Logitech MX Keys Mini in gebruik

Reacties voor: Logitech MX Keys Mini: kleiner toetsenbord op komst

Het populaire Logitech MX Keys-toetsenbord krijgt waarschijnlijk een kleinere variant, die een mooi alternatief gaat vormen voor Apples Magic Keyboard.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Lijkt wel heel sterk op hun K810 (en K811) van jáááren geleden.
    Geen nadeel trouwens, dat was echt een heel fijn toetsenbordje!
    Slim dus juist om dat ontwerp weer af te stoffen en een (technische) update te geven. De unifying ondersteuning bijvoorbeeld is een welkome aanvulling, was toen nog puur bluetooth maar wel al met easy-switch of een voorloper ervan.

    Nu maar hopen dat ze ook snel de bijbehorende onvolprezen T650 touchpad (en T651) een waardige opvolger geven, dat was destijds een fantastische combinatie!

  2. De Logitech MX Keys is een eindeloos lekker werkend toetsenbord, in tegenstelling tot het Apple toetsenbord, dat van aluminium spreekt, maar vervelend licht is, en aan de onderkant van goedkoop plastic. Er zijn echter wel twee grote voordelen te noemen van het Apple toetsenbord tav de MX Keys, namelijk:

    1. Vinger print scanner (als je m1 hebt)
    2. Je kunt op de Apple website een US Layout bestellen met een grote linker shift toets.
    Het plaatje van de nieuwe MX mini laat hier een grote shift zien aan de linker kant, en dat willen de meeste gebruikers. Echter, dat is in Nederland niet leverbaar, ook als het op de bestel website wordt afgebeeld met grote linker shift. Gek genoeg staan op de MX keyboard dozen met kleine linker shift “US Layout” verwarring alom.

  3. Ik zit al prima lang op een mini versie van dit toetsenbord te wachten maar dit is niet echt wat ik had gehoopt.. Waarom zijn ze niet voor een TKL versie gegaan? Niemand gebruikt het numpad en dat er afhalen levert net de ruimte op die je nodig hebt. Door het toetsenbord nog verder samen te drukken krijg je een nog net wat kleiner toetsenbord maar er wordt daarbij wel serieus op bruikbaarheid ingeleverd. Mini pijltoetsen alsof je op een mini laptop werkt, geen ruimte meer voor volledige multimedia toetsen (volgend of vorig nummer toch maar spotify openen dan?). Beetje jammer, met het numpad weg had je net de extra ruimte gehad voor je muis waar de meeste mensen naar op zoek zijn bij een ontwerp als dit, door net te ver te gaan verpesten ze het net…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.