Reacties voor: Levertijden iPhone 4S bij T-Mobile korter dan voorheen

In een nieuwe tabel laat T-Mobile zien hoe lang je gemiddeld op je nieuwe iPhone 4S moet wachten. De cijfers lijken iets positiever uit te vallen dan het eerder door T-Mobile onthulde overzicht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 101 reacties

  1. Nou laat maar lekker weekje eerder komen hoor, geen probleem mee. 32GB zwart.

  2. In plaats dat ze eens een keer persoonlijk iets aan hun klanten laten weten; heb vorige week vrijdag voor 9 uur besteld en nog steeds niets gehoord echt schandalig

  3. Ik heb inmiddels een leverafspraak kunnen maken voor mijn op 21-okt bestelde 4s wit 16GB. Eerste mogelijkheid was aankomende dinsdag.

  4. Heb hem de 21e gereserveerd, gisteravond werk ik gebeld dat ik hem vandaag op kon komen halen in de shop. Ik was nummer 7 op de lijst voor de 16Gb Black. Perfect!

  5. Hoe kon je eigenlijk voor 21 oktober bestellen? Vanaf die dag startte toch de voorverkoop?

  6. Wat zijn de levertijden nu van Vodafone? Hadden jullie die niet ook even kunnen uitzoeken in een algemeen artikel. Nu gaat het weer alleen over T-Mobile 🙁

  7. Vandaag mailtje+smsje gehad van T-Mobile voor een afleverafspraak voor mijn witte 32GB. Maandag word hij afgeleverd. Dit terwijl ik een paar dagen geleden nog te horen kreeg dat het zeker twee weken ging duren. Kan niet wachten tot maandag! Het zal een grote sprong voorwaarts zijn ten opzichte van mijn huidige 3GS die zijn beste tijd gehad heeft.

  8. Hoe kun je op 19 en 20 oktober al een iphone 4s bij tmobile hebben besteld?! ( zie tabel) wat een vriendjes politiek klootzakken met hun per 21 november pas bestellen

  9. Zojuist inderdaad een mail gekregen. Eerstvolgende mogelijkheid tot bezorging 1 november bij mij. Nice!

  10. En hoe zit het als je hem bij de t-mobile shop besteld hebt? heb daar vorige week (de 22e) een 32gb wit besteld…

  11. Afgelopen dinsdag SMS ontvangen van T-Mob; levertijd op dit moment 2 weken. Vandaag (vrijdag rond 13:30) al een sms ontvangen van AMP! Dinsdag wordt hij al bezorgd!! 🙂 Toppie T-Mobile!

  12. Ik heb op vrijdag 21 de bestelling gedaan voor de Iphone zwart 32 G, deze week een sms gekregen dat de verwachte levertijd 2 a 3 weken zal bedragen.
    Vandaag een sms gekregen waarin de bezorgafspraak kan maken. a.s. dinsdag wordt hij bezorgd.
    Wel een sms gekregen dat de verkeerde formaat simkaart bij de Iphone zit, maar de juiste via de post wordt verstuurd.

  13. Hahaaaa, op 20 oktober besteld, vandaag om 12.30 uur ontvangen :-D!

    @juan: Bestaande iPhone klanten van wie het abonnement al was afgelopen en die hadden aangegeven interesse te hebben in de 4S mochten 19 en 20 oktober al voorbestellen.

  14. Heeft er iemand hem in de shop besteld? Ik was er vroeg bij (22 okt) maar heb nog niets gehoord, ook geen bevestigingsmail.

  15. goed om te horen!

    dan maar gewoon bestellen..

  16. Ik heb de 21ste besteld en maandag de 24ste kreeg een bevestiging en daar staat ook de 24ste op ipv de 21ste, Dus daar zit nogal verschil in qua aflevering. Ik heb de 32GB zwart besteld. Zijn er nog meer mensen met deze punten?

  17. Vanochtend een sms en mail gehad.
    De koerier komt maandagmiddag mijn witte 4S 64gb afleveren.
    Helemaal top!

  18. klopt; ik bestelde mn zwarte 16Gb de 19e en krijg hem morgen! (hoe laat is nog de vraag)
    En ondertussen 150 blz ver in DE bio van SJ..

  19. Vrijdagochtend voor 9:00 32G Black besteld, zojuist bezorgafspraak gemaakt, wordt 1 november geleverd. Uitstekend. 😛

  20. Ook net een afspraak gemaakt: maandagmiddag komt m’n 4s 16GB in ‘t wit. Besteld op de 21e rond 10en.

  21. Dinsdag bestelt en kreeg woensdag een sms met bedankt voor de aanschaf van uw nieuwe iPhone. 2 uurtjes later een sms dat het 3weken ging duren. Net een sms dat het verkort is naar 1-2weken. 4s 16gb zwart. Heb mijn abonnement verlengt, maybe kijken ze daar ook naar. Gok dat ik volgende week een aflever afspraak mail krijg.
    Denk dat ze gewoon expres te levertijd langer hebben gemaakt dan deze was om teleurstelling te voorkomen mocht het echt lang duren.

  22. ik heb hem al binnen! Nice, 16gb zwart van t-mobile

  23. Ik heb afgelopen vrijdag bij KPN besteld en had had me witte iPhone 4s vanochtend om half elf binnen!

  24. Ben vanmiddag 9rond 15:00 uur de KPN winkel in Groningen in gegaan en een gekocht, heb geen gereserveerd of iets dergelijks.

    Was nog genoeg op voorraad.

  25. Beste klant,
    De verwachte levertijd van uw iPhone is verkort en bedraagt op dit moment 1 tot 2 weken vanaf uw bestelmoment.
    Vervolgens ontvangt u een sms & mail van onze koerier AMP-Logistics waarmee u eenvoudig online een bezorgafspraak kunt maken.

    Mvg, T-Mobile

    Vet lekker

  26. Op de 21ste besteld en ik heb inderdaad vandaag een sms+mail gehad om een afspraak te maken. Dinsdag komt mijn witte 4S 16GB! Sweet!

  27. Mooi gevalletje “Underpromise, overdeliver!”

    Desondanks ben ik ook erg blij dat m’n iPhone al dinsdag ipv een week later komt!

  28. 21e om 11:00 besteld (verlening abo t-mobile). Dacht eerst dat ik tussen 2-3 weken moest wachten vanaf vandaag, maar net een bezorgafspraak gemaakt voor aankomende dinsdag!

    32GB black

  29. Hier ook 21 besteld, dinsdag afspraak

  30. Vandaag online bij de applestore besteld.
    Datum van ontvangst tussen 7-14 nov.
    De ZWARTE 32GB natuurlijk!
    Heb mijn iPhone 4 32 GB voor 400,- verkocht.
    Ben benieuwd of het verschil echt zo duidelijk merkbaar is als ze zeggen.

  31. Origineel geplaatst door Mikel Tolboom
    In plaats dat ze eens een keer persoonlijk iets aan hun klanten laten weten; heb vorige week vrijdag voor 9 uur besteld en nog steeds niets gehoord echt schandalig

    Ik heb ook voor 9u besteld 32g black zojuist sms en mail gehad om bezorg afspraak te maken. Dinsdag was de vroegst mogelijke aflever datum..

  32. De 21ste rond 12 uur besteld en wordt morgen geleverd. 16GB Black. Sweeeet. 🙂

  33. Saturn in hoofddorp heeft ook nog gewoon de zwarte 16gb voor degene die interesse hebben 😉

  34. De 19e al besteld; 30 seconden na de mail voor klanten die interesse hadden aangegeven. Daarna niets meer gehoord tot zojuist; dinsdag 1 nov kunnen ze bezorgd worden: zwarte 32 Gb en 64 Gb…

  35. Ben ik blij dat ik hem vanmiddag heb binnen gekregen!

  36. Heb hem ook net binnen, beter!!!

  37. Woohoo! Nog geen minuut nadat ik hier lees dat mijn op de 21e bestelde 32gb witte 4S in 1-2 weken word geleverd ipv 3-4 krijg ik een mail om een bezorgafspraak te maken. Ik krijg mijn 4S maandag!

  38. Besteld op de 21e 32Gb zwart. Levertijd 2-3 weken. Zojuist mail van T-Mobile ontvangen en afspraak gemaakt voor 1 nov. Eindelijk mijn. 3G vervangen. Happy

  39. ipv 3tot4 weken nu DINSDAG!!
    32gb wit.

  40. Mooi! Net sms gekregen van T-Mobile, ze kunnen hem vanaf dinsdag leveren! Op 21 oktober besteld ‘s middags.

    Zin in!

  41. Tot hoelaat vandaag kunnen die afspraakmailtjes komen? Ik had hem de 21e om 16:00 besteld, 32 gb zwart.
    Levertijd was 2-3 weken. Ik word een beetje gestrest :p

  42. Heb een 3GS maar ik twijfel of ik over moet gaan naar de 4S. Heb namelijk een duur abonnement. Betaal per maand 45 euro terwijl ik bijna nooit bel. Dat wordt dan ook mijn flinke beltegoed inleveren.

  43. 21e om 17.00 uur telefonisch bij T-Mobile een zwarte 32 gig besteld met verlenging dmv early renewal. Dinsdag een sms ontvangen met de mededeling levertijd 2 tot 3 weken. Tot nu toe niets meer gehoord… 🙁

  44. Vr 21-10 07.50 uur online besteld en 2 min later acceptmail. Vandaag mail voor deliver afspraak op di 1-11-11. 4s 16gb. 3GS met pensioen.

  45. Vanochtend gebeld door medewerker tm, heeft iets lopen rotzooien waardoor de verlenging van vorige week is gecanceld en er een nwe is gemaakt. Sta dus achter in de rij gvd, had hem net als de meeste dinsdag dus kunnen hebben. Stelletje mongolen daar! Morgen maar de stad in , eens kijken of ze daar iets hebben.

  46. Hoe zit het met Telfort? Heb vorige week gereserveerd en toen zeiden ze alleen “we verwachten dat ze eind oktober binnen komen.” Verder niks gehoord van lever/wachttijd. Ook op internet geen melding. Iemand enig idee?

  47. Ik moet nog denk ik wel 2 weken wachten.. kpn.. zwarte 16gb, maar er staat dat ik 32gb heb besteld. ook prima, 😀

  48. 21ste besteld, komen m morgen al brengen. Erg netjes en snel van T-Mobile!!

  49. Ja, helemaal eens met thaMaster! Er is méér dan Tmobile? Is dat misschien een sponsor van de iPhoneclub?

  50. 21ste besteld na 13:00 uur telefonisch abbo verlengd. Afspraak gemaakt met amp komen hem as. Zaterdag brengen(morgen dus👍😉). Krijg vanavond rond 21:00 uur nog een sms en email van amp hoelaat ze er morgen zijn, met een tijdsbestek van 2 uur. Greetzz

  51. Maandag staan ze voor de deur! Vrijdag de 21 om 7.55 besteld, online.

  52. Ahh, 21 okt besteld om 10.43 en ik heb nog geen afspraak mogen maken dus ik zal nog wel 1.5 week mogen wachten 🙁
    ik ben jaloers op jullie :$

  53. Ik heb 21 okt om 21:00 en iPhone 4S 64GB Black besteld met een Early Renewal verlenging.

    Kreeg paar dagen geleden de sms met de levertijd van 3 tot 3 weken -__-‘

    En net opeens mail van AMP Logistics om de afspraak te maken! Aanstaande dinsdag kan ook mijn 3GS met een enkeltje naar marktplaats ^__^

  54. jaja, allemaal lekker voorbestellen.
    Was vanmorgen in de KPN winkel, heb hem besteld en GELIJK MEEGENOMEN 😀

  55. Vrijdag 21 oktober om 07:50 bestel… wordt aanstaande dinsdag geleverd. Wit, 32GB =))

  56. Ik heb de 16 gb wit al :p

  57. De 21e besteld. 50 euro aanbetaald. Gisterenavond een geblokkeerd belletje gemist bellen die EIKELS de volgende. Vandaag vertellen ze me doodleuk dat dit procedee zich over 2 weken weer herhaald!!! Ja u moet dan wel opnemen. Overweeg sterk over te stappen of gaat het overal zo?

  58. Je moet gewoon opnemen! xD. Ben erg tevreden met T-Mobile! Woensdag wordt mijn witte 32 bezorgd, eindelijk na een maand lang zonder iPhone! (3gs 32 wit al verkocht)

  59. Vanmiddag het smsje dat ik afspraak kan maken. 21ste om 0740/1300 besteld. Om 1300 werd mijn oude aanvraag gecanceld. En nieuwe order met 4 maanden korting aangemaakt. Geld kreeg ik gister teruggestort omdat ik nu dien afterekenen bij koerier. 16gb wit

  60. 21e om 09:30 16gb Black prepaid besteld. Nog geen sms/mail van AMP. Maar als ik ordermanagement van tmobile mag geloven kan ik dit in de loop van volgende week verwachten. Wat ik nog niet snap is dat personen die later besteld hebben hem al binnen hebben. *zucht*

  61. had eerst een sms gekregen dat ik 2-3 weken moest wachten, ik had hem de 21e besteld via de webshop. Gisteren kreeg ik opeens een sms dat ik me email moest checken voor een afspraak met de koerier, deze komt nu volgende week dinsdag 😛

  62. Precies zelfde geval.. Schoften laten abonnees voor gaan ongeacht tijdstip van betaling. Alles op hun website is 1 grote leugen;)

    Mensen met abo.. Ik gun het jullie van harte, maar t-mobile is echt vies bezig

    Origineel geplaatst door Stijn1987
    21e om 09:30 16gb Black prepaid besteld. Nog geen sms/mail van AMP. Maar als ik ordermanagement van tmobile mag geloven kan ik dit in de loop van volgende week verwachten. Wat ik nog niet snap is dat personen die later besteld hebben hem al binnen hebben. *zucht*

  63. heb via internet mn abbo verlengd bij T-M op de 21e om een uur of 9. 32GB zwart…… kreeg sms dat het 2 weken zou duren……verder nog geen bericht! baal ervan omdat ik 3Nov op vakantie ga voor 5 weken!

  64. Origineel geplaatst door jelle
    Hoe zit het met Telfort? Heb vorige week gereserveerd en toen zeiden ze alleen “we verwachten dat ze eind oktober binnen komen.” Verder niks gehoord van lever/wachttijd. Ook op internet geen melding. Iemand enig idee?

    Vorige week vrijdagmiddag heb ik de 4S gereserveerd en vandaag wordt ie geleverd.

  65. 21e om 08.00 besteld (iPhone 4S 64GB WIT)

    Gisteravond een mailtje gehad om bezorgafspraak te maken voor as dinsdag 🙂

    Het gaat hier om een 1 jarig verlening 😀

  66. Eigenlijk wou ik verlengen bij KPN maar werd daar vrijdags afgescheept met de mededeling dat de prijzen onjuist waren en dat ik zaterdag opnieuw moest bellen. Zaterdag weer gebeld, zelfde verhaal maar ze konden nu wel schatting doen van de prijs van het toestel bij het abonnement dat ik wou. Kwam echt absurd bedrag uit (nieuwe klanten zouden volgens mij goedkoper uit zijn) en ik kon pas maandag een order plaatsen want dan zouden ze echt de juiste prijzen hebben. Dat duurde me allemaal te lang dus zaterdag maar online bij Vodafone besteld en werd gisterochtend al gebeld om een afspraak te maken 🙂 Maandag heb ik ‘m in huis! En nu lees ik dus ook nog her en der dat andere mensen wel gewoon op de 21e bij KPN konden bestellen!

  67. Ere wie ere toekomt: heb net een bezorgafspraak gemaakt voor mijn witte 64Gb 4s, geleverd door T-Mobile, voor komende woensdag, dat is dus 5 dagen na de lancering. OK, het is niet op de dag zelf (dat idee had je n.a.v. de voorbestelling), maar het is ook geen 3 weken, zoals eerst gemeld. Hopelijk gaat het bij de intro van de 5 beter….

  68. Origineel geplaatst door juan
    Hoe kun je op 19 en 20 oktober al een iphone 4s bij tmobile hebben besteld?! ( zie tabel) wat een vriendjes politiek klootzakken met hun per 21 november pas bestellen

    Omdat sommige mensen bedrijven hebben en veel abbo’s hebben lopen. Normaal toch dat sommige voorgetrokken worden..

    BTW, gister is mijn 4gs (zw,16GB) bezorgd 🙂

  69. Daar ben ik het dus niet mee eens, moet verlengen maar heb nog niets vernomen z

    Origineel geplaatst door juanHoe kun je op 19 en 20 oktober al een iphone 4s bij tmobile hebben besteld?! ( zie tabel) wat een vriendjes politiek klootzakken met hun per 21 november pas bestellen

    Origineel geplaatst door UsmanPrecies zelfde geval.. Schoften laten abonnees voor gaan ongeacht tijdstip van betaling. Alles op hun website is 1 grote leugen;) Mensen met abo.. Ik gun het jullie van harte, maar t-mobile is echt vies bezigOrigineel geplaatst door Stijn198721e om 09:30 16gb Black prepaid besteld. Nog geen sms/mail van AMP. Maar als ik ordermanagement van tmobile mag geloven kan ik dit in de loop van volgende week verwachten. Wat ik nog niet snap is dat personen die later besteld hebben hem al binnen hebben. *zucht*

  70. Mijn zwarte 4S 32Gb is zojuist afgeleverd door Amp! De 19e besteld en slechts een paar uur na de lancering geleverd. Ik vind het netjes!

  71. Toch jammer dat mijn bestelde iPhone via applestore op zich laat wachten… Begrijp t toch niet goed! Maar ja. Geduld hebben zeker???

  72. Volgens mijn t-shop heb ik volgende week mijn 32gb black. Ik hou t op 2 weken want zeker wisten ze het niet.

  73. Ik heb mijn zwarte 32GB bij T-Mobile besteld op 21-10 en kreeg gisteren (28-10) een sms voor het maken van een bezorgafspraak. Die staat voor 1 november. Al met al dus nog best snel!

  74. Hebben de mensen die een los toestel hebben besteld deze al binnen? Sprak net klantenservice en die gaf aan dat mensen met prepaid een wachttijd hebben van 3 tot 4 weken?:S Wat dus nergens op slaat

  75. ik heb mijn iphone 4s 16gb zwart besteld op de 21 om 12uur ongveer en heb nog aleen bericht gekregen van dat die 2 weken gaat duuren en nog een bericht met iets met de simkaart fout it mini sim??
    en hij staat bij besteling in behandeling al 1week
    duurt wel erg lang

  76. Ik had tijdens het bestellen een live chat met een medewerker van t-mobile. Als ik op dat moment zou bestellen met het scherm (chat) open was er geen levertijd. Er was aanbod naar vraag. Niets bleek minder waar. Ik heb nu een wachttijd van 2-3 weken en mij wel vooraf laten betalen ! Baal ervan….had ik m beter in de winkel kunnen halen !

  77. Zo de telefoon is er nog niet, maar T-Mobile heeft de factuur alvast verstuurd. Want die kwam net binnen.

  78. @Usman:
    onzin, ik kreeg mail op de 19e, direct besteld. zelfde avond gebeld om toch maar 1 ipv 2 jarig te doen. ik krijg sms dat ik 2-3 weken moet wachten op mn 4s 16gb wit…. ben al klant uit dutchtone tijdperk…..

    overigens heb ik, de 20ste, 24ste, 25ste, 26ste,27ste EN 28ste nog gebeld met tmobile en na 4 verschillende verhalen tehoren gekregen dat ik pech heb en echt 3 weken moet wachten.. dus ik twijfel nogal hard of ik dit door laat gaan

  79. Heb m vorige week vrijdag om 15 u telefonisch besteld bij tmobile en hij komt aanstaande dinsdag binnen. Gisteren sms gehad en bezorgafspraak gemaakt.. Zwart 32gb

  80. Origineel geplaatst door Wishjuh
    Zo de telefoon is er nog niet, maar T-Mobile heeft de factuur alvast verstuurd. Want die kwam net binnen.

    die had ik woensdag al, dat is het enige wat ze wel snel versturen….. ik zit ondertussen zonder nog maar te weten wanneer ik m’n iphone krijg

  81. Pure marketing techniek. Klanten onrustig maken door een te lange levertijd te laten zien en daarna vertellen ( na hoge verwachtingen) dat het toestel eerder komt. Dat is inspelen op de markt 🙂

    Ik kan zeggen: het werkt. Goed bezig T-mobiel

  82. Gister bij iFactors Den Haag waren er maar 5x 16GB en 1x 32GB binnen gekomen. Waar blijven de 64GB ??

  83. Origineel geplaatst door DennMenn
    Gister bij iFactors Den Haag waren er maar 5x 16GB en 1x 32GB binnen gekomen. Waar blijven de 64GB ??

    Ik krijg aanstaande dinsdag mn 64gb binnen.
    Ik zie overigens maar weinig die ook een 64 gb hebben besteld.

  84. Ff vraagje over vodafone,,

    Ik heb een iphone 4 besteld op Vodafone via huistelefoon, ze zeiden dat de levertijd 5-10dagen zal duren….
    Mag je hem ook in de Vodafone winkel komen ophalen??

  85. @Sezgin: Ter Info, heb vrijdag mijn bijna 2 jr oude 3GS via marktplaats binnen 1 uur verkocht voor 175 euro.
    Nu ga ik een nieuwe 4S halen

  86. Zijn er misschien T-MO insiders aanwezig?
    Vroeg me af of de levering aan de t-shops elke week op een vaste dag is of kan dit zomaar midden in de week zitten?

  87. de 23e besteld, vandaag een sms gekregen en voor a.s. vrijdag afspraak gemaakt dat mijn 4s 16g afgeleverd wordt.

  88. Even voor de goede orde. Vorige week dinsdag besteld. Vandaag een sms en mail voor de aflever afspraak. Vroegste datum was vrijdag. Dus zaterdag nieuwe iPhone 🙂

  89. Begin het wachten zonder enige indicatie toch een beetje zat te worden hoor 🙁

  90. Zojuist nieuwe levertijden geplaatst op het t-mo forum!
    Zie bericht

    Update levertijden iPhone 4S

    * Let op; levertijd geldt vanaf jouw bestelmoment. Bijvoorbeeld je hebt op 24-10-2011 een iPhone 4S 64 GB Wit besteld dan geldt er voor jou een levertijd van 1-2 weken
    * Levertijd voor de iPhone 4S 32 GB Wit is verlengd met 1 week doordat er helaas minder iPhone 4S 32 GB Wit geleverd zijn dan verwacht
    * Levertijden kunnen binnen 1 week weer aangepast worden indien er meer zicht is op beschikbaarheid/aantal leveringen
    *Voor de reserveringen in de T-Mobile Shops, kun je deze levertijden als richtlijnen aanhouden. De medewerker van de T-Mobile winkel neemt contact met je op indien jouw iPhone 4S beschikbaar is.
    * Indien van toepassing worden de levertijden op het forum dagelijks aangepast.
    * De levertijden zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal iPhones dat geleverd wordt.

    https://forum.t-mobile.nl/attachments/introductie-nieuwe-iphone-437/1178d1320079059-update-31-10-2011-levertijden-iphone-4s-levertijden-iphone-4s-31-10-2011.jpg

    Afbeelding is van het nieuwe schematje

  91. doordat tMob heeft zitten frutten in mijn order, is die van 21-10 gecancelled en een nwe gemaakt op 28-10. 32GB black, staat niet in het nwe schema. Echter vanochtend wel sms gehad dat levertijd voor mij vanaf nu 3 wkn zou zijn. Klote tMob, ik had hem net als de rest nu al kunnen hebben, als ze met de poten uit mijn order waren gebleven, stelletje sukkels bah.

  92. Ze kunnen wel zeggen dat de levertijd 1-2 weken is (16gb zwart) maar ik heb 21 oktober besteld, dus die 2 weken zijn aanstaande vrijdag voorbij en ik kon als eerste leverdatum pas maandag opgeven – oftewel mijn iPhone ligt nu ergens in een magazijn en door de klote bezorgcapaciteit van T-mobile moet ik dus nog lekker een weekje wachten. Echt belabberde service

  93. Bel je vanmiddag naar de tmo shop; ja meneer 1-2 weken levertijd.
    Kom je 3 uur later aan op het werk; uw toestel ligt klaar.
    Wou me bijna ziek melden, toch maar niet gedaan.
    Morgen haal ik mijn 4s!

  94. @Mike van Hoenselaar: Hé Mike, vanmiddag toch ook maar besteld…zal wel even wachten worden 😉

  95. Vodafoon levert ook aardig snel. De 24ste heb ik ‘s middags mijn bestelling gedaan (4s 32gb wit) en hij wordt morgen gebracht! Niks mis mee dus. Ik kan haast niet wachten!!!!!

  96. Weet er iemand hoe lang de levertijd is bij de phone house? Ik wil mijn abonnement verlengen, en heb vorige week vrijdag mijn naam op een bestellijst gezet, maar wanneer zou ik wat kunnen horen? Het betreft de Iphone 4s 32gb zwart..

  97. Sjonge jonge… de 21e telefonisch besteld via t-mobile zakelijk… kreeg de 24e een bevestigingsmail. Had de 32Gb Zwart besteld. Nu dacht ik dus een levertijd van 1-2 weken te hebben. Blijkt nu dat de 24e geld van de bevestigingsmail. En moet dus nog 2 weken wachten.

    Pruts0rs @ t-mobile

  98. Nou zal hem niet bij Vodafone bestellen , op 21 Oktober een witte 64GB besteld net gebeld kon hem na 5 December ontvangen nou gelijk maar ff geannuleerd wil er geen 6weken op wachten.

  99. “Levertijd langer dan ooit”, was misschien een betere titel geweest.

    Ze zijn flink aan het blunderen bij T-Mobile, is alles wat ik erover kan zeggen. Eerst de verkeerde leveren, dan anderhalve week bezig zijn om dat recht te zetten (waar ik de meeste tijd en moeite in heb moeten steken, van T-Mobile hoor je natuurlijk niets) en nu is de smoes van de dag dat Apple niet levert…

    Ik raad T-Mobile dan ook niet aan. Voor mij is dit het laatste contract met de amateurs, na bijna 9 jaar vaste klant te zijn geweest.

  100. @Stef: Helemaal mee eens! Eerst was de levertijd 4 weken, na 4 weken zeiden ze tegen me dat het nog eens 3-4 weken zou duren en nog eens een week later was de levertijd verlengt met 6 weken! En dat laten ze pas weten als je ZELF belt om te vragen wat de status is. Want reageren op de mail doen ze ook niet. Verder hebben ze 2 keer geblunderd met de bestelling zelf! Klantenservice is ver te zoeken, heb inmiddels al verschillende medewerkers gesproken, doordat je constant wordt doorverbonden met collega’s. Een levertijd van 11 weken, dat is toch niet normaal! En inderdaad, ze leggen het probleem gewoon bij Apple neer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.