Reacties voor: Lockscreen-Browser Cydget: mini-browser op je lockscreen (jailbreak)

Lockscreen-Browser Cydget is een mini-browser op je lockscreen. Zo kun je meteen iets op internet opzoeken, zonder het scherm van de iPhone te unlocken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik vind Cydgets erg leuk, maar deze gaat echt nergens over.

    Als je ‘even snel’ wat wil opzoeken, kan je toch ook gewoon ‘even snel’ je iPhone van de lock afhalen en Safari opstarten? Dan heb je nog een bug-vrije browser ook.

    Dit geldt natuurlijk voor wel meer Cydgets (zoals Twitter), maar sommige zijn echt zeer handig. Zo vind ik SpinCD erg leuk (is niet handig, maar wel mooi gedaan) en kijk ik graag ‘even snel’ wat het weer is op mijn Lockscreen. Ik vind het zo’n onzin om daarvoor helemaal een app op te starten 🙂

  2. cydget is alleen handig met cydialer.. voor mij is het niets.. voor de rest helemaal niets.. nu al een browser cydget??
    haha gaat helemaal gekker worden, binnenkort kunnen we smsen via lockscreen.. alle programmas gebruiken via lockscreen… zoals ik al zei; word alleen maar gekker XD!

  3. Wat ik als I-Phone n@@b niet snap is waarom ik m’n phone laat locken om dan in die lock toch apps, of cydgets te kunnen usen? Kan ik dan mss beter lock niet gebruiken?
    Of….

  4. Het wachten is dus nu op een “lockscreen lock widget”

    M.i. zijn alleen die widgets echt zinvol waarbij je snel even iets kunt raadplegen op het lockscreen zoals agenda, takenlijst, sms e.d. De rest mag van mij achterwege blijven en daar zal ik ook echt geen geld aan uitgeven.

  5. ik haal de tel gewoon van de lock af als ikwil browsen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.