Reacties voor: Lichtschakelaar Philips Hue Tap nu verkrijgbaar in online Apple Store

De Philips Hue lichtschakelaar Hue Tap is vanaf vandaag ook te bestellen in de online Apple Store. Zo bedien je Hue-lampen zonder app.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Het is een handig idee, maar ik pas. Door middel van de nieuwste versie van Hue App kan ik zeer makkelijk de lampen automatisch aan laten gaan. En als ik dat af en toe aanpas naarmate het eerder donker wordt is er weinig aan de hand.

    Plus het voordeel dat LED vrij energiezuinig is kun je het ook nog wel eens een keer veroorloven ze aan te zetten terwijl je niet thuis bent.

    Voor die 60 euro koop ik liever een nieuwe Hue Lamp.

  2. Origineel geplaatst door Nick
    Door middel van de nieuwste versie van Hue App kan ik zeer makkelijk de lampen automatisch aan laten gaan. En als ik dat af en toe aanpas naarmate het eerder donker wordt is er weinig aan de hand.

    Ik gebruik voor de tuinverlichting de LivingWhites van Philips welke koppelbaar zijn op het hue systeem. Deze worden uiteindelijk aangestuurd door ifttt. Daar zitten meerdere recepten in die aan de hand van de zonsondergang en opkomst je lampen aan of uit zet.
    Erg handig dacht ik zo..

  3. @Ben: Leuk idee! ๐Ÿ˜€

    Ik sla de Hue Tap ook over. De lampen gaan al automatisch aan als ik thuiskom, maar alleen als de zon al onder is. Erg handig.

    Ik heb maar twee kleuren ingesteld voor ‘s ochtends en ‘s avonds, en die worden automatisch geactiveerd. Ik heb dus niks aan die Tap :D.

  4. Ik ga hem wel halen, ik gebruik ook hue,living (white en colour) en plug door elkaar, met iftt en tijdschema’s maar heb ook al LC en LW AB in actie is voor mijn huisgenoten wel fijn.

  5. Origineel geplaatst door Ben
    Ik gebruik voor de tuinverlichting de LivingWhites van Philips welke koppelbaar zijn op het hue systeem. Deze worden uiteindelijk aangestuurd door ifttt. Daar zitten meerdere recepten in die aan de hand van de zonsondergang en opkomst je lampen aan of uit zet.
    Erg handig dacht ik zo..

    @Ben, welke recipes dan?
    Ik krijg er geen 1 aan de gang namelijk. Linkje naar de juiste?
    Dank

  6. Niet helemaal de bedoeling denk ik om hier te plaatse, maar ik heb onlangs ook de starterkit gekocht en alles werkt super. Hier tref ik waarschijnlijk de mensen die het ook gebruiken. Het enige wat me niet lukt is geofencing. Lampen aan als ik thuis kom. Alles op dezelfde router etc. Iemand die mij kan helpen? Zo ja dan hoor ik het graag.

  7. @Ben: Kan je eens een foto tonen van je tuinverlichting?
    Ik overweeg om dit ook te doen ๐Ÿ™‚

  8. Is inderdaad overbodig. Je kunt alles vanuit de app instellen. Dus als k thuis kom, zijn de lampen al aan. Even om de paar weken tijd anders instellen. Gebruik ze ook ter beveiliging. Dus als ik ze aandoe als ik thuiskom heeft het voor mij geen zin. Beetje overbodig accessoir.

  9. Ga hem wel halen gezien soms mensen in huis aanwezig zijn die niet mijn lampen kunnen bedienen. Hebben ze mijn iPhone of ipad nodig. Dus nuttig zo een aparte schakelaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.