Reacties voor: Leestekens en smileys gebruiken in Siri

In Siri kun je ook leestekens gebruiken. In een lijstje van Crush Apps zie je welke opdrachten je moet geven om bepaalde leestekens, smileys en bijzondere opdrachten te geven.
Lees het complete artikel → Leestekens en smileys gebruiken in Siri
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met alle Siri berichten op deze site. 98% van de lezers heeft geen 4S, daarbij is Siri voor de NL markt compleet oninteressant.

    Ik snap dat jullie blij zijn met jullie nieuwe speeltjes, maar ik zie toch liever nieuwsberichten waar het merendeel van de bezoekers wat aan heeft.

  2. @CoHaBa: Ik denk dat jij een van de weinige bent. Ik heb helemaal geen iPhone maar een iPod touch en toch vind ik het interessant om berichten over Sirius te lezen. Gewoon om te weten in hoeverre Apple deze techniek implementeert.

  3. @CoHaBa
    Ik vind het wel geinig. Zo weet ik nu al dingen die ik kan doen als ik de ipokkie 4S in me handen krijg.
    Daarnaast zag ik van de week al een bericht over de iphone 5, dat hoeft van mij ook niet meer. Daarnaast hoef je natuurlijk niet het bericht te klikken als er ‘Siri’ in de titel staat, dan heb ik het nog niet over het lezen van het bericht en daar ook nog op reageren.

    Keep it up iPC!

  4. Origineel geplaatst door CoHaBa
    Ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met alle Siri berichten op deze site. 98% van de lezers heeft geen 4S, daarbij is Siri voor de NL markt compleet oninteressant.Ik snap dat jullie blij zijn met jullie nieuwe speeltjes, maar ik zie toch liever nieuwsberichten waar het merendeel van de bezoekers wat aan heeft.

    Jaloers op mensen die wel een 4S met Siri hebben?

    Maaruh, als je zo gaat beginnen kunnen er ook mensen roepen dat ze geen interesse hebben in de iPod Touch of iPad berichten omdat ze geen iPad hebben. Of in berichten over een 3GS omdat dat oude rommel is die toch niet meer gebruikt wordt. Etc etc.

  5. Eens met Pascal, je hoeft de berichten niet te lezen. Skip ze dan :).

    OT: dat lijstje lijkt mij wel interessant, als ik m’n 4s heb, ga ik het zeker even doornemen :).

  6. Ik vind dit zeer nuttig! Was al een beetje aan het proberen, maar kwam niet op een uitroepteken! Verder werkt het goed, alleen bepaalde namen uitspreken met een amerikaans accent is nog wel eens tricky!

    Overall, siri is awesome!

  7. @CoHaBa: En ik heb wel een 4S en vind dit wel interessant! Daarnaast is je opmerking over dat Siri oninteressant is voor de Nederlandse markt echt onzin. Dat jij geen Engels kunt is niet mijn probleem.

    Ik vind Siri ongelofelijk fijn om mijn agenda te dicteren en die terug te vinden in mijn Google Agenda en op m’n telefoon. Ook even een snelle reminder inspreken is ideaal. Siri vertellen welk nummer m’n iPod moet afspelen is ook geniaal.

    Bedankt voor de link naar die site 🙂

  8. Net als Pascal ben ik wel geïnteresseerd in berichten over Siri. Ook al heb ik niet de 4S en ik er ook niet zeker van ben dat ik m koop. Toch is al het nieuws over de 4S en Siri welkom!

  9. @CoHaBa: Ik denk niet dat je het idee van iPhoneclub snap. Het is een nieuws site over de iPhone. Dit is nieuws. En het gaat over de iPhone 4S. Daarnaast, op welke manier is dit niet nuttig dan? Dat de 4S nog niet uit is in Nederland wil niet zeggen dat al het 4S- en Siri gerelateerde nieuws maar genegeerd moet worden. Als je graag nieuws over de iPhone 3G/3GS/4 wilt lezen, dan ga je maar een paar pagina’s terug, naar het oude nieuws.

  10. @CoHaBa uhmm. De site heet iphoneClub… De 4s is het nieuwste model…

    Bij welke lettergreep begreep je het niet meer toen je de URL in het adresbalkje tikte?

    😉

  11. Ik heb er ook wel genoeg van eigenlijk, het is leuk hoor dat Siri, maar als je echt op de hoogte wilt blijven zijn er zat sites die hier specifiek op gericht zijn.

    Belangrijke innovaties zijn goed om te blijven horen, maar vat dan alles even samen in 1 nieuwsbericht per week, 2 weken of zelfs per maand vanaf nu..

    Wat boeit het ons dat je leestekens kan gebruiken. Alsof het Siri wat uit maakt als je ertegen “schreeuwt” of een uitroepteken plaatst.. tenzij Apple hier wat cools mee doet niet noemenswaardig lijkt mij 😉

  12. Inderdaad, als je het niet wilt lezen lees je het toch gewoon niet?

  13. Je hebt nóg mazzel.

    “Period” betekent óók menstruatie in het engels. 🙂

  14. Je hebt nóg mazzel.

    “Period” is óók engels voor menstruatie. 🙂

  15. @CoHaBa: je hoeft die berichten niet te lezen hoor.

    Ik vind SIRI extreem interessant omdat stembediening de toekomst is voor de bediening van computers. Geen gepruts meer met muizen en keyboards maar gewoon spreken.

    Als ik een 4S zou hebben zou ik het ding voortdurend via SIRI bedienen.

    Mijn TomTom herkent ook spraak en dat is zo verschrikkelijk handig als je aan het rijden bent.

  16. @Sander:
    Dat is echt een argument van niks… iPad berichten komen op iPadclub.nl en iPod Touch berichten zijn dezelfde voor de iPhone… Overigens vind ik ook dat er te veel Siri berichten komen… Vooral aangezien ik de afgelopen maanden misschien 1 of 2 jailbreak posts heb gezien…

  17. Ik hou mijn 3GS nog wel even maar ben wel benieuwd hoe dit zich ontwikkeld. Met name met de verschillende dialecten in ons landje

  18. Origineel geplaatst door Julio
    Vooral aangezien ik de afgelopen maanden misschien 1 of 2 jailbreak posts heb gezien…

    D’r zijn ook genoeg mensen die dat niet hoeven te lezen.
    Wees gewoon reëel: deze site is voor ALLE iPhone en iPod Touch gebruikers. Dat zijn er veel en ze zijn allemaal verschillend. Als er een nieuwtje bij zit dat niet voor hun geldt, helaas. Maar er zijn nog genoeg andere berichten.

  19. Origineel geplaatst door CoHaBa
    Ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met alle Siri berichten op deze site. 98% van de lezers heeft geen 4S, daarbij is Siri voor de NL markt compleet oninteressant.Ik snap dat jullie blij zijn met jullie nieuwe speeltjes, maar ik zie toch liever nieuwsberichten waar het merendeel van de bezoekers wat aan heeft.

    En je kon aan de titel niet zien dat dit artikel niet in jouw interessegebied valt? 🙁
    Maar interessant. Je wilt dus ook vanaf nu alleen maar apps zien langskomen die in de top 10 staan? Want de rest is natuurlijk niet zo populair en dat betekent dat het niet interessant is voor het merendeel van de bezoekers. En al die artikelen over accessoires mogen van jou ook wegblijven: er zal er toch geen 1 zijn die door 51% van de iPhone-gebruikers wordt gebruikt.
    Face it. iPc zal een heel erg stille site worden als het aan jou ligt 😉
    Vertel.. Heb jij een iPhone 4? Besef je wel dat je een lange periode in de minderheidsgroep behoorde die een iPhone 4 had? Besef je nu dat het geen snuggere oproep van je is?
    En natuurlijk heeft het merendeel nog geen iPhone 4S, het wordt nog niet eens verkocht hier!

    Origineel geplaatst door Julio
    Vooral aangezien ik de afgelopen maanden misschien 1 of 2 jailbreak posts heb gezien…

    Maar ik wil geen jailbreak posts lezen 🙁
    Bovendien: hoe vaak wil je nog lezen dat het een tethered JB is? Je kan ook gewoon iets inspreken (“tethered jailbreak” en dat de hele nacht lang op repeat zetten zodat je langzaam maar zeker alleen nog maar daaraan denkt 😉

  20. @Pascal:

    als je siri zo interresant vond had je het vast wel goed gespeld…sirius?

    nu heb ik natuurlijk het woord “gespeld” weer fout gespeld, maar in Nederlands ben ik niet zo goed =D

  21. Waarom moet er altijd zo fel gereageerd worden. Aan de titel is redelijk goed te zien of een artikel intressant is voor jezelf. Aan de andere kant moet iemand ook kunnen aangeven dat ze liever wat anders willen lezen.. En dat onderwerpen al genoeg behandeld zijn of op een andere manier behandeld moeten worden. Uiteindelijk bepalen de schrijvers wat ze wel en niet schrijven/publiceren.

  22. @CoHaBa: SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI .
    Period

  23. @CoHaBa: SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI SIRI.
    Period

  24. Misschien een rare vraag met de hele discussie of het nieuwswaarde heeft of niet, maar hoe krijg je dan woorden al “period” voluit geschreven in Siri?

  25. dus dan zit je in de trein en dan dicteer je een sms ‘I’m on my way period winky winky winky’ …

  26. @sander beledig mijn mooie 3Gs niet… ik vindt em nog steeds de mooiste iphone opt moment…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.