Reacties voor: Logitech Circle View officieel: nieuwe camera met HomeKit Secure Video

Logitech heeft de nieuwe Circle View-camera officieel aangekondigd. De nieuwe Logitech Circle View is zwart en op meerdere manieren te bevestigen. De camera is binnenkort verkrijgbaar en kost zo'n €180.

Reacties: 7 reacties

  1. Gezien de tilt to hide functie lijkt hij me niet heel geschikt als bewakingscamera. Zeker als hij zo makkelijk te verdraaien/verstellen is dat hij de privacy functie activeert. Oftewel je geen beeld meer hebt. Tenzij dit vast te zetten is.

    Verder wel geinig dingetje, wel met enige beperkingen (slechts 1 stream mogelijk).

  2. Origineel geplaatst door Flupke
    Gezien de tilt to hide functie lijkt hij me niet heel geschikt als bewakingscamera. Zeker als hij zo makkelijk te verdraaien/verstellen is dat hij de privacy functie activeert. Oftewel je geen beeld meer hebt. Tenzij dit vast te zetten is.

    Verder wel geinig dingetje, wel met enige beperkingen (slechts 1 stream mogelijk).

    Precies. Sowieso twijfel ik aan alle camera’s met los hangende voedingskabels, die knip je toch heel eenvoudig,en van redelijke afstand (denk aan heggenschaar oid), door….

  3. Nog een tip, hoogstwaarschijnlijk werkt ook deze Logitech weer met hun abonnement vorm (gratis, beelden binnen 24 uur) en kun je niet zoals Netatmo met een NAS of eigen FTP syncen.

  4. Cool ding! Ik ga er eens studie van maken als de cam in Nederland verkrijgbaar is. Integratie van Secure video met iCloud lijkt mij superhandig. Geen gedoe met een SD kaart of eigen server.

  5. (Red.) De Logitech Circle View HomeKit-camera is nu officieel aangekondigd.

  6. Jammer dat je met HomeKit maar 10dagen kan opnemen.

  7. Jammer dat t allemaal zo duur is. Hopelijk snel mogelijkheden onder de €100

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.