Reacties voor: Lachen om de concurrentie: iPhone 4 niet geschikt voor 4G

T-Mobile zendt in de VS een reclamefilmpje uit, waarbij het accent ligt op het feit dat je met de iPhone niet het 4G-netwerk kunt gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 53 reacties

  1. t-mobile een lekker wijf?
    NOWAY T-mobile is een enge secretaresse met een baard en een wijnvlek die dr werk niet aan kan. XD

    mss dat het in Amerika allemaal ander is

  2. Zou de iphone 5 wel geschikt zijn voor 4G? Ik denk het wel.

    Volgens mij is het 4G netwerk in de rest van de wereld helemaal nog niet zo ontwikkeld.

  3. Vergeet ff dat T-Mobiles ‘4G’ netwerk gewoon een iets snellere variant van HSDPA is.

  4. Alsof je dat snellere netwerk ook echt nodig hebt.. De 3g netwerken zijn snel zat voor mobiel gebruik..

  5. Er zit nogal wat verschil tussen t-mobile US en t-mobile NL

    t-mobile NL is het oude Ben dat is overgenomen door de duitse t-mobile. Waar t-mobile US vandaan komt weet ik niet precies, maar zeker niet uit Ben.

    Ze varen dus wel onder dezelfde vlag, maar het zijn praktisch aparte bedrijven.

  6. Wanneer komt nou 4g netwerk bij ons?? :p sneller is altijd beter
    Zeggen we dan maar he 😀

  7. Nou, apple kon dit soort reclame’s tenminste een fatsoenlijke duidelijke boodschap geven.

  8. Wat voor tekortkomingen heeft de iPhone met het niet hebben van een 4G-netwerk? Het 3G-netwerk is snel genoeg om filmpjes te kunnen streamen, waar is die hogere snelheid voor nodig? Voor mij dus niet een reden om een ander toestel te nemen.

  9. Haha, T-Mobile. Leuk spotje hoor, maar
    1) dat is geen 4G, en
    2) coverage bij T-Mob is echt om te huilen in de VS, ook voor gewoon voice

  10. In de VS is het netwerk (3G of 4G, maakt niet uit) wel even een ander verhaal. Het is daar een stuk minder bevolkt en dus staan er ook een stuk minder palen, uitval en blinde vlekken zijn daar gewoon nog aanwezig. Dan kan ik me voorstellen dat een ‘nationwide 4G network’ ineens wel aantrekkelijk klinkt.

    In Nederland is 4G voorlopig nog onzin.

    Btw: 10$ per maand is best goedkoop.

  11. hi I’m a Mac and I’m a…

  12. Meh, mierenneuqers. Een telefoon van vorige zomer toen 4g nog niet uitgerold is, proberen met dit onderuit te halen? Dat T-Mobile zich zo voor schut wil laten zetten.. Plus, als je als enige argument kan geven “wij zijn sneller” dan ben je sowieso niet goed bezig. Kwantiteit/Kwaliteit

  13. Tjah, 4G is hartstikke leuk, maar het is niet zo dat 3G langzaam is o.i.d.
    Elke moderne toepassing werkt gewoon met de snelheden van 3G op 2 Mbit en 3G kan zelfs door tot 7,2 Mbit.
    4G is voor mij op dit moment dus ook nog geen eis.

    Maarja, deze reclame is niet voor niets gericht op onzekere nerds. Want alleen echte techies weten wat het verschil is. Of je het met de huidige hardware in de praktijk gaat merken is ook de vraag.

  14. Was T-mobile maar echt sneller. Wij weten wel beter hier in Nederland.

  15. Beter rollen de aanbieders hier een 100% betrouwbaar en waterdicht 4G uit voordat het überhaupt beschikbaar is op de iPhone. Want áls het beschikbaar is, heb ik geen zin in maar hier en daar 4G, maar wil ik overal in het land vol gas kunnen internetten. Daar wil ik dan best wat voor over hebben, maar het moet wel knallen.

    Deze commercial is gewoon loos gezever; zeker in een groot land als de VS is 4G gewoon nog veel te spotty met z’n ontvangst, je hebt er bijna niks aan of je moet toevallig in de buurt van zo’n zender wonen. En dan nog is wifi sneller.

  16. Van mij hoeft dat 4G netwerk niet te komen, ZEKER niet nu bij tmobile, eerst een landelijk werkend 3G netwerk zou leuk zijn:) haha

  17. Wat een slap aftreksel van de Apple reclames zeg.
    Zooo orgineel, snap niet dat ze iets anders kunnen bedenken..

  18. Goeie wijf!

    Als je een abbo afsluit dan krijg je haar erbij en over 2 jaar kun je weer een nieuwe kiezen. Waar kan ik tekenen? 😛

  19. Ben wel benieuwd wat de reacties waren geweest als het om een android telefoon ging 🙂

  20. En trouwens wij (het bedrijf waar ik werk) zijn voor t-mobile glasvezel kasten aan het plaatsen dus let maar op het komt gouw genoeg!

  21. Grappig….is de Amerikaanse T-Mobile van dezelfde eigenaar als de Nederlandse T-Mobile? Zo ja, waarom lachen ze daar in godsnaam de iPhone uit terwijl ze ze hier zelf verkoopt 😛

  22. t-mobile is t-mobile usa, uk , nl zijn allemaal van het moeder bedrijf in duitsland

  23. @Dick: haha ik ook! dan ligt de fout helemaal bij Andriod!

  24. Origineel geplaatst door Tom Janssen
    Nou, apple kon dit soort reclame’s tenminste een fatsoenlijke duidelijke boodschap geven.

    Je maakt een grapje zeker?

    Waarom kraken mensen dat 4G netwerk zo af? Sneller = beter !!

  25. Origineel geplaatst door NielsvD
    En trouwens wij (het bedrijf waar ik werk) zijn voor t-mobile glasvezel kasten aan het plaatsen dus let maar op het komt gouw genoeg!

    En iets als geheimhoudingsplicht is iets wat jij negeert?

    daarnaast heeft T-mobile meer dan alleen mobiele telefonie in het pakket zitten, kan je veel meer met glasvezel en kan het dus ook gewoon zijn omdat het huidige netwerk de capaciteit niet aan kan, of komt online met glasvezel internet.

  26. Origineel geplaatst door Marciano
    Meh, mierenneuqers. Een telefoon van vorige zomer toen 4g nog niet uitgerold is, proberen met dit onderuit te halen? Dat T-Mobile zich zo voor schut wil laten zetten.. Plus, als je als enige argument kan geven “wij zijn sneller” dan ben je sowieso niet goed bezig. Kwantiteit/Kwaliteit

    Je wordt hier (VS) dood gegooid met de reclames van ATT en Verizon die hameren op hun mega snelheid. Je moet de history kennen tussen de providers om de grap er van in te zien. Overigens is de Iphone 4 ook van vorige zomer…….

  27. Origineel geplaatst door Larss
    Haha, T-Mobile. Leuk spotje hoor, maar 1) dat is geen 4G, en 2) coverage bij T-Mob is echt om te huilen in de VS, ook voor gewoon voice

    Nou ik heb twee t-mobile abonnementen versleten in de VS, en ik vond het simpelweg prima qua ontvangst. Echter het voordeel van 4G zie ik nog niet in…

  28. @Keesje: Of Wifi sneller is dan 4G hangt toch echt van jouw abonnement af hoor wat je bij je provider afgesloten hebt.

    Daarnaast is 4G veel sneller dan 3G en ideaal voor mobiel internet, zoals bv met je laptop of tablet. Snelheden tot 42Mbps en straks nog veel sneller is ideaal. Internetpagina’s op je telefoon zullen razendsnel laden, is niet verkeerd.

  29. Origineel geplaatst door NielsvD
    En trouwens wij (het bedrijf waar ik werk) zijn voor t-mobile glasvezel kasten aan het plaatsen dus let maar op het komt gouw genoeg!

    Ik was tien jaar geleden ook bezig met glasvezel, ik geloof dat heel overijssel nu glasvezel heeft liggen. Dat was toen der tijd voor KPN. En dat was dus voor thuistelefonie en internet en niet voor de mobiele telefonie.

    Als je glasvezel aan het aanleggen bent wat eindigt in een mobiele telefoon antenne, laat het dan even weten.

  30. @St.Jimmy: Het is al lang bekend dat T-Mobile de opstelpunten aan het verglazen is.
    KPN had er ook op ingeschreven, omdat ze dan lekker ‘gratis’ hun glasvezel tegelijk kon meenemen.
    De antennes zitten namelijk meestal in dezelfde masten.
    Gelukkig kan T-mobile KPN wel schieten, dus dat was al snel bekend.

  31. Origineel geplaatst door Dick
    Ben wel benieuwd wat de reacties waren geweest als het om een android telefoon ging

    Het gaat vooral om T-mobile hier, niet om de telefoon zelf.. :p

  32. Misschien even T-Mobile Nederland bellen en vragen of ze het ook zo’n rotding vinden, die iPhone. 😛

  33. Domme amerikanen.

  34. Origineel geplaatst door Hans Worst
    @Keesje:Of Wifif sneller is dan 4G hangt toch echt van jouw abonnement af hoor wat je bij je provider afgesloten hebt.Daarnaast is 4G veel sneller dan 3G en ideaal voor mobiel internet, zoals bv met je laptop of tablet. Snelheden tot 42Mbps en straks nog veel sneller is ideaal. Internetpagina’s op je telefoon zullen razendsnel laden, is niet verkeerd.

    Klopt. Begrijp me niet verkeerd: ik kijk rijkhalzend uit naar 4G, maar dan wel 4G waar ik in de praktijk wat aan heb. Dus écht razendsnel, op dit moment wordt in veel landen een soort 3G+ als 4G verkocht. Dat moeten we hier niet hebben. Maar vooral de dekking is wat mij betreft belangrijk, en de capaciteit.

    De mobiele providers hier in Nederland hebben zich o.a. door de komst van de iPhone flink verkeken op de vraag naar 3G, met als gevolg slechte dekking en overbelasting. Die fout zullen ze geen twee keer maken. Ik hoop dus erg op een uitstekend Nederlands 4G netwerk met een landelijke dekking en meer dan voldoende capaciteit, ook voor de toekomst. Want echt bruikbare 4G is er nog niet, mede ook door het stroomverbruik van die techniek op je mobiel. Maar áls het er over 1 á 2 jaar bij de iPhone in zit, dan wil het ook wel meteen ten volste kunnen gebruiken 😀

  35. Ik blijf lachen hier.. apple fanboys & girls meteen op teentjes getrapt, gezien de reacties hier…. maar ff serieus. wel of geen 4g is absoluut geen tekortkoming. Geen flash op iphone & Ipad. dat is een tekortkoming, en dan gaan we natuurlijk meteen gillen html 5.. nou dat schiet ook nog niet op. Apple moet eens ophouden met ruzie maken met adobe. flash op nieuwe ipad 2 en op nieuwe iphone, dan hoeft geen enkele concurent meer een belachelijk filmpje maken…….

  36. Je kunt een discussie hebben over het 4G karakter van de T-Mobile US technologie. HSPA+ is eigenlijk een tussen stap naar de “echte” LTE genaamd. In NL zijn de frequenties voor de zomer geveild, en er worden nu pilots gedraaid. Ergens eind dit jaar, begin volgend jaar moet dat netwerk live gaan, maar zeker niet landelijke dekking.

  37. Zelfs LTE is nog geen 4G, maar 3.9G.
    LTE Advanced wordt 4G.
    De eerste tests in NL zijn nu met LTE.

  38. Ik snap de nieuwswaarde van dit soort artikelen niet zo. Natuurlijk heeft de iPhone beperkingen (al willen sommigen dat niet weten), maar om nou een artikel te besteden aan vergelijkende reclame overzee…

  39. 4G, 5G, 6G, 7G, 8G lekker belangrijk met T-Mobile. Hier in Nederland kunnen ze hun 2G nog niet eens landelijk dekkend krijgen, 3G is al zwaar k*t in NL. Dus 4G in de VS zal wel 1 mast in NY zijn en een halve mast in California ergens.

  40. deze reclame spotjes van T-Mobile waren er al weken voor de aankondiging van de Verizon iPhone.

  41. Begrijp nog steeds niet waarom hier niet apple fanboys en girls zitten.
    Stoor je je aan de echte fanboys en girls ga dan naar een andere site.
    Verder is het filmpie okee met een wel erg naaap gehalte.
    Zou leuk zijn om eens iets zelf te bedenken.

  42. @Doekoe: iPhone 5 krijgt geen 4G. Waarom niet? Omdat de batterij heel snel leeg gaat bij de eerste generatie 4G chips die nu worden gebruikt.

  43. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Muppel — Het is weekend, tijd om eens wat te ontspannen en de dingen niet zo zwaar op te vatten. Tip: zou jij ook eens moeten doen. Dit is natuurlijk geen Breaking News, dit is vermaak en dat mag ook wel eens.

    Nou nou… Ik denk dat dit geld voor met name de fanboy/girl reacties… vond het niet een zo’n zware opmerking vergeleken met andere hier.

  44. Origineel geplaatst door FDJ
    Nou ik heb twee t-mobile abonnementen versleten in de VS, en ik vond het simpelweg prima qua ontvangst. Echter het voordeel van 4G zie ik nog niet in…

    Ben je ook de stad uit geweest (niet lullig bedoeld, serieuze vraag), en dan met name aan de Westkust? Om te huilen (en eerlijk is eerlijk, T-mob claimt ook niet daar dekking te bieden).

  45. Wie heeft er nou iets aan de nieuwe generatie dataverkeer met bijbehorende snelheden (4g) als je met je t-mobile abonnement zelfs in het centrum van een grote stad geen 3g kunt gebruiken. Laten ze nou eerst de capaciteit en dekking eens op orde maken. De persberichten van de telecomaanbieders liegen er niet om: Dataverkeer verdrievoudigd, hel en verdoemenis, prijzen omhoog!

    De iPhone is nu bij meerdere providers te verkrijgen. De prijs is ondertussen overal omhoog. Knap hè! Concurrentiewerking mijn bips.

  46. T-Mobile en een goed netwerk…..

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    WAT EEN GILLER!!!!!!!!

  47. Origineel geplaatst door jasper
    Alsof je dat snellere netwerk ook echt nodig hebt.. De 3g netwerken zijn snel zat voor mobiel gebruik..

    “640K ought to be enough for anybody.” 😛

  48. Ik heb gelezen via gizmode dacht ik dat de nieuwe iPhone 4g zal gaan heten. En dat er een nieuwere chip uit zal komen. Volgens een berijf in China. Nieuw rumor. Maar ik denk haast wel dat het een 4g gaat worden

  49. Origineel geplaatst door Larss
    Ben je ook de stad uit geweest (niet lullig bedoeld, serieuze vraag), en dan met name aan de Westkust? Om te huilen (en eerlijk is eerlijk, T-mob claimt ook niet daar dekking te bieden).

    Ik heb in San Francisco en in San Diego gewoont, dus over ervaring aan de westkust niet te klagen. Tuurlijk ben ik ook de steden uit geweest, maar er zijn daar ook delen waar je niet eens radio kan ontvangen, dus om t-mobile dan kwalijk te nemen dat er geen mobiel bereik is vind ik ook nogal oneerlijk.

  50. 4G…zucht!! In Mokum had Vodafone een paar maanden geleden een testronde, op een heel klein areaal (zakelijk Bijlmer). Reden triumfantelijk rond in een busje en keken TV, LOL. Who needs all this razmmataz anyway?

  51. @Muppel – Het is weekend, tijd om eens wat te ontspannen en de dingen niet zo zwaar op te vatten. Tip: zou jij ook eens moeten doen. Dit is natuurlijk geen Breaking News, dit is vermaak en dat mag ook wel eens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.