Reacties voor: Logitech Zaggmate Keyboard Case voor iPad 2: case en toetsenbord gecombineerd

De Zaggmate Keyboard Case van Logitech is een beschermende case met toetsenbord, gemaakt van aluminium. De Keyboard Case komt in april op de markt voor 100 dollar.

Reacties: 15 reacties

  1. Wat is dat ding lelijk en, het maakt je iPad een stuk zwaarder. kan je niet gewoon ook een bluetooth toetsenbordje meenemen die zijn niet zo groot dus ik snap het nut hiervan niet helemaal…..

  2. Ik heb zelf e versie 1 en ben twvreden. Idd de Ipad wordt wat zwaarder maar de bescherming is perfect.
    Met 1 lading kun je dik een week vooruit en je hebt een volledig qwerty board met echte toetsen en geen rubbertje. Jammer is dat de F1 toetsen niet programeerbaar zijn (nog niet)

    Stabiliteit als je de Ipad erin klikt is niet heel hoog, denk als je in de trein dit je de set toch wel op een vaste ondergrond moet zetten anders kan de Ipad eruit vallen.

  3. Toetsenbord in een bakkie met opstaande randen. Dat moet problemen gaan geven. Ergonomisch lijkt het in ieder geval niet en het ziet er zelfs uit dat je je handen er aardig aan kunt bezeren.

  4. Ziet er wel goed uit vind ik zelf.
    De Enki Genius case lijkt me ook vet hij geeft je de mogelijkheid om je smart cover te gebruiken terwijl de achterkant van je iPad 2 beschermd is.

  5. Telkens blijken fabrikanten aan te geven dat ze op deze wijze graag een netbook willen bouwen in de vooronderstelling dat gebruikers/consumenten liever een netbook willen hebben dan ‘n iPad.
    Daarmee is volgens mij ook gezegd dat de bouwers van netbook (noem ze maar op …) kansen hebben laten liggen die Apple met z’n iPad en randproducten (Appstore/mobileme) wél opgepakt heeft.

  6. Duur ding!!!! Ikzelf heb een lederen case met ingebouwd blutooth toetsenbord gekocht van Kensington. Gewoon bij Dixons. Echt een perfect ding! Kun je het toetsenbord onder de iPad wegklappen zodat jw heel compact alleen de iPad hebt. Kost €75,-

  7. Ehhhh… $ 100 = 70 euro.
    Minder dan 75 euro dus.

  8. @Marcel:

    5 euro maakt geen wereld van verschil hoor… :s

  9. 100$ is helaas 100€ voor veel bedrijven, hopelijk weten ze met de efficientere distributie de prijs te drukken.

  10. Op dealextreme staan leren hoesjes met bt toetsenbord voor 45$ dacht ik

  11. Dit toetsenbord is nu preorder te bestellen op http://www.zagg.nl
    Ik vind het persoonlijk een gave gadget, Daarnaast zijn de invisibleSHIELDS enorm populair in Amerika.

  12. Origineel geplaatst door Jan
    Duur ding!!!! Ikzelf heb een lederen case met ingebouwd blutooth toetsenbord gekocht van Kensington. Gewoon bij Dixons. Echt een perfect ding! Kun je het toetsenbord onder de iPad wegklappen zodat jw heel compact alleen de iPad hebt. Kost €75,-

    Ik heb deze zelf nu op proef. Handig dat je ipad goed bescherm wordt en je hebt ook nog een keyboard.
    Nadeel vind ik wel een beetje de rubberen toetsen.
    Mijn zoon heeft een apple keyboard en daarbij heb je bv weer een betere aanslag op de toetsen.

    Toetsenbord wegklappen. Je bedoelt toetsenbord onder de ipad doen ?

  13. @Thomas: dat klopt niet, alleen de ZAGGmate voor de Ipad 1 is daar tekoop. Ik vind dit jammer, het lijkt me een handig ding en ik zou graag willen dat hij In Nederland leverbaar zou zijn (of een ipad-2 versie van de kensington hoes, maar het lijkt erop dat Kensington geen aparte hoes gaat produceren voor de Ipad 2)

  14. ik heb hem al gepreordered bij een nederlandse webwinkel. http://www.ipadtoday.nl zegt dat ze hem in juni kunnen leveren. Ben zeer benieuwd of het wat is. De reviews zijn goed dus ik verwacht dat ie wel bevalt. Ik denk alleen wel dat ik een extra tas eromheen doe want anders is de achterkant van de iPad onbeschermd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.