Reacties voor: Logitech komt met Tablet Keyboard voor de iPad

De Tablet Keyboard van Logitech communiceert draadloos via Bluetooth met de iPad. Het toetsenbord komt in een hoes die je kan openklappen als standaard voor de iPad.
Lees het complete artikel β†’ Logitech komt met Tablet Keyboard voor de iPad
Bart Breij -

Reacties: 13 reacties

  1. Je kunt natuurlijk ook gewoon met je apple bluetooth keyboard op stap. Maar waarom? Het is zoveel eleganter om de aaipad zo in je rugzak te steken: het virtuele toetsenbord voldoet. De meerwaarde van de aaipad boven de laptop is juist dat t apparaat zo heerlijk basic is.

    Wel mooi overigens, de spullen van logitech, dat is het punt niet.

  2. Ik stond op het punt een meesleep toetsenbord te kopen. Eigenlijk nog voordat ik mijn iPad2 had… Ik ben zo tevreden over het virtuele toetsenbord, dat ik er geen seconde meer over gedacht heb toen ik mijn iPad daadwerkelijk ging gebruiken….

  3. @Dutch

    Nou ik niet hoor, haha. Heb meteen een bluetooth toetsenboord aangeschaft πŸ™‚

  4. Stom dat ze er geen numeriek paneel op hebben gemaakt

  5. Origineel geplaatst door Gerard
    @Dutchclick Nou ik niet hoor, haha. Heb meteen een bluetooth toetsenboord aangeschaft

    Ik was wat licht ongenuanceerd. Ik kan me voorstellen dat je wanneer je de iPad als (betrekkelijke) vervanging van je computer gaat gebruiken en dus echt veel aan het typen bent, je overgaat tot een echt toetsenbord. Maar op conferenties en lezingen doe ik het voor die paar uurtjes prima met de virtual…
    Had de ZaggMate op het oog, maar die heeft ook geen bescherming voor het ruggetje van de iPad!

  6. Beste mensen, het is even oefenen maar blindtypen
    op een ipad is echt een geweldige ervaring! πŸ™‚
    Je kunt lekkere snel doorraggen omdat je geen fysieke
    toetsaanslag hebt!

  7. Mooi, nu moet ik nog blind kunnen typen voor mensen die wel kunnen lezen!

  8. Even serieus:trema’s en achteraf foutjes herstellen kan niet of heel moeilijk met het ipad toetsenbord. Er is ook geen delete toets, alleen backspace.

  9. Even serieus:trema’s en achteraf foutjes herstellen kan niet of heel moeilijk met het ipad toetsenbord. Er is ook geen delete toets, alleen backspace. Of weet ik iets niet?

  10. Origineel geplaatst door BStuurder
    Even serieus:trema’s en achteraf foutjes herstellen kan niet of heel moeilijk met het ipad toetsenbord. Er is ook geen delete toets, alleen backspace. Of weet ik iets niet?

    Nee hoor… A-toets even vasthouden en dan krijg je een hele rits mogelijkheden.
    Gemis aan delete-knop, klopt, dat is des Apple’s. Op geen enkel toetsenbord van Apple zit deze! (maar Apple maakt dan ook geen fouten.. πŸ˜‰ )

  11. @DutchClick: Geen delete knop, maar wel “Fn-backspace” Die werkt ook als delete.

  12. @DutchClick: Ik heb toch echt een Delete knop op mijn Apple Wired Keyboard. πŸ˜›

  13. Je hebt er niets aan, de meeste applicaties ondersteunen geen toetsenbord. En alleen een toetsenbord om alleen tekst te kunnen tikken gaat me niet ver genoeg. Zo kun je met je toetsenbord in een spreadsheet programma niet van cel veranderen en zo zijn er meer van dat soort zaken die dan alsnog interactie via het scherm vragen. Mijn draadloos apple toetsenbordje staat dus werkeloos.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.