Reacties voor: Levertijd nieuwe iPhone 4-orders naar drie weken, lancering in NL mogelijk op 23 juli

Apple heeft de levertijd voor nieuwe iPhone 4-bestellingen verhoogd naar drie weken, mogelijk om de lancering in de 18 landen die in juli worden toegevoegd zonder problemen te laten verlopen.
Michel Lusthof -

Reacties: 56 reacties

  1. Precies de datum dat ik kan verlengen. Hoop dat de prijzen voor verlengen dan al wel bekend zijn.

  2. pfff, wat kan zo’n maand toch lang duren

  3. In het persbericht over de aankondiging van de verkoopcijfers liet Apple vandaag weten dat het toestel tegen het einde van juli in nog eens 18 landen, waaronder Nederland en België, verkrijgbaar zal zijn.

    Kijk dat is nu eens goed nieuws om de week te beginnen 😀

  4. Laat maar komen, begint nu aardig te kriebelen

  5. Ben bij verschillende Mobistar Centers geweest, en ze hebben mij gegarandeerd dat de prijs voor een zwarte 32Gb niet boven de €739 zal zijn. Is nog steeds ridicuul veel, maar toch zal het voor mij deze worden:)

  6. Hoop dat mijn levering van 2 juli niet wordt vertraagd.

  7. ja ik word dus ook gek van T-Mobile.
    Wanneer komen ze met prijzen ?
    T-Mobile Duitsland was echt super snel.
    Echt soms zijn we echt traag met allerlei dingen hoor, als land zijnde…. kan ik zo slecht tege.
    En dan hebben we het altidj over innovatief bezig zijn, oh nee het t-mobile, dus geen 3g dekking, alles moet ff opnieuw gemaakt worden.

  8. Origineel geplaatst door Wesley
    In het persbericht over de aankondiging van de verkoopcijfers liet Apple vandaag weten dat het toestel tegen het einde van juli in nog eens 18 landen, waaronder Nederland en België, verkrijgbaar zal zijn.Kijk dat is nu eens goed nieuws om de week te beginnen

    Wist je dat nog niet dan?

  9. Schiet op T-Mobile en Apple, ik wil mijn iPhone4!

  10. Ik verwacht dat de levering in de andere 20landen nog wel eens opgeschoven kan worden.

    Wat heeft het voor zin als hij straks in 25landen niet leverbaar is. Kunnen ze hem beter in 5 landen leverbaar houden (net zoals ze met de iPad hebben gedaan)

  11. Lol, ik ben op de 22ste jarig. Leuk verjaardags cadeau’tje

  12. Maar ligt hij nu wel gewoon in de winkels in uk en Frankrijk, maar duurt het online gewoon langer? Ik volg het ff niet meer. Stel ik ga volgende week naar de UK, ik bel een Apple Retail Store voor een reservering, kan ik hem dan ook gewoon volgende week ophalen?

  13. Wordt hiermee de release datum nou verlengt of niet?

  14. Origineel geplaatst door Mick
    Maar ligt hij nu wel gewoon in de winkels in uk en Frankrijk, maar duurt het online gewoon langer? Ik volg het ff niet meer. Stel ik ga volgende week naar de UK, ik bel een Apple Retail Store voor een reservering, kan ik hem dan ook gewoon volgende week ophalen?

    Wil je aub goed lezen, vooral begrijpend lezen.
    Op jou leeftijd moet je dat toch echt kunnen.
    Men bestelt online, omdat winkels door hen voorraad heen is.

  15. Wat ‘n geleuter over ‘n telefoontje voor veel teveel geld. 11.000 mensen op straat bij TNT! Dat is toch iets anders, niet dan?

  16. @Mick: Online bestellingen in de Franse, Britse en Amerikaanse Apple Store staan op 3 weken. Duitsland en Japan doen zover ik kan zien niet aan online bestellingen.

    Grote kans dat de winkels in UK en Frankrijk ook niet heel veel toestellen meer op voorraad hebben. Maar dat kunnen wij je niet met zekerheid zeggen.

  17. hier zijn al losse Iphone4 toestellen te koop/te bestellen. MET PRIJZEN (wel duur). heb al goedkopere sites gezien…

    http://www.applecity.nl/iphone4

  18. Welke 18 landen betreft het eigenlijk? Misschien kan ik op mijn vakantieadres aan een iPhone komen, want 23 juli is voor mij holiday. Dus de release moet ik al missen.

  19. @Thomas:

    Dat zat er al lang aan te komen hoor.. Ouwe rotten worden er uit geflikkerd en vervangen door machine’s en jongelui/ongeschoolde.

    OT. Ik heb mijn iPhone 4 al besteld en volgens de site zou hij midden juli komen.. met nl t-mobile simlock en relax abbo..

  20. @Luc P: Uit het persbericht:

    iPhone 4 is also available in the UK, France, Germany and Japan and will be available in an additional 18 countries by the end of July–Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, Hong Kong, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, New Zealand, Singapore, South Korea, Spain, Sweden and Switzerland.

  21. @thomas: dit topic gaat over de iphone4 en niet over tnt. Dat het een schande is ala, maar da’s ook off topic. Lang leve marktwerking??

    Ben ook benieuwd wanneer try-mobile met nieuws komt, hou niet van wachten.

  22. In augustus zit ik in Pula Kroatië en zal pas na mijn vakantie een iPhne kopen en waarschijnlijk een in België.

  23. Wel toevallig dat bij iphone service point deze leverdatum al een week op de website staat..

  24. Als ze nou eens 1 1/2 maand van tevoren beginnen met produceren, en dan gelijk over de hele wereld versprijden zou het allemaal wat sneller gaan!

  25. waneer komt dan de ipad?
    die laat zich in Nederland ook niks van zich weten :@
    want voor de zomervakantie zal wel leuk zijn….

  26. Origineel geplaatst door Thomas
    Wat ‘n geleuter over ‘n telefoontje voor veel teveel geld. 11.000 mensen op straat bij TNT! Dat is toch iets anders, niet dan?

    Ga toch weg man. Dit is een site over de iPhone geen nieuwsblog.

    Heel vervelend natuurlijk maar zat er wel aan te komen. Of mail jij soms niet?

  27. ja leuk zeg, wanneer komt nou eindelijk de iPad in Nederland??

  28. @ jasper ouwe rotten? nee hoor, heeft niks met leeftijd te maken.. gewoon de mensen die meer dan 25uur per week werken gaan eruit.. dus niet leeftijd gebonden

  29. Origineel geplaatst door Thomas
    Wat ‘n geleuter over ‘n telefoontje voor veel teveel geld. 11.000 mensen op straat bij TNT! Dat is toch iets anders, niet dan?

    De mensen die daar werken in bepaalde functies waar nu banen wegvallen hebben de capaciteit niet om te verzinnen dat op het moment dat internet kwam en email de reguliere post voorbij ging, de post markt open ging en er hierdoor ook duidelijke verschillen kwamen tussen TNT en de giganten zoals FedEx, want TNT heeft een ongelofelijke klote service, veel diefstal en een oude monopoly posititie ingerichte processen, om dus in te zien (inzicht) dat hun baan in de toekomst wellicht zou kunnen komen te vervallen. TNT is een onderneming, een bedrijf, en hier worden nou eenmaal ook niet leuke keuzes gemaakt die wel noodzakelijk zijn. TNT kun je dus niks kwalijk nemen. De werknemers hadden zelf op tijd een andere baan moeten (kunnen) zoeken. Maar als je niet bijvoorbeeld bijstudeert, niet het inzicht hebt, niet verder kijkt en het allemaal maar prima vind zo.. Ja dan kun je bijna zeggen: eigen schuld, dikke bult.

    Het is natuurlijk wel vervelend voor hen, maar goed…

  30. Ik heb van een tipgever gehoord dat hij de 21ste komt. Maar ik wil wel benadrukken dat het om een gerucht gaat.

    Kan ook de 20ste zijn, das een ander gerucht van ook een niet nader te noemen tipgever

    voor de mensen die het niet snappen, wat is de waarde van die datum? En leuk dat er mensen jarig zijn hiep hiep hoera!

  31. Origineel geplaatst door AronNL
    Als ze nou eens 1 1/2 maand van tevoren beginnen met produceren, en dan gelijk over de hele wereld versprijden zou het allemaal wat sneller gaan!

    ahh een slimmerik, das inderdaad veel beter

    jij snapt blijkbaar niets van ontwikkeling, fabricage, logistiek en marketing

    niet alleen jij hoor, ik heb dat soort onzin nu al te vaak hier gelezen

  32. aah:( Kan het niet op 16 juli? want op 18 juli ga ik op vakantie. Hopelijk komt die ook in Italië voor simlock vrije, weet iemand waar je kan halen in italië voor simlockvrij?

  33. @banaan49:

    Ja en welke mensen werken er meer als 25 uur? Dat zijn de ouwe rotten.. Ken weinig lui die lang bij de tnt werken en partime werken.. Pa van een vriendin ziet de bui ook al hangen.. werkt al meer als 20 jaar bij de post en was trots op zijn beroep en wordt nu vervangen door ambitiloze jongelui..

  34. ‘ahem” wanneer komt de ipad in Nederland !

  35. Volgende week ZOU Mobistar zowel data als verkoopprijzen op de hun site vermelden.
    Dat weet ik van een Mobistar-medewerker.
    Simlockvrij prijzen ZOUDEN aardig in de buurt liggen van huidige 3GS.

    Geduldige groeten.

  36. Kom maar! Zou mooi zijn, vlak voor ik op vakantie ga de nieuwe iPhone 🙂

  37. Origineel geplaatst door Jaap
    Origineel geplaatst door ThomasWat ‘n geleuter over ‘n telefoontje voor veel teveel geld. 11.000 mensen op straat bij TNT! Dat is toch iets anders, niet dan?De mensen die daar werken in bepaalde functies waar nu banen wegvallen hebben de capaciteit niet om te verzinnen dat op het moment dat internet kwam en email de reguliere post voorbij ging, de post markt open ging en er hierdoor ook duidelijke verschillen kwamen tussen TNT en de giganten zoals FedEx, want TNT heeft een ongelofelijke klote service, veel diefstal en een oude monopoly posititie ingerichte processen, om dus in te zien (inzicht) dat hun baan in de toekomst wellicht zou kunnen komen te vervallen. TNT is een onderneming, een bedrijf, en hier worden nou eenmaal ook niet leuke keuzes gemaakt die wel noodzakelijk zijn. TNT kun je dus niks kwalijk nemen. De werknemers hadden zelf op tijd een andere baan moeten (kunnen) zoeken. Maar als je niet bijvoorbeeld bijstudeert, niet het inzicht hebt, niet verder kijkt en het allemaal maar prima vind zo.. Ja dan kun je bijna zeggen: eigen schuld, dikke bult.Het is natuurlijk wel vervelend voor hen, maar goed…

    Jij hebt er duidelijk totaal geen greintje verstand van!

    Die werknemers (salaris rond minimumloon) hadden dus moeten voorspellen wat er zou gaan gebeuren? Terwijl de “Zichzelf Verrijkers met Vette Bonussen” dat niet eens konden?

    Denk eens na voortaan je zulke blatante onzin schrijft!

  38. Origineel geplaatst door Donstil
    Ga toch weg man. Dit is een site over de iPhone geen nieuwsblog.
    Heel vervelend natuurlijk maar zat er wel aan te komen. Of mail jij soms niet?

    Hij bedoelt wie moet die online bestellingen uitleveren dan ? Een of andere part-time dorpskukkel zonder rijbewijs die hem in het gangpad bij de buren dropt.

  39. De grote vraag is nu nog: simlockvrij?!

  40. Gelukkig heb ik ‘m al, in Parijs gekocht de dag na lancering. Daar gingen de laatste eruit en ze wisten ook niet wanneer er weer nieuwe zouden komen… dus of dit wat betekend voor NL…..???

  41. Vreeeselijke mensen hier, vreeeeselijke reacties. Waarvan ik dan ook zeker weet dat mensen gaan suggereren dat hetzelfde gezegd kan worden over deze reactie maar oke..

    Ik vind het wel fijn een indicatie te hebben wanneer ie komt, als je iets graag wilt is een datum wel fijn. Jammer dat je het dan altijd eerst een tijd met geruchten moet doen maar thats part of the game. We moeten ons niet teveel bemoeien met alle zaken waar Apple zich druk over moet maken, ik lees hier soms allemaal financiele en productionele planningen staan waar we gewoon geen kaas van gegeten plus dat het ook niet eens onze pakkie-an is. Just buy the phone or leave it, wacht erop of koop m in een ander land, maar ga elkaar niet af lopen zeiken op alles wat er gezegd wordt. Lijkt fok wel soms, lees het graag maar al dat gezeur en gehamer op de sitemakers & mede-posters. Let’s keep it cool! Kan iig niet wachten op Iphone 4! Ik ben dan wel niet jarig maar oke, heb dan wel bijna vakantie..ook goed?! ^____________^

  42. @030joel
    In italie is de iphone simlockvrij te koop bij onder andere de vodafone stores en Saturn winkels. Heb mn 3Gs vorig jaar gekocht bij de saturn winkel vlakbij venetie in de eerste week van de lancering, ze hadden er toen nog 3 en heb ze zonder problemen alle 3 meegekregen. Bij de vodafone stores deden ze erg moeilijk.

  43. Origineel geplaatst door henk
    hier zijn al losse Iphone4 toestellen te koop/te bestellen. MET PRIJZEN (wel duur). heb al goedkopere sites gezien…http://www.applecity.nl/iphone4

    Niet doen, http://www.iphoneservicepoint.nl/ bespaard ja al 100 euro. Koop ‘m gewoon lekker in Belgie voor 630 euries ofzo.

  44. precies midden in de tijd dat ik in frankrijk zit 🙁 had gehoopt hem voor die tijd te hebben…

  45. Ik ben 21 tot en met 23 juli in Canada, dus dan zou ik er precies ééntje mee kunnen nemen. Moet ik helaas wel in de rij staan verwacht ik 😛

  46. @Sander: Waarom doet iedereen zo moeilijk om naar italie te gaan als hij ook simlockvrij is in belgie?

  47. Origineel geplaatst door Cengiz
    @Sander: Waarom doet iedereen zo moeilijk om naar italie te gaan als hij ook simlockvrij is in belgie?

    mooier weer/vrouwen/auto’s/gebouwen daar?

  48. Mooi zo, gelukkig ben ik de 17e op vakantie. Dus dan gaan die dagen lekker snel, en dan kom ik mooi de 24e terug.
    Zouden ze die nog achterhouden tot de 24e? (ik heb bij meerdere winkels gereseveerd).

  49. @Luuk:

    Nee. Alleen met vooruit betaling misschien.. Naja misschien ook wel maar ik schat de kans zeer klein..

  50. Vandaag via een kennis bij T-Mobile vernomen dat inderdaad 23 juli DE dag zal worden van lancering…ben benieuwd!

  51. Weer een politiek spel van T-mobile en Apple….Als je een product lanceert, doe het dan meteen in heel veel landen tegelijk…..valt me WEER vies tegen van Apple….maar goed over 2 maanden is de iphone 4 weer volop verkrijgbaar en vanaf januari 2011 zal apple met de 4S versie komen die iets sneller wordt…

  52. Origineel geplaatst door Tan
    Weer een politiek spel van T-mobile en Apple….Als je een product lanceert, doe het dan meteen in heel veel landen tegelijk…..valt me WEER vies tegen van Apple….maar goed over 2 maanden is de iphone 4 weer volop verkrijgbaar en vanaf januari 2011 zal apple met de 4S versie komen die iets sneller wordt…

    Volgens mij zal Apple een jaartje pauze nemen en zal zich meer richten op de App Store en zijn applicaties. Hij zei niet voor niets ‘The biggest leap since the original iPhone’. Maar ik zou het natuurlijk wel willen dat ze volgend jaar een iPhone hebben die LTE ondersteunt. :p

  53. @Jaap – Dat zegt niet zoveel, iPhone Service Point is geen APR en doet dus ook niet mee met de officiële lancering. Zij kunnen leveren wanneer ze willen. Leveringsdatum bij iPhone Service Point zegt NIETS over Nederlandse lancering.

    @Jantje – Jij bent financieel analist, I presume?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.