Reacties voor: Lancering iPhone 3GS rustig van start

T-Mobile en Mobistar hebben vandaag de iPhone 3GS gelanceerd. Bij de lancering in Almere was het rustig, maar bij de winkels van Mobistar stonden toch flinke rijen.
Lees het complete artikel → Lancering iPhone 3GS rustig van start
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 127 reacties

  1. Gefeliciteerd joh.

    Ook iedereen met een van de eerste 3G S’en, gefeliciteerd!

  2. Voor de mensen die hem hebben; van harte gefeliciteerd! ^^

    Ik hou het bij mijn zwarte iPhone 3G 16GB ^^

  3. Ik heb er eentje, een zwarte 16Gb.
    Had hem via een vriend die Mobistar verdeler is, kunnen reserveren. Gelukkig maar want ze zijn allemaal de deur uit.

    Volgens wat ik hoor zijn er niet zoveel 16Gb geleverd, iets meer 32Gb en nog heel veel ‘oude’ 8Gb.

    Ben nu eventjes zoet met instellen 🙂

  4. Ik heb er vanmorgen 1 in België “Gescoord”.

    We stonden met ongeveer 15 man voor de winkel, en ze hadden maar 7 iPhones. Ik had de laatste, dus veel geluk gehad.

  5. Stond vanmorgen om 8.00uur op de stoep bij MediaMarkt Den Haag. Hadden nog slechts 4 toestellen beschikbaar. Helaas kreeg MediaMarkt geen toegang tot het registratiesysteem van T-mobile. Zou tot vanmiddag 14.00 uur duren bleek later. Geen idee of dit incidenteel is of dat er meer problemen zijn. In ieder geval is mijn exemplaar gereserveerd 🙂

  6. Origineel geplaatst door VisionRoij
    Ik heb er vanmorgen 1 in België “Gescoord”.We stonden met ongeveer 15 man voor de winkel, en ze hadden maar 7 iPhones. Ik had de laatste, dus veel geluk gehad.

    Supergeluk inderdaad! ^^

  7. Origineel geplaatst door Eric
    Stond vanmorgen om 8.00uur op de stoep bij MediaMarkt Den Haag. Hadden nog slechts 4 toestellen beschikbaar. Helaas kreeg MediaMarkt geen toegang tot het registratiesysteem van T-mobile. Zou tot vanmiddag 14.00 uur duren bleek later. Geen idee of dit incidenteel is of dat er meer problemen zijn. In ieder geval is mijn exemplaar gereserveerd

    Dus om 14:00 snel weer naar de MediaMarkt hé! =)

  8. Heb er een in Kapellen, België gescoord. Was #2 en de voorraad bestond uit zwarte en witte 16GB’s en zwarte 32GB’s. Ben erg blij, heb bijna niet kunnen slapen vannacht, was er vanmorgen om half 7, dus na 3 uurtjes wachten was deze supersnelle iPhone eindelijk van mij! En hij is echt snel hoor!

  9. Origineel geplaatst door wvy
    Ben nu eventjes zoet met instellen

    Je hebt heel erg geluk dan! ^^ Maar als ik hem later koop (eind agustus bijv.) dan koop ik hem denk ik in het wit ^^

  10. Origineel geplaatst door Snader
    Heb er een in Kapellen, België gescoord. Was #2 en de voorraad bestond uit zwarte en witte 16GB’s en zwarte 32GB’s. Ben erg blij, heb bijna niet kunnen slapen vannacht, was er vanmorgen om half 7, dus na 3 uurtjes wachten was deze supersnelle iPhone eindelijk van mij! En hij is echt snel hoor!

    Is het echt een rede om een iPhone 3G[s] te kopen?

  11. leuk mensen ga maar in de rij staan dinsdag had ik al de
    3gs t mobile bedank
    volgende keer geen fouten maken

  12. @Rowin: Ook al had de 3GS die andere nieuwe functies niet, alles verloopt zo heerlijk soepel, zo snel. Dat was het wachten meer dan waard!

  13. @leuk: Pffff gedoe van mensen met kijk mij het al van te voren hebben….wat is het nu om het eerder te hebben… al die moeite die je er voor moet doen….

  14. Ben benieuwd naar het haarscheurtjes fenomeen van de witte iPhone. Of dat bij de nieuwe opgelost is.

    Heb ondertussen al 4 nieuwe iPhone’s gehad omdat er haarscheurtjes in zaten. Echt heel vervelend elke keer mn tel voor 1 1/2 week kwijt.

    Hoop dat ze er wat aan gedaan hebben.

  15. Balen! Net te laat 🙁 Voor mijn neus werd de laatste verkocht..

    Dan misschien maar reserveren..

  16. Het is toch minder spannend als vorig jaar 😉

  17. dan in Nederland, waar volgens woordvoerster Priscilla Tomasoa tussen de 50 en 100 klanten afkwamen op de lancering in Almere.

    Ik stel me de reactie van juni 2010 alvast even voor:

    dan in Nederland, waar woordvoerster Priscilla Tomasoa met moeite een iPhone kwijt kon aan een toevallige passant tijdens de lancering in Almere.

    De Hype is over?

  18. @leuk: Tof man dat je hem eerder had. Welke winkel heb je ervoor moeten overvallen 😉 of waar heb je hem gekocht ;). Want hij was natuurlijk al in verschillende landen verkrijgbaar 😉

  19. Maar goed ontopic: nee ik heb er geen. Ik heb pas een 3G en zie geen reden om een 3GS te kopen. Laat apple maar met echt iets nieuws uitkomen ipv een kleine upgrade. We wachten gewoon netjes de opvolgende 3GS af. Misschien welde 3GS+ 🙂

  20. Ik was de eerste bij de lokale blecompany, had 1,5 week geleden gereserveerd. Stond binnen een half uur alweer buiten met mijn 3GS.

    Het synchroniseren duurde langer, ruim 30 minuten om hetzelfde op de 3GS te krijgen als wat er op mijn 2G stond 🙂 .

  21. Origineel geplaatst door Ayrton
    Origineel geplaatst door GIELK van af de IPHONE eersteDiepe, diepe zucht…Maar goed ontopic: nee ik heb er geen. Ik heb pas een 3G en zie geen reden om een 3GS te kopen. Laat apple maar met echt iets nieuws uitkomen ipv een kleine upgrade. We wachten gewoon netjes de opvolgende 3GS af. Misschien welde 3GS+

    Voor de amerikanen die een 2G hadden IS dit een upgrade 😉 .

    Waarom denkt iedereen toch alleen aan ons nederlanders.

  22. Aan het Mobistar Center in Deinze stonden deze ochtend een kleine 10 man te wachten. Dat was rond 8u50…

  23. En voor de nederlanders met een 2G is dit ook een update 😉 voor mij dus 😛

  24. Origineel geplaatst door Mark
    Ik was de eerste bij de lokale blecompany, had 1,5 week geleden gereserveerd. Stond binnen een half uur alweer buiten met mijn 3GS.Het synchroniseren duurde langer, ruim 30 minuten om hetzelfde op de 3GS te krijgen als wat er op mijn 2G stond .

    is toch niet zo gek? Je nieuwe iPhone is helemaal leeg. Waar het meer om gaat is hoe lang het syncen na de eerste keer duurt.

  25. Origineel geplaatst door El Abogado Del Diablo
    dan in Nederland, waar volgens woordvoerster Priscilla Tomasoa tussen de 50 en 100 klanten afkwamen op de lancering in Almere.
    Ik stel me de reactie van juni 2010 alvast even voor:
    dan in Nederland, waar woordvoerster Priscilla Tomasoa met moeite een iPhone kwijt kon aan een toevallige passant tijdens de lancering in Almere.
    De Hype is over?

    Nee, de meeste mensen willen gewoon nog niet dood gevonden worden in Almere…

  26. In sittard was ik de eerste klant die met een nieuwe iPhone 3GS naar buiten liep. Het was er erg rustig. 3 man waren direct om 9:30 daar.
    Drukte viel dus mee..

  27. Een kennis van me gaat er in Belgë één zien te bemachtigen. Voorlopig nog niets van hem gehoord…

    I hope so! En anders doet mijn huidige 3G het nog uiterst goed!

  28. Ik ben vannacht met de nacht bus van 03.00 naar amsterdam gegaan daar de trein van 3.45 naar Rotterdam toen een uur gewacht en trein naar Antwerpen kwam om 7.00 aan op Antwerpen. Van trein was het 2 min lopen naar mobistar. Sloot aan in de rij als nr 56. Ik liep om 8.30 weg met me 32gb witte 3S. En als alles mee zit ben ik rond 13.35 thuis. Typ dit bericht dan ook van me nieuwe aanwinst in de trein. overgens heb ik de bestel link gebruikt die in de comments was geplaats onder het nieuws bericht van mobistar toen de prijsen bekend werden gemaakt. Was dus geen probleem

  29. Hehe vandaag nieuwe macbook air gekocht, moest wel lachen met die verkoper (ze hadden geen 3GS binnen gehad), hij dacht eerst dat ik voor die telefoon kwam. Toen ik hem vertelde dat ik liever mn Nokia sync met mn macbook pro gaf die eerlijk toe, dat ik gewoon gelijk had. Vervolgens maar een macbook air gekocht, voor in de trein. Heerlijk wat een licht gewicht, alleen wordt die snel warm.

  30. @GM: Fijn dat jij nog plezier kunt beleven aan je Nokia telefoon. Ik heb er echt alleen maar slechte ervaringen mee dus voor mij absoluut NOOIT een NOKIA mee. Vanaf het moment dat ik een Iphone in mijn handen gehad heb kan ik bijna niet meer zonder 😉

  31. Wat zat er in het “accessoirepakket”?

  32. @buffalo Sterker nog ik vind hem beter dan mn iphone 2G. Maar goed iedereen zn ding. Ik ga binnenkort ook echt de eerste minuut dat ik snow leopard kan kopen naar APR. Ben helemaal apple fan maar de iphone, nee te groot, te log en werkt gewoon allemaal net niet.

  33. Een vriend van mij is naar een lokale Mobistar Center geweest (dus niet één van de 7). Omstreeks 10u ging hij langs en vroeg of hij twee iPhones kon kopen. Geen probleem zei de verkoper. Dus heeft hij een witte met 16 Gb voor hem en een zwarte met 32 Gb voor mij gekocht.
    Geen enkel probleem dus!
    De verkoper vertelde wel dat het de voorlaatste iPhone was die ze op stock hadden.

    Wat mij wel vreemd leek is dat ze ter plaatse de iPhone moeten unlocken. Mijn vriend moest zijn sim kaart geven en beide iPhones werden via iTunes ge-unlocked.
    Vind ik wel bizar verhaal. Toen mijn kameraad vroeg of het mogelijk was om een andere SIM kaart te gebruiken zei de verkoper “jazeker, de toestellen zijn nu unlocked”.

    Vanavond brengt hij het toestel mee en morgen eens goed mee bezig houden!

    Oh ja, een andere kameraad stond deze ochtend om 7u (!) aan te schuiven in Antwerpen om een iPhone te bemachtingen. Omstreeks 7.30u stonden er 64 mensen reeds. Dus ik vermoed dat het daar héél snel uitverkocht zal zijn.

  34. @Binaries4me:
    Gefeliciteerd. Wel jammer als je 3GS straks stuk is en je het hele ritje weer opnieuw moet maken. Ik had hem in NL gekocht als ik jou was.

  35. @GM: Mja inderdaad ieder zijn eigen ding. Zo hoor ik meer mensen die zweren bij Nokia maar mijn gevoel zecht iets anders 😉 en als ik wel iets geleerd heb laatste 2 jaar is dat je gevoel toch wel belangrijk is voor je 😉

  36. @Chingon:2 tickets voor een concert van micheal jackson

  37. Ook ik ben een gelukkige eigenaar van een iPhone 3gs 32gb white versie. Gisteravond thuisbezorgd! 🙂

  38. Origineel geplaatst door buffalo
    @GM: Fijn dat jij nog plezier kunt beleven aan je Nokia telefoon. Ik heb er echt alleen maar slechte ervaringen mee dus voor mij absoluut NOOIT een NOKIA meer. Vanaf het moment dat ik een Iphone in mijn handen gehad heb kan ik bijna niet meer zonder

    ik heb precies hetzelfde!

  39. Weet iemand hoe het met de voorraad van onze zuiderburen zit? Heeft het nog zin om morgenochtend richting de Vlamingen te tuffen??

  40. Origineel geplaatst door Bas
    Gefeliciteerd joh.Ook iedereen met een van de eerste 3G S’en, gefeliciteerd!

    Gefeliciteerd? Met een telefoon?
    Wat valt daaraan te feliciteren?
    Ik bedoel, ik vind het leuk voor degenen die er 1 hebben weten te bemachtigen, maar om iemand daar nou mee te feliciteren…
    Maar goed, ik hoor mensen ook wel eens iemand feliciteren die een keuken of een auto hebben gekocht, en dat snap ik ook al nooit, dus het zal wel aan mij liggen….

  41. Mijn bestelling is geannuleerd bij AMP, omdat de bestelling op MIJN naam stond en het rekening nummer van mijn moeder was. Mocht dus niet en daarom is mijn iphone nu geretourneert naar T-mobile. Ik moet nu dus wachten tot t-mobile hem binnen heeft en dan moet ik opnieuw mijn bestelling plaatsen… erg lullig allemaal, helemaal nu half Nederland hem straks leuk aan het testen is die 3gs!

  42. heeft iemand em al geleverd gekregen via de post vandaag, direct van T-mobile????

  43. Zojuist een 32GB White besteld bij PDAshop.nl. Nu maar wachten op de koerier morgen 😀

  44. Volgend mij heb ik het chillste ooit mee gemaakt.. Vanmorgen om 8uur wegereden 9uur kwam ik aan bij zutphen tm shop en raad eens GEEN rij! Ik kon om half tien binnen lopen en ze hadden nog 4witte 32gb over precies die ik wou! Perfect gewoon … Geen getres zit nu al een tijdje met hem in me hand.. En het enige nadel is dat voice controle niet super werkt dan ik had verwacht … Super BLIJ!!

    Verstuurt vanaf mijn iPhone 3gs 32g wit

  45. Er zijn dus mensen die in de rij liggen, of een halve dag onderweg zijn om in belgie een nieuwe iphone te halen en nog bijna 700,- euro voor betalen ??? Crisis ?? Allemaal voor een opgedirkte 3G ??
    Betalen voor een telefoon vind ik al kolder, terwijl de telefoonmaatschappijen bakken met geld verdienen & vaak een zeer trage verbinding leveren en soms slechte verbindingen.
    Ik ben blij dat ik een 3G van de baas hebt. Gratis met onbeperkt beltegoed. En als ik een nieuwe krijg komen ze ‘m maar bezorgen !

  46. Heb de mijne vanochtend in Gent opgehaald, was gereserveerd via de link.

    Center ging wat later open omdat ze wat problemen hadden met de elektronische kassa en het bank systeem.
    Toch maar open gegooid maar er kon niet met een pasje betaald worden. Voor mij geen probleem omdat ik het geld contant bij me had maar een hoop Belgen moesten toch eerst even gaan pinnen.

    Door dit gebeuren en het wachten op je beurt heb ik een tijdje in de rij gestaan. Was niet zo erg want er kwam regelmatig iets te eten en drinken langs.
    Personeel was heel vriendelijk en ik moet zeggen dat alles op zich ter plekke goed geregeld was.

    Uiteindelijk totaal geen problemen gehad met het feit dat ik een Nederlander was.
    Dus zeker de moeite waard geweest om hier in alle vroegte naar toe te gaan.

  47. @El Abogado Del Diablo: Nou, ik denk dat je juist dat net verkeerd ziet. Heel veel mensen zit juist dit jaar met een contract. Dat verloopt volgend jaar. Ik denk dat het volgend jaar bij de iPhone 3G-HD (of 3GS^2 of hoe dit ook genoemd wordt) juist weer drukker zal zijn.

  48. @Hankdeank: Volgens mij ga ik zo iets nog veel relaxter meemaken ;). Hij wordt zodadelijk THUIS bezorgt. Kan ik gewoon op zitten wachten 😀

  49. Ik heb hem 2 weken geleden vast laten leggen bij Belcompany. Gisteren bericht gehad dat hij klaar ligt. Na mijn werk dus even langsrijden

  50. zijn deze daadwerkelijk sim vrij en in nl te gebruiken?
    @Binaries4me:

  51. Ik heb er 1 bij onze zuiderburen vandaan! Ben net terug 🙂

  52. Zoetermeer: bij T-Mobile om half 10 5 mensen in de rij

  53. Vandaag ook mijn Iphone 3gs opgehaald bij t-mobile. Woensdag gereserveerd en de volgende dag een sms gehad dat ik hem vrijdag kon ophalen. Ondanks dat er 4 klanten bezig waren hun iphone af te halen stond ik na 15 min weer buiten met mijn iphone. Gewoon relaxed en zeker geen rare toestanden zoals vorig jaar.

  54. Haarscheurtjes zijn nog steeds een probleem. Ik heb mijn witte eens goed bekeken en die heeft er inderdaad aan de dock connector een paar.

    Persoonlijk stoor ik me er niet zo aan. Het is en blijft een gebruiksvoorwerp.

  55. kun je gewoon een iphone 3gs in belgie kopen?

  56. Vandaag een witte 16gb 3GS gehaald in Mobistar Lanaken…

    Half 9 aanwezig en toen stonden er 2 jongens… om kwart voor 9 werden ze afgeleverd 😛

    Om 9 uur stonden er een man of 10 toen de zaak open ging.

    Voorraad 9 uur vanmorgen:
    4 witte 16gb
    4 zwarte 16gb
    10 zwarte 32gb
    en een x aantal 3g 8gb…

    Weet niet wat er nu nog van over is maar ik ben iig blij 😀

  57. En de iphone is binnen gebracht :D. Zodadelijk maar eens testen.

  58. Willen jullie trouwens mijn eerste filmpje zien op youtube?

    Check snipurl punt com/kx00m (anders blokkeert dit stomme spam systeem mijn reactie weer :S:P)

  59. Origineel geplaatst door piet..
    kun je gewoon een iphone 3gs in belgie kopen?

    Ja hoor.. ze vragen enkel je gegevens zodanig dat je er geen 2 meeneemt (al denk ik dat dat ook kan zonder dat ze dat zien)

  60. Ik heb deze morgen om 10u20 naar Mobistar center in Aalst gebeld en daar hadden ze nog enkel zwarte 32 gig versies.
    Had ergens anders witte 32gig besteld maar dan toch besloten de zwarte te nemen e:-)

    Nu al tijdje bezig met men muziek er op te zetten enzo, dikke 22 gig dus zal wel effe duren denkek 🙂

  61. Ik heb hem nu eindelijk ook!!! Geweldig ding, dit is mijn allereerste iPhone en gues what… dit berichtje heb ik op de iPhone ingetikt. Leuk! 😀

  62. @Binaries4me:
    waar staat die link??

  63. als je kijkt bij die link van mobistar kun je alleen ene abbonomment nemen… is dit zo???

  64. Ik heb vanmorgen mijn zwarte 32gb ekocht in het mobistar center in aarschot.
    Stonden daar met 7 man op 20 min waren ze allemaal uitverkocht.
    Ikzelf had de laatste 32gb versie.
    Raar genoeg waren er geen witte 32gb versies aanwezig.

  65. Had in Kapelle (Belgie) de laatste 32gb zwart gescoord, was maar een uurtje rijden vanuit rotterdam en zeker de moeite waard.

    Stonden ongeveer 15 man in de rij om kwart over 9, maar gelukkig was ik dus net op tijd. Witte 32gb was ook aanwezig maar die werd alleen door vrouwen gekocht.

    Vodafone 3g abo, volledig bereik en 3,6mb snelheden, danku apple 🙂

  66. Origineel geplaatst door GM
    Hehe vandaag nieuwe macbook air gekocht, moest wel lachen met die verkoper (ze hadden geen 3GS binnen gehad), hij dacht eerst dat ik voor die telefoon kwam. Toen ik hem vertelde dat ik liever mn Nokia sync met mn macbook pro gaf die eerlijk toe, dat ik gewoon gelijk had. Vervolgens maar een macbook air gekocht, voor in de trein. Heerlijk wat een licht gewicht, alleen wordt die snel warm.

    Das lullig krijg net een mail van apple dat de nieuwe AIR goedkoper en sneller is 🙂

    zou hem maar terug brengen en de nieuwe halen :X

  67. Thomas was de jouwe echt de laatste of hebben ze vandaag of morgen weer nieuwe voorraad??

    Waarom is die voorraad zo krap??@Thomas:

  68. In Bussum was er vanochtend niet eens een wachtrij bij de Belcompany. Zonder bestelling was het geen enkel probleem om een witte of zwarte iPhone 3GS zowel 16gb als 32gb aan te schaffen.

  69. Dat is zeker het superdesuperchilllllste ooit!! Wat ben jij een ontzettende geluksvogel, een grandiose mazzelaar en een amazingly ***** lucky bastard!

    …ik? Ik bel nog 3G.

    Waarom werkt mijn universele dock niet meer sinds OS 3.0? 🙁

    Origineel geplaatst door Hankdeank
    Volgend mij heb ik het chillste ooit mee gemaakt.. Vanmorgen om 8uur wegereden 9uur kwam ik aan bij zutphen tm shop en raad eens GEEN rij! Ik kon om half tien binnen lopen en ze hadden nog 4witte 32gb over precies die ik wou! Perfect gewoon … Geen getres zit nu al een tijdje met hem in me hand.. En het enige nadel is dat voice controle niet super werkt dan ik had verwacht … Super BLIJ!! Verstuurt vanaf mijn iPhone 3gs 32g wit

  70. Ik heb hem van de week via de T-mobile site besteld. Staat nog steeds op bestelling ontvangen 🙁

    Had denk ik beter naar de T-mobile shop kunnen rijden :p

  71. ik als belg ben deze morgen naar waasland ( sint-niklaas) schoppingcentrum gereden , dus ook geen van de 7 groote.
    om 10 voor 10 stond ik voor de winkel ( normaal open om 10 uur)
    de rol was al half omhoog, en zag dat er all 2 mensen
    binnen stonden, 1 met een doos iphone in zijn hand
    dus ik snel naar binnen, de 2 de persoon was een nederlander, deze vroeg achter een 32 gb witte
    deze waren helaas al de deur uit,heeft dan maar een 16 gb witte genomen net als ik
    alles ging heel vlotjes en ze vroegen ook niet voor een contrakt indien je geen mobistar klant was. super

  72. vanmorgen mijn witte 3GS opgehaald. Het is mijn eerste dus ik heb nog heel veel te ontdekken.

  73. Goede berichten uit Belgie, ik ga daar volgende week heen om een iPhone 3GS te halen. Ben erg benieuwd hoe snel de voorraad er daar doorheen gaat…

  74. ik ga ook volgende week naar belgië, ben erg benieuwd of ze dan nog iphone’s hebben;)

  75. Vanochtend in het Franstalige Arlon de 16GB zwart 3GS gescoord! 🙂 Was er als eerste, waarna er alleen nog maar mannen aansloten, zo’n 15 denk ik. Ik ben blij! 🙂

  76. Wat kost de iphone 3gs los in frankrijk dan?

  77. Vergis ik me of is dit jaar de witte koploper?

  78. Vanmorgen om 10.30 in Sliedrecht bij The Phonehous een zwarte 16 gig ( is genoeg voor mij) opgehaalt. Ik was de eerste en de enige die hem gereserveerd had. Ik moet hem nog aan iTunes hangen, ik heb geen haast.

  79. Kan ik in Belgie bij Mobistar een simlockvrije iPhone kopen? Zo ja wat kost hij dan? Op de website van Mobistar zie ik staan 575 voor 16 GIG en 675 voor 32 GIG (is dit met of zonder abonnement)? Volgens mij is hij daar goedkoper dan bijvoorbeeld bij PDAshop? Daar staat ie namelijk voor 795 correct me if i’m wrong

  80. Vanmorgen om 6u45 bij de mobistar center aangekomen in Antwerpen, en er stonden reeds 40 gegadigden aan te schuiven! Toen we buitenkwamen stonden er nog ongeveer 110 mensen aan te schuiven, dus alle toestellen waren blijkbaar uitverkocht (150 stuks)

    Supertoestel! Ik had reeds een 3G maar deze is echt stukken sneller!

  81. @Inge: Oh ik was in Messancy om 8u58 (gaat open om 9u). We stonden er met 10 en er waren er 10 (5 16s en 5 32s, enkel zwarte). Er stond daar een kerel al om 7u30, was dus voor niks nodig. 9 van de 10 waren trouwens Luxemburgers 😉 De Walen laten het afweten zo blijkt 😉

  82. Inge: Oh ik was in Messancy om 8u58 (gaat open om 9u). We stonden er met 10 en er waren er 10 (5 16s en 5 32s, enkel zwarte). Er stond daar een kerel al om 7u30, was dus voor niks nodig. 9 van de 10 waren trouwens Luxemburgers 😉 De Walen laten het afweten zo blijkt 😉

  83. Als die telefoon echt zo duur is om los te kopen dan begin ik daar echt niet aan. Ik zing het nog wel even uit tot 2010. Dan komt apple vast wel weer met een nieuwe iphone en zeker nog veel beter dan de 3GS (met een nog beter cam erin en misschien wel met TV opnamen mogelijkheid). Ben al zeer tevreden met de update die we nu hebben gehad!!

    Maar iedereen die een nieuwe heeft, veel plezier en speel ze….

  84. Proficiat allemaal,

    ik moet nog 1 jaartje wachten.
    Kheb geduld 😉 haha…

  85. Ik was vanmorgen 1 van de gelukkigen op de Meir in Antwerpen..was erg gezellig!!
    Stond er al vanaf half 3, dus vond wel dat ik recht op een 3GS had!!! 😉

  86. Nix gereserveerd, gwoon even Belcompany binnen gelopen en naar een kwartiertje weer buiten met een witte 32GB 😀

  87. Net in een opwelling langs de T-mobile shop in Almelo gelopen, contract verlengd met een 32GB 3GS, geen rij, voorraad en direct aan de beurt.

    helemaal goed!

  88. @Rowin:

    Gelukt! Het is een zwarte 32GB geworden. Maar die registratie duurde wel lang zeg. Alles bij elkaar een half uur. Denk een lokaal probleem bij MediaMarkt Den Haag. Intussen waren daar alle exemplaren (7 totaal) uitverkocht.

  89. Bizar!!

    Vanmorgen dacht ik; laat ik maar niet te vroeg gaan met al die mensen voor de deur…

    Afin, ik was om 11:30 bij de Belcompany in Arnhem… wat denk je? Ik was pas de 2e klant van die dag??!!? Gelukkig wel in het bezit van mijn iphone nu 🙂

    Vaag als je na gaat hoe druk het hier op het forum alleen al is.

    Hoe is het jullie vergaan?

  90. ja prijsen zijn simlockvrije toestellen
    575 euro 16 gb
    675 euro 32 gb
    goedkoper dan in de meest andere landen
    heb de indruk , dat er veel buitenlanders naar hier komen voor de iphone 3gs

    en deze daarna voor veel meer op ebay aan te bieden

    gr. gunther

    @Leon van der veen:

  91. Origineel geplaatst door Rob
    Thomas was de jouwe echt de laatste of hebben ze vandaag of morgen weer nieuwe voorraad??Waarom is die voorraad zo krap??@Thomas:

    Ja, ik had de laatste 32gb zwart daar, er gingen alleen maar zwarte versies over de toonbank (groot gelijk) dus ik zat ‘m wel ff te knijpen. 16gb hadden ze nog wel maar er stonden nog 10 man achter mij te wachten dus die zullen nu ook wel op zijn. Ik zou anders ff bellen of er nog iphones zijn, maar ik denk dat je weer enkele weken geduld moet hebben, net als met de normale 3g.

    Hij is trouwens echt veel sneller met internetten etc, en dat voice control werkt supergoed, echt blij ermee 🙂

  92. :S Ik zit nog te wachten op de koerier voor The Phone House in Nunspeet……

  93. Mijn 3GS 32GB WHITE wordt maandag aangeleverd!

  94. net ff gebeld de mijne lag klaar zometeen dus even ophalen terwijl ik toch 21ste op de lijst stond 🙂

  95. wat gebeurd er eigenlijk na 2 jaar met zo’n abbo??

  96. Ligt het nou aan mij of is die lancering een beetje een flop geweest in Almere. Er lagen 200 toestellen klaar en er waren 50 tot 100 belangstellenden?

    Grote kans dat T-Mobile het volgend jaar voor gezien houdt met zo’n lancering. Om nou twee artiesten in te huren en zo’n tent neer te zetten voor zo’n 100 man…

  97. LOL, ik hoorde ‘t net ook op ‘t radiojournaal. Inschattingsfoutje van T-Mobile inderdaad! Ze hebben dus weinig verdiend vandaag haha…prutsers…

  98. Origineel geplaatst door Pwain
    Eboman

    Oh my.. (met abbo op zn minst) meer dan 650 euro uitgeven en het dan ”geen probleem vinden”

    Yo most be crazy…. :S

  99. Ze zien er echt precies hetzelfde uit! Filmpje vanuit Almere met 1e indruk van de Consumentenbond!

  100. tja, helaas was ik voor niks in Kapellen (na anderhalf uur in de rij werd vrolijk gezegd “oh alleeh, dit was den laatste” waarop de rij van ongeveer 8mensen (ook belgen) afdropen. hadden ze misschien iets eerder kunnen zeggen. maaaaaaaaar het goede nieuws is dat ik er ook 1gereserveerd had in NL bij Tmob shop en die heb ik nu. Is het niet links om dan maar rechtsom 🙂 (zielig he haha maar wel mooi). Vind het wel absurd en meer dan klant onvriendelijk dat je 120euro moet betalen om de simlock eraf te krijgen. ‘k ga toch al 2jaar klant zijn en betalen?!!! Laat ze het dan doen zoals in de zakenwereld: stop je eerder? dan moet je betalen. Triest. Niet zo vreemd dat mensen allerlei illegale activiteiten ontplooien lijkt me. En degene die zich aan de regeltjes houd moet weer betalen he. Apparaat is (en daar gaat het om) super mooi en snel. Hoop vanavond navigatie te kunnen testen.

  101. Vanochtend aangekomen in Wijnegem (naast Antwerpen). Stond 1 Belg (vanaf 6:45) en drie nederlanders, net aangekomen (08;30). Om 10uur een van de 18 beschikbare iphones gekocht. Totaal mannetje of 25 in de rij..

    Goed gedaan, heerlijk toestel!

  102. Was vanmiddag om half 1 naar de T-Mobile Shop in Delft geweest, er stonden zo’n 5 man in de rij, maar ik heb geen 3GS meegekregen om twee redenen:

    1. Ik had niet gereserveerd en ze hadden alleen voorraad voor reserveringen
    2. Omdat de aansluiting van mijn vader is moet hij erbij zijn

  103. Tja, mijn Apple store kan niet inloggen op het T-M0BILE NETWERK! Waardoor ik mijn gereserveerde iPhone niet kan ophalen!

  104. nou , ff mee gespeeld , van buiten in ieder geval helemaal geen verschil.
    ben blij met mijn ‘gewone’ 3G.
    voor die kleine verschillen , hoef ik de nieuwe niet te hebben.

  105. In Oud beijerland bij de belcompany hadden ze om 3 uur nog 3 iPhone (wit, zwart en zwart) van 32GB liggen….

  106. Ik lees hier dat toch veel mensen de witte iphone nemen.

  107. Origineel geplaatst door VisionRoij
    Ik heb er vanmorgen 1 in België “Gescoord”.We stonden met ongeveer 15 man voor de winkel, en ze hadden maar 7 iPhones. Ik had de laatste, dus veel geluk gehad.

    Aan Welke winkel stond je ? 🙂

  108. Gisteren rond Half11 stond ik al aan de mobistar winkel in Lier Om er te overnachten tot half10 ‘s morgens Om zeker bij de eerste te zijn. Heb nu een Witte 16G Iphone 3g S. Ps: was ook eerst ‘duh’ 🙂

  109. Hoe duur kost de iphone eigenlijk los?

  110. Witte besteld bij Maccity € 1080,- wel unlocked!!

  111. Ik wil mn IPHONE3GS!!
    Ben net de stad in geweest, bij de T-mobile shop uurtje gewacht; kunnen ze me niet verder helpen omdat ze niks over orders of dergelijke kunnen vertellen ! mooi uur voor nix..
    daarna nog een xtje met t-mobile gebeld, zeggen ze dat de iPhone bestelling goed is doorgekomen en dat ik max. 6 weken hoef te w8e! [daar heb ik wat aan ;( !! ] en dan nog te bedenken dat ik ergens boven aan in de lijst stond..=(
    daarna gevraagd of ik misschien de bestelling kon annuleren en ergens anders te kopen,, maar nee, dan mot je d iPhone terugsturen als je ‘m hebt ontvangen ( en dus al €126,50 bij de coureur hebt afgerekend)
    Echt een super service T-mobile !! :@
    iemand tips?? thnx C;

  112. wat was het accessoires pakket ?

  113. Origineel geplaatst door maddriver
    Witte besteld bij Maccity € 1080,- wel unlocked!!

    Je bent niet helemaal lekker denk ik! Voor € 675,- had je er eentje (32GB) in België kunnen halen, ook unlocked. Scheelt je maar ruim 400 euro’tjes…

  114. Mijn eerste gen. iPhone was 2 maanden geleden gejat..
    Dus nu maar voor de 3GS, te lang zonder gezeten!

    sinds 10:00 vandaag:IPHONE 3GS 32GB WIT!!!:D ik was gister niet gebeld, dus ik dacht dat ze hem niet meer hadden..

    Maar gelukkig! ze hadden ze binnen en ik was de eerste die er 1 mee kreeg!

    Heeel veel plezier met de meest geweldige telefoon tot nu toe!!!

  115. @imm:
    ja zeker heb gewoon mijn hi simkaart er in geen probleem

  116. Je zal daar maar zitten om 7 uur ‘s ochtends. Pfff.. Geen leven ofzo?

  117. Ik heb al promotie medewerker gestaan bij T-mobile hoofdkantoor in denhaag in de kantine

    we staan daar de komende maand voor Apple met 2 imac en 2 macbooks en 2 iPhone 3GS en 2 3G’s
    Het doel was laten zien wat voor een meerwaarde kan zijn als je je iphone gebruikt in combinatie een Mac in Plaats van een PC als computer. De hele dag iLife en iPhone presentaties gegeven.

    De animo voor de 3GS was zelf s onder het T-mobile personeel maar matigjes.

    voor T-mobile stonden die ochtend maar 4 mensen voor de deur. Later werd het drukker.
    Ons filiaal waar ik normaal gesproken mijn werk doet heeft er 20 op voorraad gehad en er maar 9 verkocht.
    dis zijn hele andere taferelen dan vorig jaar.

    ik heb zo’n gevol dat de iphone 3GS moeilijk hard gaat floppen.
    De verkoop cijfers vallen nu al tegen.

  118. Origineel geplaatst door Binaries4me
    Ik ben vannacht met de nacht bus van 03.00 naar amsterdam gegaan daar de trein van 3.45 naar Rotterdam toen een uur gewacht en trein naar Antwerpen kwam om 7.00 aan op Antwerpen. Van trein was het 2 min lopen naar mobistar. Sloot aan in de rij als nr 56. Ik liep om 8.30 weg met me 32gb witte 3S. En als alles mee zit ben ik rond 13.35 thuis. Typ dit bericht dan ook van me nieuwe aanwinst in de trein. overgens heb ik de bestel link gebruikt die in de comments was geplaats onder het nieuws bericht van mobistar toen de prijsen bekend werden gemaakt. Was dus geen probleem

    Okay, dit bedoel ik dus. Wtf? Wat had je hiervoor voor telefoon dan, hoe ongeduldig kan je zijn ..

    Ik begrijp dit gewoon niet.

  119. @4saus:

    moeilijk hard zelfs, zo

  120. Ik was de allereerste die bij Mobistar Vilvoorde een 32giga had gereserveerd… en ben die vanmiddag na het werk gaan halen ! Prachtig toestel ! Veel sneller dan de 3G…

  121. Origineel geplaatst door zonaris
    wat was het accessoires pakket ?

    Een basic rubberen hoesje, wat beschermende opplakdingen ofzo en een autolader

  122. @rene:Heb je dan tot 10.00 uur gewacht????? Want toen ging pas die toko open!?!? @Des:Tja dan heb je toch wat gemist, heerlijk verse koffie, croissants en een geweldig zonnetje… En allemaal mensen met dezelfde passie. Gezellig en gemoedelijk. Waar maak je dit anno 2009 nog mee… Ik ga er de volgende keer weer staan… Ik was nr 60 en moest een uurtje wachten maar heb er geen spijt van. Maar heb wel de indruk dat het allemaal wel wat gehyped is… Ik kan in ieder geval zeggen dat ik om 7:00 smorgens op de keyserlei onbijt heb!

  123. Yeahhh ik heb eindelijk mijn Iphone 3GS in mijn handen.
    Bij mijn in Meppel was het helemaal niet druk. Ze hebben er namelijk nog heel veel over wat me erg verbaasd. Ik had er zlefs 3 op mijn naam staan 😛 . dus als je in de buurt van meppel woont kun je er nog 1 scoren bij the phone house!

    Hij is echt heel vet!

  124. @Rinus: Dat komt omdat Sliedrecht een klein revodorp is. :’)

    Balen dat ik nog tot november moet wachten voordat mijn huidige Orange 2 jarig abbonement is afgelopen.

    Kan niet wachten.

  125. Gistermiddag met een aantal MobiStar Centers gebeld om een toestel te reserveren, maar ze waren allemaal in de ochtend al uitverkocht. Een nieuwe zending wordt over twee a drie weken verwacht.

  126. Zonet de 3GS (32GB Black) opgehaald bij BelCompany in Groningen. Geen idee over de verdere voorraad maar voor zover ik weet genoeg.
    Nu lekker spelen 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.