Reacties voor: LG KS20, de ware iPhone-killer

De LG KS20 is een van de eerste echte iPhone-killers. De telefoon lijkt op de Prada, maar draait op Windows Mobile 6, ondersteunt HSDPA en kan videostreamen via tv-out.
Lees het complete artikel → LG KS20, de ware iPhone-killer
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. leuk hoor maar wat maakt het nu precies een iphone killer?
    zat het hem bij de iphone nu niet precies in de manier waarop je de dingen kan doen en niet in de hoeveelheid featur.

    dat is een fout die ik veel mensen zie maken. Je kan het zien als een zwitsers zakmes.
    tuurlijk is een zakmes dat 100 verschillende dingen kan handig maar als je constant blijft zoeken naar de juiste tool dan schiet het niet op.

  2. Hallo 4saus,

    dat heb je heel mooi verwoord; beter kan eigenlijk niet. De KS20 is zo te zien een super mooi product, de vergelijking met een zwitsers zakmes is dan ook mooi. Inderdaad het gaat uiteindelijk om functionaliteit en bovenal het gemak, dus Apple. Dit alles ook nog eens naast design en stabiliteit.

  3. jullie zijn echt dom, en je kan zien dat jullie teveel gehersenspoelt zijn.
    Je moet weten dat LG een speciale interface heeft gemaakt, gebasseerd op de Prada phone.
    en jullie denken natuurlijk dat de Iphone heilig is vanwege het Touchbases OS.
    maar de Iphone had vele voorgangers, apple lukt t gewoon op deze onder iedereen te verpatsen omdat deze phone er mooi uitziet, en zij de Ipod als verkoop introducee hadden

  4. Ennne, hoe zit dat met batterijduur en PRIJS (ok heel hollands). Maar ff zonder gekheid, de Iphone is naar mijn idee een hype puur omdat het in amerika ook een hype is. En het is daar een hype omdat er features op zitten die hier al lang standaard zijn. Dat komt mede door de telecomproviders die daar de wet voorschrijven. Mobiel internet is daar kinderschoenenwerk. Kijk bijvoorbeeld ook naar TV-series. In series van vorig jaar loopt men nog met motorola’s met een uitschuif-antenne. Toegegeven, het zit in een mooi pakketje maar design is niet zaligmakend. Komen we bij gebruiksvriendelijk, ik heb nog nooit een iphone beetgehad maar ik heb sinds een week een Nokia E51 (symbian) en ik wist dezelfde dag al wat waar voor diende en nu na een week zitten er al helemaal geen geheimen meer op voor mij.

  5. weet je waar ik deze gsm in de winkel kan gaan bezien?
    en heeft deze gsm een gsmtoetsenbord? heb je de stylus egt nodig?

  6. Hallo iedereen, Ik was effe aan het surfen ivm reacties lg ks20. Iphone VS LG KS20: Iphone is een ingewikkelde toestel maar na enkele weken met wat moeite kun je wel het toestel van buiten kennen waar wat zit enz… blabla, Als je de prijs vergelijkt kost een Iphone wel €500 en meer! Wat krijg je daarvoor??? LG KS20 €199 op pdashop.be heb hem enkele weken geleden gekocht en kan wel zeggen dat ik nogal veel ervaring heb met gsm’s en pda’s (op 5 maanden wel 8 verschillende toestellen getest ook Iphone)! Wat er allemaal van opties bij Iphone zitten heeft LG KS20 ook (zoals delly ook al gezegd heeft) jullie zijn wel echt dom!! Komaan zeg, vooral een hollander (die zo op centjes let 🙂 moet toch beter wete!LG KS20 Wifi voor deze prijs, G3 Videocall,WM6, Upgradable,en noem maar op…. Wat verwacht je nog meer bij een pda of gsm als je alle opties (of bijna alle toch) al hebt en extra optie by extra software kun je ook nog steeds hè. Ik vind dit een super toestel en Iphone trekt op niets, heeft gewoon zijn naam Thats It. LG produceert nu extra veel gsm’s in vergelijking van vroeger(vb: vroeger 3 per maand nu is dit 7 a 8 per maand). Ik ken geen ander merk (nokia,…) die zo gsm’s uitbrengen met een nice look en wifi en andere veel opties voor z’n prijs. Als je kijkt naar Nokia gsm met wifi kost dit ook nogal veel.
    Ik ben erg tevreden met deze LG KS20 en werkt super goed en snel, nog geen problemen mee had, heb een 8GB extra memory erop gezet en 6GB is al vol en nog geen problemen.
    Besluit: Je hebt je gsm, mp3, film, (wifi) internet, mails, games, contacten, sms, mms, office, pdf, en alles in 1 altijd bij je (alles in 1 toestel!!!

  7. Hallo,

    Ik zou graag willen overgaan tot de aankoop van deze PDA, maar enkel op voorwaarde dat ik er medische boeken als Harrison’s Practice en Essentials of Diagnosis & Treatment, 2nd ed. kan op plaatsen.
    Is dit met het Windows Mobile 6 platform mogelijk of moet je echt Palm hebben?

    groetjes,
    Yannick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.