Reacties voor: Wordt het lederen Apple Watch-bandje niet meer in Nederland gemaakt?

Ben je de trotse eigenaar van een Apple Watch met een bandje met de klassieke gesp uit de eerste serie? Wees er dan maar zuinig op, want het lijkt erop dat het bandje niet meer in Nederland gemaakt wordt. Ook het design is aangepast. iCulture deed navraag bij fabrikant ECCO Leather.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Als zijn Engels in de e-mails naar Apple net zo slecht is als in die 4 zinnen uitleg aan jullie dan snap ik waarom een bedrijf failliet gaat. Man man man wat een fouten zeg. Daar haakt een beetje bedrijf wel op af.

  2. Hmm, ik denk dat Apple mogelijk met ECCO werkt aan meer dan alleen Apple Watch bandjes en dat het misschien logischer is om alleen de Franse en Italiaanse leer-producenten te noemen, om zo meer elán en allure (zeg maar harmonie op de internationale Apple Watch pagina’s) te creëeren en dat daarom de naam van ECCO van de Apple Watch site’s zijn gehaald… Het kan goed mogelijk zijn dat Apple er voor gekozen heeft om deze bandjes niet meer door ECCO te laten maken zodat zij mensen en middelen vrij hebben om aan een ander product of accessoires voor Apple te werken. Want Apple is immers niet de enigste klant van ECCO…

  3. Ik heb een SS met Classic Buckle. Erg fijn bandje idd.

  4. Engels antwoord door een grieks klinkende naam…nou wat nederlands zeg…

  5. Na enig onderzoek over de Classic Buckle band heb ik deze vraag via vorige week bij iCulture in een Tweet neergelegd. Nooit meer wat op gehoord tot dit artikel vandaag.

    Mijn idee is dat Apple daadwerkelijk met een andere partij in zee is gegaan, maar dat zullen we pas kunnen zien in de suppliers list van 2017.

    Feit is dat er veel klachten waren over loslatende randen van de Classic Buckle rev 1 banden. (vooral de zwarte want dat is de meestverkochte) Leg je nu rev 1 en rev 2 van de zwarte band naast elkaar dan zie je op de randen een andere afwerking.

    Feit is ook – zoals in het artikel vermeld – dat sinds vorig najaar de Classic Buckle band een tweede kleur “zadelbruin” heeft gekregen en dat de binnenkant van zowel de zwarte versie (rev 2) als zadelbruine versie beige is. Zit er wel zo goed uit.

    Tenslotte feit 3; Het oplettende oog heeft vast gezien dat de Edition versie in zowel zwart als donkerblauw een hele subtiele stiknaad erbij hebben gekregen.

  6. Maybe Apple has bigger plans …… Seats Apple Car supported by Dutch Cows ha ha.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.