Reacties voor: Labda: Magister op je iPhone voor scholieren en ouders

Met de Labda-app kun je Magister vanaf je iPhone of iPad bekijken en bewerken. Ideaal voor middelbare scholieren en hun ouders.
Lars Paymans -

Reacties: 13 reacties

  1. Magister heeft natuurlijk een eigen app (huidig Magister 6), maar helaas de nieuwe is alleen een webapp. Is dus al jaren ook op Iphone in te zien.

    De offline functie werkte in Magister tot versie 5, helaas is deze nu door 6 vervangen en wordt je naar een browser met schil voor smartphone geleid waar je dus de gegevens alleen online kan raadplegen.

    Als ik deze zo snel bekijk, had dit Magister 6 moeten zijn. Nu nog even goed bekijken op de iphone…

  2. Het heeft mij altijd verbaasd hoe Schoolmaster eigenlijk ontzettend zit te slapen. Lijkt bijna typerend voor een monopolist.

    Briljant dat een 16 jarige scholier dit zo goed oppakt en een gepolijste app in de App Store (en niet te vergeten Google Play) heeft gezet, met zo veel meer mogelijkheden dan de meta app die niet eens universeel is.

    Bravo dus 🙂

  3. (o.a.) Deze app heeft er volgens SchoolMaster voor gezorgd dat we de afgelopen weken zoveel problemen hadden. Prima initiatief, maar met behoorlijke gevolgen dus.

  4. Lijkt niet te werken met Magister 6. (Kan niet inloggen als ouder.)

  5. Origineel geplaatst door Joost Janssen
    Lijkt niet te werken met Magister 6. (Kan niet inloggen als ouder.)

    werkt hier idd ook niet als ouder, maar gek genoeg wel als leerling:)

  6. Het is een van de weinige Magister apps die een ouder-login ondersteunen. Maar werkt hij alweer met iOS9 dan? Ik heb hem een tijdje gebruikt met iOS8 maar met iOS9 was het feest helaas afgelopen.

  7. Ook graag voor somtoday graag en dan gelijk met integratie in Apple agenda.

    😜

  8. Zou ik nu in moeten kunnen loggen voor 3 kinderen op verschillende scholen?
    De eerste lukte niet ….. Magister fout

  9. Origineel geplaatst door Radar
    Zou ik nu in moeten kunnen loggen voor 3 kinderen op verschillende scholen?
    De eerste lukte niet ….. Magister fout

    je kan apart de leerlingen toevoegen en switchen tussen accounts. Ik zelf heb er 3 accounts op die als een zonnetje werken

  10. Origineel geplaatst door alk
    (o.a.) Deze app heeft er volgens SchoolMaster voor gezorgd dat we de afgelopen weken zoveel problemen hadden. Prima initiatief, maar met behoorlijke gevolgen dus.

    Bij onze school hebben leerlingen ontzettend last met deze app gehad (telefoon op zwart, foto’s weg, etc.). Ik vertrouw het niet.

  11. @Nienke: Beste Nienke, zou je svp even contact met mij op willen nemen op deltappsitdevelopment@gmail.com. Ik wil graag dit misverstand uit de wereld helpen

  12. @Lennard Deurman: volgens mij kun je dat misverstand het beste hier publiekelijk uit de wereld helpen en niet per e-mail

  13. @Erik: Je hebt inderdaad gelijk. Waar het mij om gaat is dat ik wil benadrukken dat het verwijderen van foto’s of het zwart worden van het scherm geen functies van Labda zijn, dit is volstrekte onzin. Ook de verhalen die ik af en toe in comments zie opkomen dat Labda een virus is zou ik hierbij graag willen ontkrachten. Persoonlijk vind ik het erg vervelend dat de app op zo’n manier zwart gemaakt wordt. Wat ik probeer is om samen met de input van gebruikers een goede app neer te zetten. Mocht er twijfel zijn over bepaalde fucntionaliteit van Labda dan ben ik altijd bereid die toe te lichten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.