Reacties voor: Life Web Browser: browser geoptimaliseerd voor de iPad

Life Web Browser is een nieuwe webbrowser voor de iPad. Deze maakt het bladeren door tabbladen makkelijker, bewaart miniaturen van bookmarks en opent webpagina's op de achtergrond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. “dit is een nieuwe webbrowser die helemaal voor de iPhone is geoptimaliseerd”

    Zucht.

  2. Voor de iPhone geoptimaliseerd? Je bedoelt voor de iPad. Gewoon een iVergissing…

  3. Dit ziet er echt geweldig uit!

  4. Dit ziet er heel erg veelbelovend uit. Zo wordt het surfen toch een stuk gemakkelijker gemaakt. Als ik een iPad had, had ik deze direct aangeschaft.

  5. Leuke applicatie maar mis een aantal zaken..heb 5 minuten gezocht naar een plek waar ik de startpagina in kan stellen..ik zie het niet….
    Ook vind ik niet een normale url balk … als ik al een adres weet dan ga je altijd eerst via google … of ik heb het mis maar heb het gevoel dat dit een luxe google browser is.
    Met gewoon http://www.nu.nl intikken kom je dus eerst bij google uit… vreemd.. wie de oplossing heeft..ik hoor het graag .

  6. @T:
    volgens het filmpje moet Google een venster geven met de keuze websites in reactie op wat je typt en als je daarop klikt gaat ie direct ernaar toe.

    Misschien moet je niet http typen, maar meteen de naam. Dus ‘nu’?

  7. Origineel geplaatst door Tom
    Zucht.

    Doe niet zo flauw man, een klein foutje die iedereen kan overkomen.

  8. @Marc:

    Helaas .. Hij geeft wel als ik in tik nu.nl een lijstje met de hele url http://www.nu.nl maar als je dan klikt gaat hij weer naar het Google scherm.
    Vreemde is wel dat wanneer de balk nog helemaal leeg staat er ” go to this adress or Search” lijkt een bug denk ik.. Verdder is proggie heerlijk maar erger me groen en geel dat ik een extra handeling moet doen ..heb iets veel urls in mijn hoofd zitten 😉

  9. Aanvulling alleen intikken van de url met http:// zorgt er voor dat je direct naar de site gaat.. Zeker een bug !!

  10. Origineel geplaatst door WvB22
    Origineel geplaatst door TomZucht. Doe niet zo flauw man, een klein foutje die iedereen kan overkomen.

    Het gebeurt hier echter wel vaker. Als voor de crew het al lastig is een iPhone van een iPad te onderscheiden dan zet ik mijn vraagtekens bij inhoud van andere nieuwsberichten. Ik dacht dat het de bedoeling was correcte info voorgeschoteld te krijgen.

  11. Als ik mij niet vergis heeft “atomic web” al deze functies al en issie ook nogis goedkoper!

    Correct me of im wrong

  12. Je kan het ze niet kwalijk nemen, de meeste auteurs schrijven ook voor iPhoneclub.nl.
    Features in die app zijn best cool, maar zou er geen 1,59 voor betalen. Wel 0.79 ofzo 😛 (ja, nederlandse zuunigheid ;-))@Tom:

  13. Ik heb m gekocht maar ben er nog niet heel blij mee… Langzamer dan Safari, hapert bij scrollen en op deze site schiet ie steeds naar boven als ik m’n vinger eraf haal… Nog boel bux fixing to do denk ik! Het sweepen naar n andere pagina gaat ook niet vloeiend… Nee, ik pak safari weer en wacht op n update!

  14. En het syncen van je bookmarks via MobileMe werkt zeker ook niet.
    Dat is juist zo handig dat je maar één keer een bookmark hoeft te maken en vervolgens staat ‘ie op je hele Apple family (iPhone/iPad/iMac/Macbook)

  15. Origineel geplaatst door Tom
    Origineel geplaatst door WvB22Origineel geplaatst door TomZucht. Doe niet zo flauw man, een klein foutje die iedereen kan overkomen.Het gebeurt hier echter wel vaker. Als voor de crew het al lastig is een iPhone van een iPad te onderscheiden dan zet ik mijn vraagtekens bij inhoud van andere nieuwsberichten. Ik dacht dat het de bedoeling was correcte info voorgeschoteld te krijgen.

    Het is niet vaak dat je iemand tegenkomt wie “perfect” is.
    Grappig hoe mensen makkelijk kritiek uiten en moeite hebben met het geven van een compliment.

    Tom, mijn complimenten voor het stijgen naar de azijnzeikers top 10. Gonny, mijn complimenten voor het verstrekken van zoveel iPad en iPhone informatie en dat nagenoeg altijd foutloos.

  16. Weet niet waarOm er zo enthousiast wordt geschreven over deze app.. Doe mij maar safari: Sneller, overzichtelijker en doet wat je er van verwacht!

  17. Ik zweer bij iCab, beste browser voor de iPad. Geen bugs, sneller dan Safari en zeer goede tabs.

  18. Net gedownload, loopt steeds vast. Sucks!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.