Reacties voor: Leveranciers: ‘iPad 2 ruim twee miljoen keer verkocht in maart’

Er zouden volgens schattingen van toeleveranciers tussen 2,4 en 2,6 miljoen stuks van de iPad 2 zijn verkocht, in de maand maart.

Reacties: 12 reacties

  1. 500 dollar voor een 3G model is natuurlijk niet waar, dat is 629. Even veranderen want de Xoom +3G vergelijken met een iPad wifi only is niet eerlijk mensen !

  2. @Sander: Je hebt toch altijd mensen dat toch maar willen klagen op de artikels. Gonny zegt hier niets verkeerd. Je kan de 2 welndegelijk vergelijken. Veel mensen hoeven de 3G versie niet en gaan enkel voor de wifi. Van de motorola Xoom is er maar 1 versie. Het klopt toch als Gonny zegt dat het instapmodel van de ipad 500 dollar kost? Denk eerst even na voor je een comment post!

  3. Wat heb ik aan deze cijfers. Helemaal niets. Ik zou de cijfers van de afgeleverde iPads wel eens willen weten, want de mijne is nog steeds niet afgeleverd. Gekocht in de Apple Store.

  4. Leuk dat ze er zo veel verkocht hebben maar intussen kan ik er nergens eentje krijgen hier in het oosten van het land en ze kunnen me ook niet vertellen wat de levertijd is. Misschien is dat iets waar Ipadclub eens een onderzoekje naar kan doen.

  5. Yep, bij mij ook. Beloofde levertermijn was 1 @ 2 weken bij mijn bestelling bij Apple Store. Vrijdag is niet ver meer af :-(.

  6. Ik zat zelf ook aan de Motorola Xoom te denken. Wat betreft hardware is het veelal beter.

    Maar ja waar gebruik je een tablet voor? Het zijn toch de apps wat tablets functioneel maken. Android heeft geen goede apps en de appstore is nog steeds rommelig.

  7. @ChrisX: De levertijd kan iedereen je geven. Tussen de 2 en 4 weken. Sommige mensen ontvangen hem eerder, maar dat is maar een enkeling.

  8. http://www.apple.nl

    Kun je hem zo bestellen 2-3 weken levertijd
    Staat er keurig bij.

    En ze sturen hem vast ook nog wel naar het oosten van het land..

    Ik zie het probleem niet

  9. @g_ij_s:

    Lekker een Motorola kopen Gijs .. Is gewoon veel beter … voor jou dan

  10. @g_ij_s: Ik heb met de xoom een paar uurtjes gewerkt (bouwen van software) en daarnaast heb ik thuis een iPad 1 & 2. Op dit moment kan een xoom echt niet tippen aan een iPad. Het userinterface is erg onduidelijk. Ook erg lastig dat je niet via USB kunt opladen en hiervoor een aparte adapter nodig hebt.

  11. Origineel geplaatst door Sander
    500 dollar voor een 3G model is natuurlijk niet waar, dat is 629. Even veranderen want de Xoom +3G vergelijken met een iPad wifi only is niet eerlijk mensen !

    Voordat je iemand zoals Gonny op de vingers gaat tikken moet je misschien eerst even je huiswerk deftig doen Sander. Check eens op http://store.apple.com/be-nl/product/MB292NF/A?mco=MTY3ODQ5OTY hoeveel een 1ste generatie ipad 16G 3G kost?

    Oja 499 euro…

  12. Ze hebben het over dollar. Jij hebt het over euro. 🙂 zak jij ff de grond in…:P@Puck84:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.