Reacties voor: Logitech Pop met HomeKit-ondersteuning vanaf juni exclusief in de Apple Store

Logitech Pop met HomeKit-ondersteuning ligt vanaf half juni in de Apple Store. De vernieuwde slimme knop is voorlopig exclusief via Apple te koop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Heb al een tijdje een Flic en die bevalt goed. Jammer is alleen dat ie gekoppeld is aan MIJN telefoon en dus iemand anders hem niet kan gebruiken (om bv lampen uit te doen, wanneer ik er niet ben).

    Wat ik ook niet begrijp is waarom al die fabrikanten een eigen bridge hebben. Kan iemand me uitleggen waarom dit nodig is, want het is een drempel om spullen van verschillende merken te hebben. En waarom maken ze dan niet van de ATV4 een bridge?!?

  2. @Robert: ik begreep dat flic ook met een bridge gaat komen!

  3. Die bridges snap ik ook niet. Ik dacht dat vanwege HomeKit dat JUIST via de ATV ging?
    Kan ik met een dergelijke schakelaar ook bijvoorbeeld onze kroonluchters (halogeenlampjes) zowel fysiek als via HomeKit aanzetten/uitschakelen en dimmen?

    Werkt het ook als de WiFi onverhoopt wegvalt? Kan je dan de fysieke knop nog gebruiken?

  4. @RTF: Waarom zou je wifi weg vallen en je zit tenslotte in je LAN, dus vanuit binnen heb je geen internet nodig als je dat bedoeld?

  5. En wéér een bridge? Je meterkast hangt straks vol: wemo, Hue, Ikea, Logitech, etc.

  6. Alles via HomeKit? Dus niet. Alleen de HomeKit apparatuur kan via de pop knop bediend worden! Raar want dat kan al met van alles en nog wat. De Harmony hub kan dus niet via HomeKit! Toegevoegde waarde is dus inderdaad de aparte knop zonder HomeKit. Het heeft dus verder niets met HomeKit te maken. Beetje jammer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.