Reacties voor: Lancering iPhone 4 zorgt voor grootste groei in iPhone-webverkeer

Het marktaandeel van de iPhone wat internetverkeer betreft, is afgelopen maand enorm gestegen door de lancering van de iPhone 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Beat linux!

    ps: het is trouwens zo frustrerend om al het iPhone 4 nieuws te lezen terwijl mijn iPhone 4 waarschijnlijk nog ergens in een magazijn ligt te wachten op verzending naar mijn adres. Bleh!

  2. Ik weet hoe dat komt 😛

    Net al vele andere heb ik me 3GS er bij gepakt en het scherpe scherm vergeleken 😛
    Dus dat is dus een verdubbeling van elke website.

    PS: Het scherm is echt heel scherp ik vind het zelfs nep scherp

  3. @rodeyseijkens:
    Nep scherp? Kan dat ook nog :p.

    Als je echt scherp wilt, wil ik mijn tv wel ruilen voor jou iPhone? 😉

  4. Toch vreemd dat Android in een ander nieuwsitem vandaag juist wordt neergezet als grootste speler. Ik dacht al dat die cijfers gekleurd waren, maar nu ik deze cijfers hierboven zie weet ik het zeker.

  5. @rodeyseijkens: Uuhm, dus jij denkt, hoe scherper de weergave van de website, hoe meer dataverkeer de website verbruikt.

    *Rolt over de grond van het lachen!*

  6. Origineel geplaatst door Melvin
    @rodeyseijkens: Uuhm, dus jij denkt, hoe scherper de weergave van de website, hoe meer dataverkeer de website verbruikt.*Rolt over de grond van het lachen!*

    Nu mijn beurt om te lachen. Lees je wel?

    rodeyseijkens gebruikt 2, ja twee, iPhones om de vergelijking te maken. Hierdoor surft hij dus 2x naar een website waardoor de website 2x zoveel dataverkeer verbruikt. Dus ja, er wordt meer dataverkeer verbruikt op dat moment.

  7. Origineel geplaatst door Michiel
    Nu mijn beurt om te lachen. Lees je wel?

    Ja ik had ook al zo iets van ¿?Hu¿?
    Hoe komt hij daar nou weer bij.

    Toch denk ik ook dat een redelijk grote groep mensen weer veel meer bezig zijn met hun nieuwe speeltje, merk ik zelf ook. Al is het hun tweedehandse iPhone die ze van een familielid krijgen of hun nieuwe iPhone 4

  8. Ligt het nou aan mij of is de groei in december sterker dan de groei in juli? Het verschil tussen november en december is ongeveer 22 procent, en die tussen juni en juli slechts 18,6 procent…

  9. Origineel geplaatst door oscar
    Toch vreemd dat Android in een ander nieuwsitem vandaag juist wordt neergezet als grootste speler. Ik dacht al dat die cijfers gekleurd waren, maar nu ik deze cijfers hierboven zie weet ik het zeker.

    denk wel dat het klopt wat betreft android, maar dat zijn meer merken die android gebruiken. Niet meer dan logisch dat ze groter zijn.

    ik hoop echt dat mijn aankomende iphone 4 geen ontvangstprobleem heeft, anders ga ik ook over op android.

  10. De bron is nu even ontoegangkelijk dus ik kan het niet checken, maar als dit gemeten is op data verbruik dan is het lage procentuele aantal wel logisch. Echt data intensieve toepassing blijf je toch doen met je desktop/laptop. Er zal dus zeker een max zitten aan het te verkrijfen aandeel.

    Interessant zal zijn hoeveel tijd (of hoevaak) men bezig is met webservices op verschillende platformen. Ik denk dat dat aandeel nog flink zal groeien.

  11. Al die dataverkeer zal niet alleen door de iPhone komen. Je kan nu al voor 2,50 pm internet op je mobiel hebben. Logies dat veel mensen dan gaan mobiel internetten.

  12. tuurlijk is het drukker

    heb de eerste dag al 200 mb aan zooi er weer op moeten zetten 🙂

  13. Van mei naar juni is een vergelijkbare stijging.. Statistisch gezien kan je uit deze data weinig conclusies trekken. Zeker omdat het een percentage van het totaal is. Misschien zijn er wel problemen met internet explorer, waardoor alle andere browsers meer gebruikt worden.

    Maar een makkelijk artikel is het wel..

    (ps het is veel interessanter om te zien hoeveel er op 3g gebruikt wordt ivm wifi.)
    (pps het is ook interessanter hoeveel tijd en hoeveel pagina’s bezocht worden ipv pure data. Tomtom updaten tik behoorlijk aan..)

  14. Android heeft * in Amerika * een groter smartphone marktaandeel dan Apple of RIM, zogenaamd vernegenvoudigd. Gemeten naar OS is Android dus flink gegroeid. Daar zit vaak de verwarring: vergelijk je het aantal iPhones en, ik noem maar een dwarsstraat, met het aantal Droid x’s… Er is denk ik geen enkele smartphone (en dan bedoel ik een enkel model) groter in aantal dan de iPhone.

  15. Origineel geplaatst door bzb
    tuurlijk is het drukkerheb de eerste dag al 200 mb aan zooi er weer op moeten zetten

    Dat doe je toch zeker via WiFi???
    Op die manier is het onzinnig gebruik maken van je 3G verbinding. IMHO

  16. Dit onderzoek gaat toch over besturingssystemen en niet over telefoons?

    Feit blijft dat er elke week wel weer een onderzoek opduikt waaruit blijkt dat de een groter is dan de ander. En welk onderzoek moet je geloven?

  17. ot. @Mo Ga maar vast een mooi android toestel uitzoeken dan, want ze hebben allemaal dezelfde beroerde antenne constructie..

    Leuke grafiekjes. Zodra het nieuwe araf is zakt dit wel weer wat in.

  18. Grappig dat het gebruik is verhoogd, dat met in het oogpunt houden dat T-Mobile problemen had met hun 3g netwerk… 😉

    Oh, en even erbij bedenken dat veel mensen overstappen op de iPhone 4.. Dus nog meer iner gebruik? T-Mobile, fasten your seatbelts en check je 3g nog een paar keer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.