Reacties voor: Limb.al: gebruik je iPhone-kabel ook als standaard

De iPhone-kabel Limb.al is zo stevig, dat je hem ook als standaard kunt gebruiken. De maker verzamelt op het moment geld via Kickstarter om het project van de grond te krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Haha mooi! Kan de humor in de advertentie ook goed waarderen!

  2. Wat een onzin in dat filmpje zeg, ik ga toch niet m’n telefoon als 2e scherm gebruiken als ik voor 2 tientjes een extra scherm kan kopen dat 10x zo groot is… en een telefoon een duur gadget als je thuis bent? Wat een nonsens, de meeste mensen gebruiken hun mobiel als enige telefoon. Ik ga toch niet videochatten met m’n telefoon als ik achter een laptop zit? Ik ga toch niet een filmpje kijken op 3,5″ als ik achter een 15″ (of groter) zit? Wat een slap geneuzel.

    Als het werkt is het best een aardig systeem, alleen ik vrees dat het niet zo lekker is voor je dock-connector en je USB-poort. In dit geval denk ik dat er een reden is dat er nog nooit iemand iets dergelijks op de markt heeft gebracht: het is te gammel.

    En voor 25$ kun je ook gewoon ergens een dock scoren…

  3. @Bram je hebt zeker je aandelen ergens anders in gestoken?
    Boycotten kan je als de beste.
    Feit blijft dat er wel een kern van waarheid in zit 😀

  4. Heb je het filmpje gezien :-)? Ik gun iedereen zijn reclamepraatje, maar dit gaat echt nergens over.

  5. Zoals bram al zei, usb poort is niet gemaakt voor dit soort functie/gewicht, dus niet allen zullen het zo fijn vinden als ze er aan hangen.

  6. Er is toch al Une Bobine…? Die hebben al 34.000 euro, volgens mij zelfde concept…

  7. @lnrd: Inderdaad, en daarbij is nog meer kabellengte ook.

  8. Dit verneukt de USB poort absoluut. Zo’n poort is niet gemaakt om op langer termijn meer dan het gewicht van een kabel te ondersteunen. Verder helemaal eens met @Bram.

  9. “Een nadeel van veel iPhone-houders is dat je vaak een aparte kabel nodig hebt om hem ook op de usb-poort van je computer aan te sluiten.”

    Klopt er niks van, ik kan mijn USB-kabel zowel voor opladen aan de computer en aan de stopcontact.

  10. Ja leuk, als je na een maand lamme USB poorten op je mooie Mac wil hebben. USB poorten zijn maar fragiele connectors!

  11. Een onzinnig verhaal. Wie gaat er nu zijn telefoon met het volle gewicht aan een USB poot hangen welke daar niet op berekend is. Dat is alleen maar goed voor de reparateurs ;-(

  12. @lnrd: Dank voor de tip! Die bobine is een stuk handiger, want hij heeft een langere kabel, hij kost hetzelfde en is eerder beschikbaar. Lijkt me handig voor in de auto.

  13. Waarom de F&@..piep in dat filmpje moet is mij een raadsel. WTF gebruik ik vaak hoor maar in een promofilmpje als deze niet echt gepast, die gast je jasje zit ook lekker trouwens, Fuck no! Ohh sjips! Piep natuurlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.