Reacties voor: Logitech’s Pop Home Switch werkt samen met Philips Hue, Sonos en meer

Logitech gaat een accessoire op de markt brengen die samenwerkt met verschillende apparaten. De Logitech Pop Home Switch is een fysieke schakelaar die onder andere je Hue-lampen en Sonos-speakers kan bedienen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Het toestel klinkt veelbelovend. Dezelfde functionaliteit had ik al gehoopt toen ik de Flic smart button gekocht heb. Deze moest echter continu verbonden zijn met een bluetooth apparaat in de buurt waardoor het voor mij zo goed als nutteloos werd. Ik hoop dat dit product de nadelen van de Flic button oplost door die bluetooth hub die je in het stopcontact moet steken.
    Dit lijkt mij voorlopig de beste manier om mijn Sonos speakers te besturen zonder mijn Iphone steeds uit mijn zakken te moeten halen.

    Ik had misschien nog graag een dimmer functie gehad op het apparaat zoals de Nuimo van Senic biedt zodat ik mijn Hue lampen zou kunnen dimmen of mijn Sonos muziek zou kunnen zachter/luider zetten.

  2. Nog een bridge. Leuk voor naast de Harmony-brigde, de Hue-bridge, de modem en de netwerk switch.

    Ik vind het idee wel leuk, maar om nou een aparte bridge te plaatsen voor een lichtknopje.. Ik weet het niet.

  3. Is bekend met welk protocol/techniek dit werkt? Bluetooth of iets anders? Ivm de te overbruggen afstanden.

  4. Heeft iemand al een puls schakelaar (garagedeur) gezien die met homekit werkt?

  5. Leuk nog zo extra bridge, tevens zit ik ook niet heel erg te wachten op nog een extra schakelaar.

    Ik bedien mijn hue/sonos/wemo gewoon door middel van siri (jailbreak). Vind dit toch echt t makkelijkste werken.

  6. Ik gebruik flic (Bluetooth) buttons , kun je ook 3 acties aan koppelen,(ik gebruik ze ook om gedimde scenes aan te spreken) zijn goedkoper, alleen je telefoon moet natuurlijk wel binnen Bluetooth bereik zijn).

  7. Bestaat er niet een switch die je huidige lichtschakelaar vervangt of upgrade zodat je je huidige switch kan gebruiken voor het licht icm hue?

  8. Het zou leuk zijn als ze ook met de Logitech Harmony zouden samen werken dat je met zo’n knop een Harmony Activiteit kan starten

  9. Oh ik had er overheen gelezen ze werken ook met de Harmony samen 🙂

  10. Zit te wachten op een schakelaar die werkt met IFTTT, Homekit en Hue. En het liefst ook met Surveillance station van Synology. Opnames maken met webcam of bewegingsmelding is alleen nodig/wenselijk wanneer ik niet thuis ben. Inbraak beveiligingssystemen hebben allemaal een aan/uit knop , waarom is die er nog niet voor home automation/IFTTT (er is wel een app met een IFTTT Do-button)?

  11. @Gabor: zigbee, anders zou het ook niet met Hue werken.

  12. @Bones: GogoGate 2 werkt met IFTTT

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.