Reacties voor: Logitech Combo Touch-toetsenbordhoes voor iPad vanaf nu te bestellen

De iPads krijgen ondersteuning voor trackpads. Daarom heeft Logitech twee nieuwe Combo Touch-hoezen uitgebracht voor de iPad Air en het standaardmodel iPad. Ze beschermen je iPad en hebben speciale sneltoetsen voor iPadOS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik veronderstel dat deze ook werkt op de iPad Pro 10.5 uit 2017 aangezien hij ook werkt op de iPad Air? Helaas kan ik het nergens terug vinden. Het zou wel fijn zijn want de Smart Keyboard’s van die serie beginnen in dit huis langzamerhand de geest te geven. Dus dan zou dit eventueel een mooi (tijdelijk) alternatief zijn.

  2. Origineel geplaatst door Gany
    Ik veronderstel dat deze ook werkt op de iPad Pro 10.5 uit 2017 aangezien hij ook werkt op de iPad Air? Helaas kan ik het nergens terug vinden. Het zou wel fijn zijn want de Smart Keyboard’s van die serie beginnen in dit huis langzamerhand de geest te geven. Dus dan zou dit eventueel een mooi (tijdelijk) alternatief zijn.

    Op de website van Apple staat het natuurlijk wel… ja werkt ook met de iPad Pro 2017.

  3. En de iPad mini 5?

  4. @Armand: Volgens mij heeft de iPad mini 5 geen smart connector, toch? Drie kleine zilveren stipjes langs de zijkant van de iPad?

  5. Dat wordt denk ik eens tijd om mijn oude MacBook Pro 2015 in te ruilen, doe er bijna niks meer mee.
    iOS kan zich zelf ook herstellen straks met als macos, dus ideaal dan heb ik geen Mac nodig om iPhone ofzo te herstellen.

    Alleen nog kijken of 11 of 12 inch iPad wordt, aangezien ik nu een 13,3 inch MacBook heb.

  6. Nice! Ik overwoog een Surface, maar hiermee hoef ik niet over te stappen naar Windows!!

  7. Origineel geplaatst door Gany
    @Armand: Volgens mij heeft de iPad mini 5 geen smart connector, toch? Drie kleine zilveren stipjes langs de zijkant van de iPad?

    Dat zal ‘t zijn ja.

  8. Is er bij jullie een vertraging bekend?
    Ik kan hem tot op heden nog niet bestellen. Ook staat er in de Apple store niets zinnigs over levertijd.

  9. Hoe komen jullie aan de drie of vier maanden levertijd. Heb er gisteren een besteld via Apple’s eigen website en hij wordt morgen al geleverd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.