Reacties voor: Overal de iPhone 6 vastplakken met Logitech Protection+ case

Logitech heeft de Protection+ case uitgebracht voor de iPhone 6. Geeft bescherming en klemt je iPhone vast met magneten in de auto.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ziet er goed uit. Het idee is goed. Maar ik vind het best duur. Een case en z’n magneet stukje kom je gauw uit op 60 euro.

  2. een case met magneet en dan een shot waar iemand al zijn pasjes er uit haalt?

  3. Ziet er gelikt uit dit hoesje met alle opties. Alleen zou ik het afraden om een hoesje te gebruiken met een magneet. Heb er zelf 1 gehad van muvit en ondanks dat iedereen zegt dat het niet kan, liep me telefoon als een gek leeg met dat hoesje. Savonds naar bed met 100% en sochtends was ie of leeg of nog maar 20% batterij over. En ja, ik heb het goed getest. Zelfs in vliegtuigmodus en met alle batterij verslindende opties, zoals email ophalen, uit liep m’n batterij leeg.

  4. Eindelijk een fabrikant die het snapt! Nu nog wat goedkoper maken..

  5. ben erg enthousiast erover. Mn vriendin heeft laatst dr 5s laten vallen, glas stuk. Laten maken en maar stevig hoesje aanschaffen. Dus dacht aan deze. Enkel te koop in amerika, zonder verzendmogelijkheden naar europa. Iemand tip hoe ik aan de roze logitech protection + voor de iphone 5s kan komen?

  6. Ik heb gisteren het hoesje (voor de 5S) en de magneet voor in de ventilator binnen gekregen (besteld via Centralpoint.nl). Beetje duur, maar het werkt uitstekend! Merk op dit moment nog niks van de batterij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.