Reacties voor: Lightning-accessoires werken niet na iOS 8.2-update

Sommige gebruikers melden dat hun Lightning-accessoires niet meer werken na een iOS 8.2-update. Alleen wel héél extreme oplossing biedt uitkomst.
Sander Kleijn -

Reacties: 16 reacties

  1. -____

  2. Owh 🙁

  3. Het begint wel een beetje vermoeiend te worden al die “fixes”. Yosemite moet ik ook constant updaten terwijl ik mijn mac helemaal niet opnieuw op wil starten. Deze fix zorgt er ook weer voor dat je weer opnieuw mag beginnen.

  4. Dat was voor iOS 8.2 al eigenlijk, alleen met een andere melding ; accessoire word niet ondersteund” En dat met een originele lightning adapter naar 30 pins… Dacht de adapter is kapot, kocht een nieuwe en hetzelfde probleem. Mijn auto dockingstation is helaas onbruikbaar nu.

  5. Dat was voor iOS 8.2 al eigenlijk, alleen met een andere melding ; accessoire word niet ondersteund”
    En dat met een originele lightning adapter naar 30 pins…
    Dacht de adapter is kapot, kocht een nieuwe en hetzelfde probleem.
    Mijn auto dockingstation is helaas onbruikbaar nu.
    Vanaf iphone 6 plus werkte het niet meer.

  6. Bij mij werkt de restore (vanuit 8.3 beta) niet…

  7. @Bep:
    Ik bedoel herstel

  8. Origineel geplaatst door St3pHaN
    Dat was voor iOS 8.2 al eigenlijk, alleen met een andere melding ; accessoire word niet ondersteund” En dat met een originele lightning adapter naar 30 pins… Dacht de adapter is kapot, kocht een nieuwe en hetzelfde probleem. Mijn auto dockingstation is helaas onbruikbaar nu.

    Ik heb hetzelfde probleem.
    Maar ik heb ontdekt dat als ik de lightning adapter er even uithaal en er weer opnieuw in stop geen melding krijg.
    De moeite van het proberen waard toch…..

  9. @Yuko:
    Inderdaad, soms kruist het wel eens in me gedachten om over te stappen, maar dat durf ik toch weer niet, één maal Apple en je bent verslaafd lijkt wel.

  10. Leuk dat mijn naam erin staat

  11. @Funske:

    Klopt, alleen laad hij dan wel op maar heb geen geluid over de speakers in me auto.
    Met iphone 5 geen problemen mee gehad maar sinds ik de 6 heb wel.

  12. Mijn auto geeft nu een error aan sinds ik iOS 8.2 er op heb staan… Ik kan dus geen muziek meer afspelen

  13. Mijn luidspreker en tevens ook oplader van JBL geen problemen.

  14. Bij zowel de iPhone van mijn vriendin Als bij die van mij hadden we problemen met wifi na de ios 8.2 update. Voor ons thuis netwerk werd ineens om een wachtwoord gevraagd. Na invoeren bleek deze onjuist te zijn. En vervolgens was de wifi verbinding met het thuisnetwerk onvindbaar.

    Opnieuw opstarten van iPhone deed wonderen.

  15. Apple komt waarschijnlijk volgende week met nieuwe versies van de lightning accessoires die je dan weer verplicht kan aanschaffen voor richtprijzen vanaf 40€…

    Met zo irritant als apps die niet meer werken op de iPad 1. Waarom geen oudere versies van de apps in de iTunes store die werken op iPad 1 ? Nee, ik word VERPLICHT om een nieuwe iPad te kopen. Pfff.

  16. Ik heb sinds de update problemen met opladen, met de originele adapter en snoer! Opladen wordt na paar seconden verbroken. Adapter eruit trekken, erbweer insteken en dan hopen dat het laden langer duurt. Gisteren wel 100 keer connector eruit gehaald en opnieuw erin. Om te batterij op 70% te krijgen.. Want een iphone heeft nog steeds batterij nodig om te werken…Zo slecht was er sinds iOS 8 gebeurt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.