Reacties voor: ‘Lancering iPhone 5 op z’n vroegst in de zomer’

Volgens de Chinese krant Economic Daily News lanceert Apple de iPhone 5 'op z'n vroegst' deze zomer. Ook is duidelijk geworden wie verantwoordelijk zijn voor de verschillende onderdelen van het nieuwe toestel.
Michel Lusthof -

Reacties: 39 reacties

  1. Je kunt zo wel alles anders gaan interpreteren. Ik denk dat hij doelt op het feit dat alle geruchten over een iPhone in januari over verizone gaan en de iPhone 5 pas in de zomer komt.

  2. Bla bla bla, aandachtstrekker. Apple wijkt niet af van de lanceercyclus van bepaalde producten waaronder de iPhone.

  3. Het zou zuur zijn als de iPhone 5 pas laat in de zomer komt. Ik heb een contract van de 3GS tot begin juni. Dus nu maar duimen dat tijdens de keynote ergens in april/mei ze de iPhone 5 gewoon precies een jaar na dato aankondigen.

  4. Op z’n vroegst, omdat ie nooit eerder uit is gekomen.. dûh. Bovendien komt ie in Europa sowieso later.

  5. @Mark: Ga d’r maar niet van uit. Nederland zit sowieso toch niet bij de eerste batch.

  6. Wat een gedoe ik denk dat gewoon rond dezelfde tijd steeds worden gelanceerd.. T zou me niet verbazen als ze al met de iphone 6 bezig zijn op dit moment..

  7. @Mark: En dat is precies de reden dat dit bericht onzin is. Apple kan niet hebben dat er contracten aflopen en er geen nieuw model iPhone klaarligt.

    Voor 2010 kun je precies dit soort verhalen vinden. “Zomer” betekent gewoon eind juni/begin juli, niets nieuws onder de zon.

  8. Origineel geplaatst door Mark
    Het zou zuur zijn als de iPhone 5 pas laat in de zomer komt. Ik heb een contract van de 3GS tot begin juni. Dus nu maar duimen dat tijdens de keynote ergens in april/mei ze de iPhone 5 gewoon precies een jaar na dato aankondigen.

    Het is toch mogelijk na einde van je abbo deze daarna per maand op te zeggen!?

  9. @Farina: Jaa da klopt

    @Bart v.R.: Maandje later dan Amerika, dus wss gewoon eind juli

  10. @Farina: Natuurlijk, maar je blijft toestelsubsidie betalen terwijl je toestel is afbetaald. Bovendien willen veel mensen zo snel mogelijk iets nieuws. Je kunt er gif op innemen dat Apple de jaarlijkse cyclus netjes in stand houdt.

  11. iPhone 5 is hetzelfde als de 4 alleen een verbeterde antenne. En wat andere dingen ook niet heel bijzonder.

  12. Ik word helemaal moedeloos van dit soort berichtgeving

    Apple heeft geen enkele reden om de cycles van 1 jaar te doorbreken. Weet ook niet waar dit soort onzin vandaan komt maar bespaar ons, maar vooral jezelf Michel, alle moeite en plaats dit svp niet meer

  13. wat een gedoe over deze geruchten, eerst komt die in januari en nu op zijn vroegst pas in Juni.

  14. what do people want a delay and a perfect iphone 5 or on time and another iphone 4 blunder which cost apple alot , apple will be more carefull this year

  15. Vanuit concurrentie oogpunt zou het niet verstandig zijn de iPhone later uit te brengen. Tenzij er iets totaal vernieuwds aankomt wat nog in ontwikkeling is, maar dat geloof ik niet.

    Tegenwoordig is iedereen kenner en weten ze van alles te vertellen, maar het is nog nooit iemand gelukt alles goed te voorspellen (dat er een camera in de nieuwe iPad komt durf ik ook nog wel te voorspellen).

    Dus ik voorspel weer een aankondiging, levering en NL in tweede batch zoals voorafgaande jaren.

  16. Origineel geplaatst door Shorty
    iPhone 5 is hetzelfde als de 4 alleen een verbeterde antenne. En wat andere dingen ook niet heel bijzonder.

    Oke dat weet jij zeker omdat je bij Apple werkt?

    OT: iPhone vijf komt altijd in de zomer, nieuwswaarde: 0,0.

  17. Best wel een lang artikel over iets dat al jaren vaststaat. ( releasetijd nieuw model iPhone)
    Dat is op zich best wel knap.

  18. Origineel geplaatst door Shorty
    iPhone 5 is hetzelfde als de 4 alleen een verbeterde antenne. En wat andere dingen ook niet heel bijzonder.

    Lekker onderbouwd idd, en bron ?

  19. Origineel geplaatst door Larss
    @Farina: Natuurlijk, maar je blijft toestelsubsidie betalen terwijl je toestel is afbetaald. Bovendien willen veel mensen zo snel mogelijk iets nieuws. Je kunt er gif op innemen dat Apple de jaarlijkse cyclus netjes in stand houdt.

    Dan neem je voor 1 a 2 maanden een prepay sim only.

  20. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Dan neem je voor 1 a 2 maanden een prepay sim only.

    😀 het gaat hier toch helemaal niet wat jij of ik (bezoekers van iphoneclub nog wel) er voor over zouden hebben…

    Er zijn miljoenen klanten wiens abo afloopt in de zomer. Als je niet meteen iets nieuws hebt voor die mensen loop je klanten mis, klaar. Ze willen meteen iets nieuws, hebben geen zin in rompslomp (2 maanden sim-only… yeah, sure. Dat gaan mensen ook echt doen), of weten niet eens precies wanneer de nieuwe uitkomt. Dat gaat Apple dus ECHT niet doen.

    Apple heeft het afgelopen jaar het GDP van pakweg Bolivia of Estland omgezet aan iPhones alleen. Denk je nu echt dat ze lost sales gaan riskeren vanwege wat printplaatjes?

  21. och ik moet toch eerst wachten tot mijn abbo is afgelopen in oktober 2012

  22. Origineel geplaatst door Larss
    @Mark: En dat is precies de reden dat dit bericht onzin is. Apple kan niet hebben dat er contracten aflopen en er geen nieuw model iPhone klaarligt.

    Jouw bericht is ook onzin.
    De cyclus van abonnement vernieuwingen is niet gebonden aan die periode van het jaar, d.w.z. in de hele wereld is er niet begonnen met het afsluiten van telefoonabonnementen in juni toen de eerste iPhone op de markt kwam. Er waren toen ontzettend veel mensen gebonden aan een abonnement en die zitten dus tot bvb september aan een abonnement vast. Sowieso wordt de iPhone volgens mij het meest verkocht icm een tweejarig abonnement welke na 20 maanden wordt verlengd, dit i.c.m. het feit dat het dan altijd nog enkele maanden duurt voor je er daadwerkelijk aan kan komen (Nederland zit bij tweede batch, waiting list etc.) zorgt ervoor dat ik hier niet veel van geloof.

    Overigens denk ik ook dat Apple vasthoudt aan het orginele cyclus, maar niet om jouw argument.

  23. @Barry: Het gaat juist om de oudste klanten in een generatie, hun abo’s verlopen 2 jaar na introductie. Dit argument is juist extreem belangrijk in mobiele telefoonland. En je kunt wel zeggen dat mensen maanden eerder mogen verlengen, maar dat mochten ze twee jaar geleden ook al.

    Iets minder snel met termen als “onzin”, Barry.

  24. Pfjoei, wat een marketing-talent hier, ik ben onder de indruk!

  25. wie zal het zeggen niemand maar dan ook niemand weet iets of weet wat
    het enigste wat wij kunnen is wachten en sommige onder ons doen aan pietje trek bij elk gerucht dat de kop opsteekt

  26. Ik moet nog 1 dik jaar wachten op een nieuwe iphone.2 jaar contract. Maar beter een jaar met de 3gs wachten op een nieuwe. Dan 1 maand zonder een op iets nieuws wachten.

  27. Dit is nou de slimme tacktiek van Apple, geruchten, vage verhalen en iedereen trapt er weer in! Door al die geruchten en vaagheden maken ze nou juist de hype! Leuk dat iedereen er weer intrapt

  28. @Hewieisdit: Denk idd dat er niet veel nieuws in zou zitten.
    Betere processor wat meer gig. Een gepimpt design. Antenne fix plus meer pixels voor de camera.

  29. Het gaat gewoon weer van de Ipad 2 afijken worden, maar dan net wat beter weer. Wat ik ontzettend raar vind Iphone 4 tegenover een ipad zou je toch verwachten dat ze in een groter apparaat met een grotere resolutie meer prestatie zouden toevoegen, zeker om dat deze hogere resolutie veeleisender is.

  30. apple maakt na de iphone 4 geen mobiele telefoons meer ze stoppen met de iphone

  31. Origineel geplaatst door ronaldoo
    apple maakt na de iphone 4 geen mobiele telefoons meer ze stoppen met de iphone

    lol, jah ik vind deze toch het meest redelijk XD

  32. Shit… Heb eind juni geboekt, tripje hong kong. Hopelijk brengen ze dat ding een beetje vlot op de markt, kan ik er nog 1tje meenemen op de terugweg.

  33. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat door problemen met de Verizon iPhone het ontwerp van de iPhone 5 wat achterop is geraakt…

  34. Erg slim om een dual-band toestel te maken.
    Dat scheelt Apple kapitalen en dus hebben ze zelf ook urgentie…
    (tenzij ze in de war raken van alle orakels hier )

  35. Zou slim zijn van Apple om de hausse rond de zomer wat in te dammen door telkens een maandje later de iPhone te introduceren. Zo hebben mensen wiens contract in bijvoorbeeld maart afloopt ook de kans om het nieuwste van het nieuwste te bemachtigen.

  36. Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de iPhone 6 op zijn vroegst in april 2012 wordt geintroduceerd. Maar het zou ook na de zomer kunnen zijn.

    Overigens gaat deze waarschijnlijk een nieuwe naam krijgen. En een snellere processor, meer geheugen en een betere accu.

    Oh ja, er staat ook nog een iPad gepland voor 2012. Ze gaan maar door bij Apple, vreemd toch?

  37. Ik kijk met veel verwachting uit naar de nokia N9 die zou draaien op MeeGo en een intel atom moorestown soc op 1,2 GHz dual-core. Als de plaatjes kloppen ziet deze er, wanneer uitgeklapt. bijna uit als een micro Macbook Air 🙂

    Mijn volgende iPhone koop ik pas wanneer deze lte advanced ondersteund en goedwerkende NFC heeft, en dat zal denk ik niet eerder zijn dan 2014 of 2015 zelfs!
    Tot die tijd gebruik ik mijn 3G en iP4.

  38. oei, vervelend! mijn abbo loopt af eind februari! .. ik ga alleen niet een half jaar wachten op de 5. (als ‘ie komt).

  39. @Mike – Dat is traditie bij Apple-producten, je zult er aan moeten wennen. De iPhone die in januari kwam, is er ook daadwerkelijk gekomen: de Verizon iPhone. Verstandige mensen gaan er meestal vanuit dat de volgende GSM-versie in juni/juli komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.