Reacties voor: LG kondigt Smart Bulbs-lampen met iPhone-bediening aan

LG gaat iPhone-bedienbare lampen uitbrengen. LG Smart Bulbs zijn te bedienen vanaf iPhone en iPad met iOS 6.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Op kickstarter staat een soortgelijk project: Lumini. Filmpje geeft mooi weer wat je kunt met deze lampen.En prijs is net wat lager dan de LG.

  2. Vergelijk ze maar met de living whites, deze hebben maar 1 kleur en dan hebben de LW meer mogelijkheden (mits een hue bridge) en die zijn dan goedkoper echter wel spaarlampen die een paar watt meer verbruiken ..

  3. Geen meerdere kleuren??? Heb Hue lampen voor het werk gekocht en dit werkt als een zonnetje. Maar het gaat met name om de kleureffecten die je kunt maken met de lampen onderling. Als Philips de prijs wat omlaag zou brengen koop ik ze meteen voor privé.

  4. Zolang ze niet meerdere kleuren ondersteunen is het absoluut geen concurrent van philips hue.
    Ook de prijs is dan -in vergelijking met vergelijkbare lampen- erg hoog.

    Hier is het hele huis voorzien van HUE lampen (totaal 10 lampen en 3 livinwhites dimmers), en we zijn er heel blij mee, zeker met de koppelingen tussen o.a. de dreambox, deurbel en iphones.
    Zoek alleen nog een goed alternatief voor een belkin memo bewegingssensor, iets wat kleiner is en op wifi/ifttth werkt.

  5. Welke ipk gebruik je voor de dreambox?

  6. Ik ben het eens met Mark. Ze zijn verschillende producten. Philips Hue is de prijs waard.

  7. Een nu bestelbaar alternatief dat gebruik maakt van Samsung LED’s heeft lampen van 18 tot 27 euro. Kleur + warm wit of Dual white (warm tot koud). Mijn wifi systeem van keuze nu omdat het uitbreidbaar is met LED strips, inbouwspots en 4 soorten lampen (binnenkort ook E14 hoorde ik).

    Alles kleur + warm wit mogelijk binnen het systeem. Gebruik het naar tevredenheid en geeft veel licht (60 a 75 watt gloeilamp idee) en kleursfeer als’t nodig is. En daarbij ook te gebruiken met gewone afstandsbediening naast de APP. Ik merk op dat ik die zeker zo vaak gebruik en zou hem missen als ie er niet was 🙂

  8. Dit is helemaal geen concurrentie voor de Philips HUE lampen, dit zijn gewone witte lampen, geen kleuren dus…
    nog een minpunt, en de lampen connecteren via BLUETOOTH, dus niet als je je op een andere locatie bevindt.

  9. @Guido: Ik denk dat de lampen onderling met Bluetooth communiceren zoals Philips Hue dat met ZigBee doet. Er staat dat ze met Wi-Fi in contact staan. Ik sluit dus niet uit dat je ze kunt gebruiken wanneer je op een andere locatie bent.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.