Reacties voor: LG: stuurwiel is de beste touchscreen-bediening

LG heeft in een ontwerpwedstrijd gezocht naar de beste interface voor een touchscreen-telefoon. Er kwamen merkwaardige ideeën uit, maar LG gaat de top 10 toch daadwerkelijk in telefoons verwerken.
Lees het complete artikel → LG: stuurwiel is de beste touchscreen-bediening

Reacties: 8 reacties

  1. kan je niet voorstellen dan dit handig is. Waarom zou je een telefoon met een touchscreen uitrusten als je de besturing ” hardwarematig” maakt. Lekker handig ook als je door 80 apps moet scrollen.

  2. Vind het ook voor geen meter eruit zien.
    Een menu hoort juist eenvoud, eenduidig en rustgevend eruit te zien maar tevens goed te configureren zijn.

    Denk hier LG de spijker geheel verkeerd op de kop slaat.

  3. @anoniem,

    idd vind ik ook… mischien heeft LG alleen maar flut inzendingen gekregen en dit was ”de beste” 😉

  4. krampachtig blijft men opzoek naar iets dat de iphone’s besturing en navigatie overtreft. Blijkbaar is hun eigen fantasie op.

  5. haha..lachertje dit. Vooral die persoon die dit heeft ontwikkeld en het geld heeft gehad
    lacht zich een breuk.

  6. Shit dat mensen hier een discussie van maken dat snap ik weer niet.. Dat LG zo dom is owkee maar dat er hiet mensen zijn die op alles reageren dat vind ik pas dom.. Iedereen doet alsof ze moeten meepraten anders doen ze iets te kort aan de iphone..!! Iphone is goed en zelf heb ik er ook 1 maar het is niet zo dat ik zo dom ga reageren op alles wat langs komt zodat iphone hoog in de lijst blijf.. Dus doe nuttige dingen want op alles reageren dat is PAS DOM EN NUTTENLOOS

  7. @Nasir,

    Het valt me op dat jij je pas echt druk maakt en tevens reageert, zonde van je tijd joh!
    Ik heb ook een iPhone , leuk maar volgens mij gaat het over LG en een interface wat er niet uitziet en heb ik niks vermeld over de iPhone.

  8. Kijk, zo heeft LG m’n dag weer goed gemaakt! Wist niet dat ik zo kon lachen over iets saais als een gebruikersinterface.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.