Reacties voor: Logitech Circle 2-beveiligingscamera werkt met HomeKit

De Logitech Circle 2 is een nieuwe beveiligingscamera met HomeKit, die op meerdere manieren te bevestigen is.

Reacties: 10 reacties

  1. Begrijp ik nu goed dat dit een draadloze camera is die dus geen stekker en internetkabel nodig heeft en enige weken tot maanden met een batterij doet?

    Dat is echt een superdoorbraak in de camerawereld en echt handig. Eindelijk een camera die je echt overal op kan hangen zonder rekening te houden met stekkers/ stopcontacten.

  2. Origineel geplaatst door Appiehappie
    Begrijp ik nu goed dat dit een draadloze camera is die dus geen stekker en internetkabel nodig heeft en enige weken tot maanden met een batterij doet?
    Dat is echt een superdoorbraak in de camerawereld en echt handig. Eindelijk een camera die je echt overal op kan hangen zonder rekening te houden met stekkers/ stopcontacten.

    De Netgear Arlo pro is al een tijd uit en kan dit ook.

  3. Ik ben zo klaar met die abonnementen, overal maar 10 euro per maand aan kosten..

  4. Origineel geplaatst door Don
    Ik ben zo klaar met die abonnementen, overal maar 10 euro per maand aan kosten..

    Deze kan je toch gewoon gebruiken zonder te betalen? Zolang je er maar binnen 24u achter komt dat er iets is gebeurd zit je goed.

  5. Jammer dat er nieuwe hardware nodig is voor integratie met HomeKit! De eerste versie van deze camera gebruik ik al langere tijd naar volle tevredenheid. Je zou toch denken dat een dergelijke integratie vooral een softwarematige aanpassing is.

  6. No sweat. Mijn draadloze Kickstarter Blink cameras doen het al bijna 2 jaar prima. Battery-powered en kunnen overall geplaatst worden binnenshuis. Het buitenshuis model kan ik binnenkort plaatsen.

  7. @Don: Dat was ik ook. Kocht een synology en harde schijf en was ook bijna 200,- armer.

  8. @Geoffrey: Inderdaad, drie hangen naar volle tevredenheid. Wel iedere ca. 4 maanden de batterijen vervangen. Abbo is niet nodig, slaat een week alles op in de Cloud. Werkt helaas niet met Homekit maar heeft een eigen goed werkende app en web interface.

  9. Origineel geplaatst door Klaas
    Jammer dat er nieuwe hardware nodig is voor integratie met HomeKit! De eerste versie van deze camera gebruik ik al langere tijd naar volle tevredenheid. Je zou toch denken dat een dergelijke integratie vooral een softwarematige aanpassing is.

    Wat ik van de WWDC begreep is dat binnenkort dus NIET meer nodig.

  10. Origineel geplaatst door Michel
    @Don: Dat was ik ook. Kocht een synology en harde schijf en was ook bijna 200,- armer.

    Ik heb ook een synology overwogen maar, los van de kosten, zo’n ding kan ook gestolen of tijdens een inbraak gesloopt worden. Met een abo heb je dit probleem niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.