Reacties voor: Logitech Pop-schakelaars vanaf nu in de winkel

Logitech is gestart met de verkoop van de Logitech Pop, een schakelaar waarmee je allerlei acties in huis kunt automatiseren.
Lees het complete artikel → Logitech Pop-schakelaars vanaf nu in de winkel
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Pff erg duur, ik gebruik een aantal van dit soort schakelaars van Flic, werken erg goed en iig goedkoper … alleen deze werken via de telefoon met Bluetooth (in in de toekomst ook met Homey 😉 (hoop ik (maar dat gaat waarschijnlijk ook voor de “pop” gelden).

  2. Ze moeten homekit gaan ondersteunen, dan word het pas écht leuk. Dan kan ik eindelijk ook mijn TV bedienen via Siri. Ik zie er nu niet echt een toegevoegde waarde van in.

  3. Ik snap het niet. Het is een soort afstandsbediening die ik op de muur etc kan plakken, toch? Maar waarom zou ik hem dan willen koppelen aan bv mijn harmony ab? Ik kan toch ook rechtstreeks op een aangemaakte knop van de harmony drukken om bv de lampen te dimmen en m’n home cinema op te starten?

  4. Ik heb ze al een maandje , had ze via Amazon uit Amerika besteld

    Sinds afgelopen week is er een update dat ze meerdere Harmony hubs te gelijk ondersteunen

    Ik heb nu zo’n pop geprogrammeerd als ik die ingedrukt houd dan gaat mijn Harmony in de woonkamer naar de activiteit slapen en mijn Harmony in de slaapkamer naar tv kijken

    Werkt echt perfect !

  5. Mijn huis blijft lekker dom ik doe alles zelf wel, ik hoef niet vanaf de bank of werk mijn huis te kunnen bedienen.

  6. Origineel geplaatst door Dennis
    Mijn huis blijft lekker dom ik doe alles zelf wel, ik hoef niet vanaf de bank of werk mijn huis te kunnen bedienen.

    Home automation is meer dan alleen bedienen vanaf de bank of werk. Ik ben reuzeblij dat ik met 1 knop al mijn lichten kan bedienen in de huiskamer en direct een sfeer kan creëren. Als ik ‘s ochtends wakker wordt, speelt er muziek in de badkamer, staat mijn koffiemachine aan en is er gedimd licht op de plekken waar ik moet zijn. Als de zon fel schijnt, gaat het zonnescherm uit. Is het nodig? Nee. Maar het is wel reuzefijn.

  7. @Luc: Dat kan met Elgato Eve

  8. @Hanneke: Leuk, maar stroomonderbrekingen zijn absoluut niet goed voor je tv 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.