Reacties voor: Logitech’s eerste draadloze oplader zet je iPhone rechtop

Samen met Apple ontworpen
Logitech heeft een draadloos laadstation onthuld voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X. Het accessoire is in samenwerking met Apple ontworpen en heeft een adviesprijs van 80 euro.
Jim Pedd -

Reacties: 6 reacties

  1. Huh heb al jaren een rechtopstaand draadloze lader. En die was maar 25 euro

  2. Ik mis met zoiets als dit de mogelijkheid om ook m’n Apple Watch gelijktijdig op te laden.

  3. Ik gebruik al zo lang als ik mij kan heugen docking stations voor de telefoon (een overblijfsel uit mijn PDA periode denk ik). Naast het bed, naast de bank, op het bureau…ideaal en zoveel prettiger dan al die losse kabels. Echter, de laatste 3 a 4 jaar zijn de prijzen van dit soort relatief eenvoudige accessoires zo exorbitant gestegen dat het bij de switch naar draadloos laden wel eens afgelopen kan zijn. 80 euro voor een houdertje met een stekker…

  4. Origineel geplaatst door JeroenT
    Huh heb al jaren een rechtopstaand draadloze lader. En die was maar 25 euro

    Dacht precies hetzelfde! Maar er staat dat het de eerste draadloze van Logitech is en die is dan rechtop.
    Sja beetje (dure) mosterd na de maaltijd weer. ☺️

  5. Ik snap de redenering wel, heb zelf een bloedhekel aan het feit dat face ID niet werkt als de iPhone op z’n qi kookplaatje ligt. Maar inderdaad zijn de prijzen van dockingstations belachelijk geworden..

  6. Eergisteren (‘s avonds laat) vanuit Italië besteld, gisteren thuisgekomen en vandaag door UPS bezorgd 😀 Oogt wat groot voor mijn X, maar geeft dan wel ruimte voor verschillende soorten hoesjes. De rand had wel iets smaller gemogen. Geweldig apparaat en fijn dat je je iPhone ook in landscape kunt plaatsen. De Apple lightning dock heb ik al lang aan de kant gezet. Verschrikkelijk ding om je iPhone precies op dat lightning stekkertje te moeten zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.