Reacties voor: Levertijd iPhone 5 in Apple Store verbeterd naar twee tot drie weken

De levertijd van de iPhone 5 in de online Apple Store is verbeterd. Wie nu een iPhone 5 bestelt kan rekenen op een levertijd van 2-3 weken in plaats van 3-4 weken.
Michel Lusthof -

Reacties: 43 reacties

  1. En bij welke provider kan ik de iPhone 5 los kopen? Of kan dat alleen via de Apple site?

  2. hhmm…kreeg vandaag bericht dat mijn toestel (wit, 16Gb) verwacht geleverd te worden op 3 december. Is echter 5 nov besteld, dus dat klopt niet helemaal dan…

  3. Maar houdt dit in dat een al bestelde iPhone niet sneller wordt geleverd?

  4. @Nik: Lees je eigen opmerking nou eens goed…

  5. Origineel geplaatst door Nik
    En bij welke provider kan ik de iPhone 5 los kopen? Of kan dat alleen via de Apple site?

    Providers bieden de iPhone 5 niet los (ontrgrendeld) aan. Dat kan alleen via de Apple-site (of via de Apple Store als Apple de voorraad op peil weet te krijgen).

    Origineel geplaatst door Peter
    Maar houdt dit in dat een al bestelde iPhone niet sneller wordt geleverd?

    Dat is niet duidelijk. Ik denk dat het alleen voor nieuwe bestellingen geldt. Als het wel voor huidige bestellingen geldt, dan krijg je daar vanzelf bericht over.

  6. Origineel geplaatst door Michel Lusthof
    Dat is niet duidelijk. Ik denk dat het alleen voor nieuwe bestellingen geldt. Als het wel voor huidige bestellingen geldt, dan krijg je daar vanzelf bericht over.

    Lijkt mij wel, aangezien ze mij telkens verzekerd hebben dat fifo geldt, als je dus gisteren ene gekocht hebt aan levertijd 3-4 weken, ga je hem toch eerder hebben dan iemand die hem vandaag bestelt lijkt mij.

  7. Ik heb vandaag ook bericht gekregen dat mijn bestelde iphone onderweg. Ik had hem maar liefst 18 september besteld!!!

  8. Ik heb vanavond om 20:55u bericht ontvangen van Apple dat ik morgen een iPhone 5 16GB zwart kan afhalen bij de Apple store in Amsterdam. Deze heb ik vandaag via de Apple site gereserveerd.

  9. Toch wel jammer he €670… Zucht had ons dan meteen 1 gegeven met 64gig…

  10. Levertijden bij t-mobile zijn erg verkort. Vooral van de witte varianten (max 2 dagen) zie http://tmnl.nu/28f

  11. Heb vorige week een iPhone 5 64gb besteld bij vodafone en binnen 3 dagen was hij al binnen. Dus blijkbaar moet je ook een beetje geluk hebben..

  12. Gisteren besteld en vandaag netjes opgehaald in de apple store in Amsterdam. Geen enkel probleem in alle soorten en maten. Bestel geen nano sim via jou provider wat je krijg er een cadeau bij je aankoop scheelt toch weer 5 euro, ze hebben afspraken met KPN/t-moble/Vodafone. Bellend/Mailend de winkel uit met een dikke iphone 5

  13. Origineel geplaatst door remco
    Gisteren besteld en vandaag netjes opgehaald in de apple store in Amsterdam. Geen enkel probleem in alle soorten en maten. Bestel wee nano sim via jou provider wat je krijg er een cadeau bij je aankoop, zet hebben afspraken met KPN/t-moble/Vodafone. Bellend/Mailend de winkel uit

    iPhone 5 met abonnement was al die tijd prima leverbaar, maar Apple zegt dat ze te weinig voorraad hadden van ontgrendelde toestellen. Waarschijnlijk ook wel (deels) kunstmatig, want Apple verdient per saldo natuurlijk meer aan abonnementen dan aan losse verkoop.

  14. Ik wacht al sinds 25 september.. krijg dan mijn iPhone deze week als het goed is.

  15. Afgelopen zaterdag de witte 64GB variant vd iPhone 5 besteld bij Vodafone en die wordt morgenochtend al geleverd. Verschil van levertijden zal wel te maken hebben met de diverse distributiekanalen die diverse partijen hanteren èn uiteraard hoe met name providers het intern geregeld hebben.

  16. Alle toestellen die in NL geleverd worden door providers zijn simlock vrij dit zijn ze verplicht.

    KPN heeft gewoon voorraad
    van de week 3 nummers verlengd vandaag toestellen gehad.
    vandaag weer 2 verlengd en zijn morgen binnen.
    Zijn allemaal verschillende toestellen zowel wit en zwart en ook grote verschild van 64 tot 16 alles was er zeiden ze.

  17. Wilde hem ook gaan bestelen maar nu ik lees dat de 5s het eerste kwartaal 2013 uitkomt wacht ik nog even

  18. Kan het zijn dat het zo lang duurt omdat er nu al weer geruchten zijn dat er nu al een iPhone 5S uit komt? Of zijn dit hele sterke geruchten en niets van waar?

    Vraag me dan ook af wat er dan al aangepast is en waarom dan zo snel al. Maar vind wel vreemd dat de iPhone 5 erg lang duurt. Heb de mijne nu gelukkig binnen 😉

  19. eerste kwartaal van 2013 komt er inderdaad een ip5S,dus ik wacht nog ff een paar maandjes

  20. Origineel geplaatst door iphonefreak
    eerste kwartaal van 2013 komt er inderdaad een ip5S,dus ik wacht nog ff een paar maandjes

    Waar haal jij die waarheid vandaan?

  21. Nu.nl (Tech)

    De eerste testmodellen van de iPhone 5s zouden al klaar zijn en worden verstuurd naar diverse toezichthouders. De massaproductie moet begin volgend jaar op gang komen en het toestel kan dan in het eerste kwartaal al in de winkels liggen.

    Dat is fors eerder dan de jaarlijkse cyclus die Apple normaal hanteert. De iPhone kwam eerst altijd rond juli uit. De iPhone 4s werd in oktober gelanceerd en de iPhone 5 volgde eind september.

    Volgens de bronnen geeft Apple de nieuwe smartphone de naam iPhone 5s. Dat komt overeen met de eerdere reeks toestellen: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s en nu dus de iPhone 5.

  22. Als je nog een half jaartje langer wacht, heb je de Iphone 6…Zo blijf je bezig….

  23. Nou ja… van 5 naar 5S zal net zo minder zijn als 4 naar 4S. Daar heb ik nooit iets van gemist eigenlijk 🙂 Dus dan kan ik nog wel een jaartje wachten (of misschien wel 1,5) voor de iPhone 6.

  24. Origineel geplaatst door Rene
    Ik wacht al sinds 25 september.. krijg dan mijn iPhone deze week als het goed is.

    hebben we zeker bij de zelfde besteld?

  25. Ik heb mijn iPhone 5 black 32 GB besteld op 1 oktober, ik ben ook nog steeds aan het wachten…

  26. iphonefreak: Ow, als het op nu.nl staat is het waarheid.

  27. Origineel geplaatst door Nik
    En bij welke provider kan ik de iPhone 5 los kopen? Of kan dat alleen via de Apple site?

    Dixons

  28. Ik heb op 13-09 bij gsmpunt besteld nog steeds niks geleverd. Als je bij hun niet gelijk betaald dan kreeg je pas later. Kom ik pas op 28ste achter. Schandalig

  29. 24 september een zwarte iPhone 5 64 GB besteld bij de Phonehouse met een nieuw T-Mobile abonnement. We zijn inmiddels dik 7 weken verder, maar nog steeds niets ontvangen.

  30. Ik kan hem via het werk ook nog steeds niet bestellen 🙁
    Misschien dan toch maar de iPad 4 kopen

  31. via telenet (belgie) op 15 Okt , nog niets gehoord

  32. Heb de mijne 28 september besteld via Telenet , en nog steeds geen iPhone gekregen !

  33. @dendezen: zal nog effe wachten worden vrees ik 🙂

  34. Bij tmobile staat de zwarte 32 en 64 GB iphone 5. Nog steeds op 6 weken levertijd als je hem vandaag zou bestellen.

  35. FF snel snel die iPhones 5 uitleveren/afraffelen voor ze de iPhone 5S uit gaan brengen XD

  36. @Richard: De eerste lichting mensen die zoo graag de iphone 5 wilden hebben, en waarvoor ze ook dik voor moesten betalen, krijgen nu al een gedateerd toestel omdat de opvolger (5S) al begin volgend jaar op de markt komt

  37. @iphonefreak: Heb je niet altijd een gedateerd toestel met jouw beredenering? Het zou alleen wel zuur zijn dat de iPhone 5s begin volgend jaar al uit zou komen i.p.v. eind volgend jaar. Zeker als je bedenkt dat je bijna 2 maand moet wachten op een toestel als de zwarte iPhone 5 64 GB…

  38. Zaterdag bij Vodafone winkel in hellevoetsluis een nieuwe abbo met iPhone 5 16 gb besteld. Deze hadden ze gewoon op voorraad.

  39. Origineel geplaatst door iphonefreak
    @ Richard,de eerste lichting mensen die zoo graag de iphone 5 wilden hebben,en waarvoor ze ook dik voor moesten betalen,krijgen nu al een gedateerd toestel omdat de opvolger (5S) al begin volgend jaar op de markt komt

    Blijf je aan de gang?
    je gaat af op een of andere gossip en neemt dat gewoon aan voor waarheid. Sorry hoor….

    Origineel geplaatst door remco
    Gisteren besteld en vandaag netjes opgehaald in de apple store in Amsterdam. Geen enkel probleem in alle soorten en maten. Bestel geen nano sim via jou provider wat je krijg er een cadeau bij je aankoop scheelt toch weer 5 euro, ze hebben afspraken met KPN/t-moble/Vodafone. Bellend/Mailend de winkel uit met een dikke iphone 5

    Hoe heb je deze besteld dan? Indien ik gebruik wil maken van de App geeft hij aan dat de iPhone en de iPad niet te reserveren zijn.

  40. Ik heb de iphone 5 besteld op 21 oktober bij Saturn in Wilrijk en vorige vrijdag mail gekregen dat ik hem zaterdag mocht afhalen. (simlockvrij) Heb zaterdag ook mijn nano sim gaan halen in proximus winkel. Gewoon gratis.

  41. Origineel geplaatst door dendezen
    via telenet (belgie) op 15 Okt , nog niets gehoord

    Correctie: Gisteren opgebeld door telenet? ze leveren hem morgen….jiehaa 3GS was na drie jaar echt versleten (batterij – geen geluid meer…)

  42. @Filip:

    morgen leveren ze hem Witte 16 Gb

  43. Snap het niet helemaal hoor , ding ligt al 2 weken op de zwarte markt voor 425,- 64gb , zit alleen geen hoesje bij dan.

    hal 2 naast de shoarma tent.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.