Reacties voor: Logitech Powershell iOS 7 Controller nu te reserveren in Nederland

De Logitech Powershell iOS 7 Controller is nu te reserveren bij Logitech Nederland. De Powershell kost €99,99 en is waarschijnlijk snel te koop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. 100 euro!? Denk het niet! Maximaal 30 euro zou ik er aan uitgeven.

  2. De onlineshop van Logitech gebruik ik nooit meer. Heb er een iPad Air cover besteld. Nergens was er een melding van niet op voorraad of dat hij leverbaar was op een latere datum.
    Blijkbaar was hij gewoon nog niet beschikbaar! zonder daar ook enige melding van te maken.
    Is meer dan een week geleden dat ik bestelde en mag waarschijnlijk wachten tot einde van deze maand ( volgens antwoord van klantenservice).

  3. Zieke prijs! Kan je een tweedehands ps3 voor kopen. Dan speel ik liever nog met de touch controls of ipega controller

  4. Ik zie dat de knoppenlayout van de moga Ace heel anders is dan die van de Logitech. Ook het aantal knoppen is verschillend. Had gehoopt dat dat made for ios juist voor een soort standaard zou zorgen.
    Ben benieuwd hoe dat in de praktijk uit zal werken.

  5. €100,- is echt erg gortig voor plastic, paar knopjes en een 1500mAh batterij.

    Wat ik wel moet zeggen, is dat dit de gameplay van shooters op de iPhone drastisch verbeterd! Zelf vind ik het maar niks met die touch controls. De iPhone is daar gewoon niet voor gemaakt, games zoals Angry Birds, Infinity Blade en NFS zijn natuurlijk wel gemaakt voor een touch device. Daar is de gameplay ook gewoon geweldig!

    Als ik dit voor kerst zou krijgen, dan zou ik eigenlijk best wel blij zijn. Onderweg snel even een potje COD spelen zie ik wel zitten. Maar ik zou het zeker niet zelf kopen!

  6. Zouden er ook iPad controllers komen? Dan worden games nóg gaver door het grote 9.7 inch scherm te combineren met fysieke knoppen. Een extra accu hoeft daarbij niet eens omdat een iPad toch al zo lang meegaat op een lading.

  7. Origineel geplaatst door Arjan
    Zouden er ook iPad controllers komen? Dan worden games nóg gaver door het grote 9.7 inch scherm te combineren met fysieke knoppen. Een extra accu hoeft daarbij niet eens omdat een iPad toch al zo lang meegaat op een lading.

    Daar zit ik ook op te wachten. Op de iPad gamen is, en dat is mijn mening, toch een stuk fijner dan op de iPhone. Daarbij vind ik €100 toch behoorlijk aan de prijs voor zo’n ding.

  8. 100 euro is wel heel veel, maar het is ook wel heeeel gaaf en echt iets waardoor je eindelijk echt kunt gamen!
    Ff wachten tot er concurrentie komt met lagere prijzen, of wachten tot ze goedkoper worden.

    Maar de potentie is er zeker. Supergaaf dit.

  9. Hoe zou hij omgaan met warmte? Ik weet niet of dit te vergelijken is, maar als ik mijn telefoon aan de lader heb(nog niet op usb poort getest), dan kan de 5s best heet worden als ik ook nog een intensief spel speel. Ik hoop niet dat de plastic van de controller gaat smelten.
    Misschien dat dit probleem wat minder speelt als hij wat minder snel laadt…..(is wel een aanname)

  10. Ziet er goed uit en lijkt me mooi om onderweg eindelijk eens fatsoenlijk te kunnen gamen. De touchcontrols zijn het nét niet. Toch wacht ik even want de prijs is wat aan de hoge kant. Daarnaast zou ik er dan één willen met optionele bluetooth functie zodat ik de controller ook voor mijn iPad kan gebruiken.

  11. 100 euro is een advies prijs, als je naar andere producten van logitech kijkt valt de werkelijke prijs meestal een stukje lager uit. Ik baal er alleen van dat de knoppen zo dicht op de rand zitten. Ik heb aardig grote klauwen waardoor ik kramp krijg in me vingers als ze zo dicht op de rand zitten.

  12. Ik wacht wel op een controller dat werkt met apple zijn case om de iphone… anders had ik zeker wel interesse in dit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.