GriP….?! Doet/deed toch hetzelfde.

    Heb m sinds 3.0 er niet meer opstaan. Mis hem wel voor mailattentie en tekort aan geheugen meldingen.

    Weet iemand of dit werkt onder 3.0?

  10. @Dbr:
    Zo als je het uitlegt klopt je verhaal. Maar ik had begrepen dat je ook pushberichten naar andere gebruikers kon sturen…

  11. Een mooie ontwikkeling alleen nu nog een variant zonder dat je een jailbreak nodig hebt!

  12. Goede ontwikkeling. Het is immers van de zotte dat bv een ToDo app eerst een bericht moet sturen naar Apple’s Notification Servers zodat die een alert naar je iPhone kunnen sturen wanneer de tijd gekomen is.

    Vooral als je moet werken in een radio-vrije omgeving (ziekenhuis bv maar zo zijn er wel meer). Dan heb je al helemaal niks aan je Push Notifications. Ze komen gewoon nooit aan.

  13. Voorlopig kan ik Push niet eens aan zetten op me 2G iphone met 3.0 want dan is me batterij binnen 4 uur geheel leeg, hopelijk word de oorzaak daarvan eerst eens gevonden, erg jammer want onder 2.2.1 werkte het prima namelijk.

  14. @DutchVince
    ToDo ken ik niet maar ik veronderstel dat het om een agenda gaat.
    Push getest. Agendapunt instellen op mijn CALDav server, iPhone uit en wachten maar. Op het aangegeven tijdstip zie ik op mijn scherm een melding. Push werkt zonder Apple server op mijn 100% legale iPhone 3.0, zonder jb!

  15. @tripple: leuke test!
    En nu in vliegtuig modus 😉

  16. Geen probleem in vliegtuigmode.
    Onder ons gezegd en gezwegen, de CALDav ondersteuning is DE reden waarom ik 3.0 wilde. Daarvoor was het sukkelen met iTunes, nu heb ik mijn agenda altijd bij me. Synchroniseren duurt een fractie.

  17. Eerste fake push notification is een feit:

    Check snipurl punt com/kx00m (anders blokkeert dit stomme spam systeem mijn reactie weer :S:P)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.