Reacties voor: LifeJacket: knaloranje reddingsboei laat iPad drijven op water

De LifeJacket van LifeProof is een knaloranje reddingsboei, die de iPad laat drijven op water. Hij is te gebruiken in combinatie met de nüüd-case van LifeProof.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Wat een enorme onzin bij mooi weer in het zwembad is er niets meer waar te nemen op je scherm! Dit is het onzinproduct van de maand!

  2. Origineel geplaatst door Rob
    Wat een enorme onzin bij mooi weer in het zwembad is er niets meer waar te nemen op je scherm! Dit is het onzinproduct van de maand!

    Ben ik niet met je eens. In de schaduw is beter, maar ik kan prima lezen wat er op mijn scherm staat als ik in de volle zon zit. Ik gebruik mijn iPad wel eens voor navigatie in mijn bootje en dan is zo’n hoes niet eens een gek idee. Maar het is een niche product, dat dan weer wel.

  3. Een Niche product? Zijn jullie niet op de hoogte van het feit dat het Amerikaanse leger overgaat tot het gebruik van de iPad? Zo’n hoes i.c.m. Het “zwemvest” is dan een perfecte oplossing. 3 x raden hoeveel iPads er zullen worden gebruikt wanneer alles over is gestapt. Dan nog te bedenken dat alle nautische kaarten in een iPad kunnen worden opgeslagen voor (semi) professioneel gebruik.
    Ik wou dat het mijn vinding was!

  4. Offshore zeilen!? Cool.. Hoewel mensen met zeeziekte liever onshore zeilen.. *wink*

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.