Reacties voor: Lazerwood: bescherm je iPhone met hout

Lazerwood is een houten oplossing om je iPhone te beschermen. Met een laagje fineer, al dan niet voorzien van een patroon of tekening van een artiest, krijg je een unieke iPhone, die nauwelijks dikker wordt.
Lees het complete artikel → Lazerwood: bescherm je iPhone met hout

Reacties: 9 reacties

  1. de achterkant is wel dik… maar de zijkant word lelijk omdat je die nooit recht erop kan plakken en er altijd heel opgeplakt uit ziet.

  2. Zover hoef je het helemaal niet te zoeken. Het Belgische Exessory.com maakt die houten achterkanten al langer. Wooden Skins heten ze. Voor iPhone, MacBook Pro en ook de iPad 1 en 2. Ook nog eens te personaliseren…

  3. Is goedkoper dan een Miniot case. Maar die is dan natuurlijk wel wat fraaier.

  4. Heb er zelf een van Deal Extreme prima ding. Vele malen goedkoper (€2,15, geen verzendkosten) en goede kwaliteit:

  5. Ik heb mijn houten voor en achterkant gehaald op http://www.karvt.com

  6. Wat lelijk, al die plaktroep!

  7. En hoe zit het metde camera ? Maakt hij nog goede foto’s

  8. Ik vind mijn “bescherming” nog altijd het meest elegant, gewoon een sticker van Zagg gemaakt uit echt zwart effen leer op de achterkant en een doorzichtige anti-antennagate sticker op de linkerzijkant.

    Mijn iPhone is nog altijd even dun, ziet er stijlvol uit, en het leer voelt zeer comfortabel aan. Het beschermt helaas alleen niet tegen vallen.

  9. Besteld! 13 euro incl verzenden is geen geld, dus daar wil ik het wel voor uitproberen! Toevallig had mn vaste kapper een tijdje geleden ook al eentje besteld en het ziet er erg goed uit. Maakt de iPhone nauwelijks dikker en het is echt hout, wat een erg toffe uitstraling geeft. Zijkantjes had hij er ook op geplakt, maar die laat ik er zelf af. Gaat mij alleen om de achterkant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.