Reacties voor: Logitech kondigt toetsenbord met trackpad aan voor 11-inch iPad Pro

Lijkt op de Combo Touch
Enkele maanden na de introductie van de originele Logitech Combo Touch onthult het bedrijf nu de Folio Touch. Het is een toetsenbord, trackpad en beschermhoes voor de 11-inch iPad Pro 2018 en 2020.
Daniel Vischjager -

Reacties: 1 reacties

  1. Ik heb het Folio Touch toetsenbord via de Apple Store online gekocht. Deze had ik binnen twee dagen in huis. Dit terwijl er 2-3 weken levertijd op stond.

    Bij het uitpakken van het toetsenbord zag ik meteen dat het om een UK versie ging (Pond teken op de 3 toets). Beetje vreemd terwijl het wel in de Nederlandse Apple Store gekocht is. Er staan wel het euro teken op naast de 2.

    Ander punt is dat de verlichting van het toetsenbord niet functioneert. In de Nederlandse App Store is de firmware niet te updaten, Daarom mijn US account gebruikt. Daar ging dit wel. Helaas nog steeds niet de mogelijkheid om de toetsenbord verlichting in te schakelen.

    In de App Store of op internet is nog helemaal niets te vinden over dit toetsenbord. Vraag me dan ook af of het product wel al verstuurd had mogen worden.
    Ga zelf eens contact opnemen met Logitech. Wil wel het juiste toetsenbord hebben (layout voor NL dan) Met de juiste enter toets (de kleine versie enter).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.