Reacties voor: LG Prada of iPhone: welke scoort het best?

De LG Prada KE850 en de Apple iPhone zijn directe concurrenten. Welke van scoort op 11 aspecten de meeste punten?
Lees het complete artikel → LG Prada of iPhone: welke scoort het best?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Nog een punt ter vergelijk, de coolness factor.
    Ik denk, en dat geld zeker voor jongeren, dat de coolness factor doorslaggevend is voor de keuze.
    Daar ligt de iPhone straatlengten voor denk ik.
    Een Amerikaan wist het mooi te verwoorden, ongeveer zo:

    Een iPhone heeft een coolness factor die 498 dollar waard is, en dan krijg je er voor 1 dollar nog een telefoon bij ook!

  2. Ik heb net de Lg Prada gehaalt!
    Ik had alleen 1 vraagje:
    weet iemand hoe je het volume kan veranderen? want als ik gebeld wordt dan staat hij best zacht, en dan kan ik hem wel harder zetten, maar de volgende keer is het weer zo zacht..Kan iemand me vertellen hoe ik het volume de hele tijd hard kan laten staan voor als ik gebeld wordt? (Bij personaliseren staat het niveau gewoon op 5 (hardst) maar zo hard krijg ik het niet te horen als ik gebeld wordt…!)

    alvast bedankt;)

  3. Heb een hele tijd gezocht naar die Prada, in Brussel, Leuven, Antwerpen … Tot ik ‘m vond bij DIGAME (www.digame-digitaal.be) in Leuven. Ik kreeg rustig de tijd om het toestel te bekijken. Nog geen moment spijt gehad van de aankoop!

  4. Ik begrijp geen zak van me LG P-tje maar ik ben er wel erg blij mee
    (heb het net 2 dagen)

  5. Heb hem zelf ook de Prada phone bevalt me goed Top telefoon Ziet er ook heel mooi uit

  6. “Browser
    Op de iPhone vind je een miniatuurversie van de Safari-browser, die ook op de Apple Mac wordt gebruikt. Hoewel we de browser nog niet kunnen uitproberen, zijn de verwachtingen hooggespannen en zal het beter in gebruik zijn dan de browser op de LG Prada: gebruikers klagen over vervormde afbeeldingen en websites die niet goed geresized worden, waardoor ze onleesbaar zijn. De Safari-browser op de iPhone is veelbelovend en scoort 1 punt.”

    ja dat is helemaal waar, MAAR

    Je kan nu op iedere mobiele telefoon Opera mini downloaden, dit werkt perfect! Opera heeft zelfs een soort van safari achtige browser in de beta, zodat surfen 100% beter gaat!
    voor informatie: http://www.operamini.com/

    de Beta(2) werkt heel erg goed op LG prada

  7. Zelf heb ik de iPhone nu een weekje in gebruik, en het bevalt me heel erg goed. Vooral het Wi-Fi is een enorm voordeel omdat je nu heel snel kunt internetten als je in de buurt van een draadloos netwerk zit. Safari werkt razendsnel op de iPhone! Het touchscreen is erg secuur en met een beetje oefening kun je al erg snel typen. Ook een leuke gadget is de Youtube interface. Ik hoorde dat dat speciaal voor de iPhone is ontwikkeld..
    De LG Prada heb ik nog niet in m’n handen gehad, maar die wil ik zeker nog een keertje proberen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.