Reacties voor: Launcher-widget nu met dynamische lanceerfuncties en nieuwe knoppen

Launcher is verder uitgebreid met een update voor de app. Hierdoor voeg je nog meer widgets aan je Berichtencentrum toe, die ook steeds meer kunnen.
Lars Paymans -

Onderwerpen

Reacties: 10 reacties

  1. Kan volledig begrijpen dat ie destijds is ingetrokken. Lijkt wel omgekeerd gevalletje Android? Op homescreen paar apps, drawer alle. iOS: Homescreen alle, drawer (not. center) een paar.

    Maar kan iemand mij het nut uitleggen van de zaklamp? Die zit ook in je control center. Enige wat ik kan bedenken: Omdat alle launchers al in het not. center zitten, behoud maar één plek ipv twee en daarom dus daar de zaklamp.. Maar een spot minder = strakker, als je het mij vraagt..

    Ach ja.

  2. @Sander Schaeffer: De zaklamp zie ik ook Geen voordeel van. Echter ik zie er wel degelijk enorm de meerwaarde (tijd!) van deze widget in een zodoende gebruik ik deze ook al tijden (Pro) voor o.a:
    – vooraf getypt bericht versturen met 2x drukken versturen
    – navigeer naar bijv. Thuis
    – snel naar verbruik per e-mail en andere instellingen
    – snel tweeten

    Helaas heeft niet iedere app een eigen url scheme zodoende missen sommige apps. Overigens is de widget nog niet geschikt voor iOS9.

  3. En met 4x drukken 2x plaatsen! 😉

  4. super app. zelf de gratis versie is al degelijk genoeg. Gebruik de app voor snel snapchat, whatsapp, soundhound en een knop om direct vanaf het lmockscreen in mn instellingen voor mobiele data te komen. Zodat ik het snel kan afzetten. top dit!

  5. @Robin: bij mij werkt hij prima onder iOS 9. Ook na deze update.

  6. Super fijne app

  7. @Robin: Hoe werkt dat?

  8. Bij een iPhone toestel met touchid zie ik toch minder snel de noodzaak van deze app. Hou de touch id ingedrukt en je bent net zo snel of sneller nog bij whatsapp of een andere app.

  9. @Sil: Totdat je alles in mappen hebt zoals ik, dan wordt deze app wel fijn om iets snel te kunnen gebruiken.

  10. @Boldfella: Ok mooi om te lezen dat de app nu ook goed werkt met iOS9.

    @Ed: Waar doel je precies op? Kijk even rustig rond in de app en je vind de diverse mogelijkheden snel genoeg terug.

    @Sil: Ik gebruik ook TouchID echter om naar bijvoorbeeld Instellingen > Gebruik > Batterij gebruik te gaan vind ik het fijner en sneller werken door home knop te drukken > vegen en snel functie aan te klikken i.p.v. Instellingen app op te zoeken en vervolgens te moeten zoeken in instellingen app.

    Daarnaast zoals eerder gezegd vind ik voor geprogrammeerde berichten (iMessage, sms, WhatsApp e.d.) ideaal zoals ‘ik kom iets later’. Of navigeer naar ‘thuis’ door gebruik te maken van Google Maps, Apple Maps of Waze.

    Mochten mensen overigens nog apps hebben die ze missen en wel de URL scheme weten dan voegt Launcher ze ook na (enkele dagen) toe zodat ook andere gebruikers hier ook wat aan hebben. Zie ook: https://cromulental.appspot.com/suggest/

    Er zijn inmiddels enkele gratis alternatieven (S Launcher, iLauncher, Go Launcher), maar die tonen standaard veel minder apps (is wel handmatig toe te voegen overigens).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.