Reacties voor: Logitech K780 toetsenbord laat je snel wisselen tussen Mac, iPhone en iPad

Met het nieuwe draadloze K780 toetsenbord van Logitech kun je snel wisselen tussen je favoriete apparaten. Zo kunnen bijvoorbeeld je Mac, iPhone en iPad tegelijkertijd verbonden zijn.
Sjoerd Reitsma -

Reacties: 7 reacties

  1. Handig: ik heb nu op de zaak een toetsbord voor de macbook (met los scherm) en voor de macmini (bij een tv voor vergaderingen) dat scheelt nu dus weer 1. Kent iemand dan ook een alternatief voor de muis?

  2. Ziet er goed uit. De bruikbaarheid staat of valt met de snelheid waarmee je tussen de verschillende devices kan wisselen. Benieuwd naar de eerste reviews.

  3. Bedankt, heb een preorder Logitech K78 geplaatst.
    Lijkt me inderdaad handig & functioneel.

  4. Die foto mist een muis 😮

  5. Er ontgaat mij vast iets… met continuity heb je toch alleen nog je mac(book) nodig? Ik doe nagenoeg niets met mijn iPhone als ik achter mijn MBP zit. Het is een prachtige gadget en ik zou er niet op spugen, maar heb wel vragen bij het nut ervan.

  6. Origineel geplaatst door Harold
    Handig: ik heb nu op de zaak een toetsbord voor de macbook (met los scherm) en voor de macmini (bij een tv voor vergaderingen) dat scheelt nu dus weer 1. Kent iemand dan ook een alternatief voor de muis?

    Ja je zou kunnen kijken naar de Logitech Master muis. Hen ‘m sinds een paar maanden. Topmodel van Logitech en kun je via Bluetooth en Dongle connecten met 3 devices dmv een knopje (123 schakelaar) aan de onderkant.

  7. Spijtig genoeg alleen in qwerty! Voor ons belgen azerty land dus niet nuttig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.