Reacties voor: Lil Kikr: iPhone-dock versterkt geluid met kleine klankkast

De Lil Kikr is een iPhone-dock die hol is van binnen. Hierdoor dient de dock ook als een klankkast voor de speaker van je iPhone en wordt gemaakt geluid met tot 10 decibel versterkt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb het zojuist geprobeerd: stevig kartonnen kokertje van 25 centimeter uit de oud-papierbak, gleufje zagen en iPhone er in. Resutaat: de bas wordt wat steviger en mijn dB-meter (een gratis app in m’n andere iPhone) ziet zeker 10 decibel geluidsversterking (van 65 naar 75 dB). Mijn kokertje ziet er een stuk minder uit dan deze Lil Kikr, maar is wel €64.95 goedkoper.

  2. @paull: Je hebt dus de iRoll uitgevonden. Je marketing is niet al te best. Wat jij een kartonnen koker noemt, is natuurlijk een “Eco-friendly recyclable Acoustic Cylinder, made from 100% natural materials”. Nou kan je € 29.90 vragen voor een keukenrol.

  3. Ik heb altijd mijn bedenkingen bij een dock waarbij de hele (in dit geval) iPhone rust op de connector…

  4. @Bob: LOL!

  5. Origineel geplaatst door Bob
    @paull: Je hebt dus de iRoll uitgevonden. Je marketing is niet al te best. Wat jij een kartonnen koker noemt, is natuurlijk een “Eco-friendly recyclable Acoustic Cylinder, made from 100% natural materials”. Nou kan je € 29.90 vragen voor een keukenrol.

    HELD! hahahaha.. geweldig man! Jij scoort ff dikke punten hahaha…

  6. @Bob lol! Klinkt al een heel stuk beter 😉

  7. Of je zet je iPhone schuin in een leeg glas. Zelfde effect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.