Reacties voor: Live tv-kijken op de iPhone, met OrbLive

Orb Networks is erin geslaagd om een applicatie te maken, waarmee je live tv-beelden kunt bekijken. Die beelden zijn afkomstig van een tv-kaart die in je computer thuis zit en die via OrbLive draadloos worden gestreamd naar je iPhone.
Lees het complete artikel → Live tv-kijken op de iPhone, met OrbLive
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. spijtig dat dit alleen werkt voor windows computers,je moet het programma instaleren op je computer om je te registreren,je moet een account hebben voor op je iphone
    werkt niet voor mac

  2. @truckdriver:
    Dat is ook niet zo erg, ik heb het net uitgeprobeerd, alleen maar gezeur. Je PC meot ALTIJD aan staan, de internet kanalen laadt hij niet en je moet een tv tuner hebben op je pc wil je uberhaupt LiveTV kunnen kijken.

  3. @FlorianG:

    Hmm, hier werkt het prima. Zit nu TMF te kijken op m’n iphone.
    Je moet wel via de webconfiguratie op Orb.com even de live TV stations ‘ranken’ door ze een aantal sterren te geven. Op die manier verschijnen ze bij Online Videos -> Internet channels -> TMF etc….

    Succes

  4. TV kijken werkt hier in nederland werkt het sowieso nog niet. Je moet de laatste versie hebben, en die is er nog niet voor Nederland. Bij de US versie worden de tv-kanalen niet gevonden.

    De rest werkt overigens wel met de US versie.

  5. TV kijken werkt wel degelijk in NL. Je moet niet de NL-versie downloaden, maar de versie voor ‘overige landen’. Daarna moet je de Orb software op de PC naar kanalen laten zoeken en die handmatig een naam geven. Ik heb een Windows Mediacenter die bij de TV in de huiskamer staat en always-on verbonden is met internet.

    Orb is echt geweldige software. Ik kan nu op mijn iPhone live naar alle tv kanalen kijken die ik thuis op de kabel heb en bovendien naar alle programma’s die met mijn Mediacenter zijn opgenomen. Op elke plek in de wereld waar WiFi is, heb ik een feite een portable TV’tje in mijn zak met mijn nederlandse TV content. Echt super en dat nog gratis ook.

  6. Thnx Raymond:D ik ga het proberen:D

  7. Hmmm, klinkt allemaal erg ingewikkeld hoor… ‘s kijken of het iets voor mij is 🙂

  8. Nu nog iemand met 50 computers vinden die 50 kanalen streamt met openbare inlog. Lol.

  9. Niemand die mij zijn wachtwoord en login kan geven, zodat ik ook tv kan kijken op de IPhone:P Heb namelijk helaas geen tv tuner op de computer

  10. Heeft iemand ook al ervaring met het kijken naar internetkanalen? Werkt dat?

  11. ik hoop dat het snel voor de mac beschikbaar komt , dan hang ik een eye tv hybrid aan me mini die dag en nacht aan staat, lijkt me geweldig dit.

  12. @Vincent / Makayama:
    ”Daarna moet je de Orb software op de PC naar kanalen laten zoeken en die handmatig een naam geven.”
    Hoe doe ik dit dan?

  13. komt het ook voor mac?

  14. Ik kan orb live niet zien bij installer!? welke source moet ik toevoegen?

  15. hij staat al tussen je normale source als het goed is

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.