Reacties voor: ‘LG levert L-vormige batterijen voor toekomstige iPhones’

LG gaat L-vormige batterijen maken voor toekomstige iPhones. Met de L-vorm kan Apple beter gebruik maken van de beperkte ruimte rondom componenten. En het laadt ook nog eens sneller op.

Reacties: 5 reacties

  1. Wat zou een reden kunnen zijn voor de behoefte aan een andere vorm batterij? Meer ruimte onder of boven in de telefoon, maar waarvoor? Grotere camera-sensor, zodat de lichtgevoeligheid beter wordt en de iPhone ook op dat vlak kan concurreren met de beste android-cameras op de markt? Gaat de 3d-camera die er volgens de geruchten gaat komen groter worden? Krijgen we een camera die niet uitsteekt? Is er simpelweg een grotere camera nodig omdat we een functionaliteit krijgen die daar om vraagt, a la always on hey Siri?

  2. Is er meer (technische) informatie over hoe dat een batterij in een L-vorm opeens sneller op te laden is?
    Of is het dat ze dmv een bepaalde techniek sneller op te laden zijn en dat dat toevallig nu tegelijkertijd wordt geïmplementeerd met de L-vorm?

    (dat laatste lijkt me waarschijnlijker, maar ik vraag het toch maar voor de zekerheid)

  3. @Hish: Misschien dat een kleinere batterij sneller oplaadt? Innovatief zou zijn als de batterij gedeeltelijk uit een traditionele accu en gedeeltelijk uit een supercapacitor zou bestaan. Dan zou je namelijk in zeer korte tijd je accu een boost kunnen geven waar je weer even mee verder kan.

  4. Al heeft het een Z vorm. Als die iPhone maar werkt zoals ik gewend ben van Apple!!

  5. Denk maar even aan de macbook, het redesign waarbij niet alleen het toetsenbord opnieuw was ontworpen, maar ook de accu dusdanig was gevormd dat hij alle lege ruimtes rondom het moederboard opvulde. Zoiets is Apple vast ook bij de IOS apparaten van plan !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.