Reacties voor: AirPlay 2-update voor Libratone Zipp-speakers nu beschikbaar

Libratone heeft de langverwachte AirPlay 2-update uitgebracht. De update werd eerder al verwacht, maar vanaf nu is deze eindelijk beschikbaar. Dankzij deze update kun je multiroom gebruiken en bedien je de speakers met Siri.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Heb update uitgevoerd, maar toevoegen in de home app lukt nog niet. Zijn er meer die hier last van hebben?

  2. Ik heb net ook de update uitgevoerd, airplay werkt perfect maar krijg en ook niet in de homekit, er is geen QR code en ik ken de code niet.
    Nevermind, na een reset kon ik het gewoon toevoegen.

  3. @Gijs: Je moet even doorklikken als Homekit om de QR-code vraagt, dan vindt Homekit m toch bij mij.
    Werkt mooi met Apple TV, maar de connectie tussen Libratone en mn Wifi blijft een onbetrouwbare verbinding. Soms valt het geluid ineens weg.

  4. Voor mij de reden geweest om mijn libratone eruit te gooien en een systeem op Bluetooth aan te schaffen. Was helemaal klaar met Air-don’t-play 😣

  5. Geen idee hoe dit komt maar na de update nog steeds geen airplay 2. Vind ook niets terug op de support pagina over Airplay 2 van Libratone.. Zeer goeie speaker met leuk design, maar de airplay van dit toestel is echt zo slecht. Valt constant weg, soms vind je de speaker niet, heeft ie een uur staan spelen, valt die ineens weg en vind je het niet meer tot je het opnieuw opstart.. Echt te gek voor woorden dit.

  6. @Vincent: Nee de oude versie had geen Bluetooth mogelijkheid.

  7. Heb ontdekt dat na de update bij het koppelen van twee Zipps de stereo weg is….. nooooo 😱πŸ˜₯πŸ˜₯

    Was voor mij de grote meerwaarde : twee Zipps in mijn living, heerlijke stereo sound…. nu niet meer

  8. @Vincent: Je kunt ze met spaces nog steeds aan elkaar verbinden hoor. Alleen kun je geen muziek via AirPlay 2 afspelen dan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.