Reacties voor: Logitech case+: iPhone-hoesjes die je zelf samenstelt

Logitech brengt de Logitech case+ uit: een modulaire beschermhoes met walletcase, reservebatterij, autohouder en kickstand.

Reacties: 7 reacties

  1. Oeijoeijoei, $199.- Zoo, even diep in de buidel tasten voor een case setje…..

  2. 200 dollar voor een handigheidje. Hier is iets fout gegaan. We wonen niet allemaal in Beverly Hills.

  3. Met deze prijs wordt de case pas interessant als je hem ook modulair kunt aanschaffen. Nu betaal je bv. voor een autohouder, ook als je die niet nodig hebt.

    Als je alle toepassingen kunt en wilt gebruiken, ben je voor de losse onderdelen waarschijnlijk minimaal hetzelfde kwijt, dan is het wel weer interessant.

  4. Zo zo logitech zit er ‘n ons goud aan echt niet normaal voor stukje plastic 200€ !!! Dit word ook geen best seller met zo’n prijs ! Laat ze normaal doen volgens mij denkt logitech dat de consument gek is !!

  5. €200 ?????
    Is logitech stiekum van Apple?

  6. Origineel geplaatst door Squirrel61
    Met deze prijs wordt de case pas interessant als je hem ook modulair kunt aanschaffen. Nu betaal je bv. voor een autohouder, ook als je die niet nodig hebt.
    Als je alle toepassingen kunt en wilt gebruiken, ben je voor de losse onderdelen waarschijnlijk minimaal hetzelfde kwijt, dan is het wel weer interessant.

    Inderdaad! Alleen die wallet spreekt mij écht aan. Maar voor die prijs? Auw.

  7. Mooi systeem. Niet voor dat geld inderdaad… Ik denk dat de DX en alibaba boys dit eerdaags wel voor een stukje minder gratis verschepen 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.