Reacties voor: Laatste update van Fantastical 1 voor Mac verschenen

Ontwikkelaar Flexibits heeft de laatste update van Fantastical 1 voor Mac uitgebracht. Gebruikers worden gevraagd om over te stappen naar Fantastical 2.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Omdat mijn oude versie van Fantastical nog prima functioneert, voel ik me gelukkig helemaal niet gedwongen om over te stappen naar versie 2. 50 euro voor agenda-app, waar zien ze me voor aan?

    Bovendien vind ik Fantastical 1 juist prettig omdat het klein en overzichtelijk is. Fantastical 2 voegt daar alleen het weekoverzicht van iCal aan toe, en daar wilde ik juist vanaf.

    Dus top-app, die Fantastical 1 en op de iPhone, maar die 40/50 euro geef ik liever uit aan iets dat echt toegevoegde waarde biedt.

    (Fantastical 1 is ook langer dan enkel ‘de komende maanden’ te gebruiken.)

  2. Die lui zijn sowieso erg gek op je portemonnee: apart betalen voor Mac-, ipad- en iphone versie. Nederlands wordt bovendien niet ondersteund waardoor eigen stembediening niet werkt…

  3. Mij zijn ze kwijt, ik stap weer over naar de native agenda app van apple. Voegt voor mij absoluut onvoldoende toe voor deze prijs. Zoals jullie zelf al eerder schreven, heeft de appstore voor de Mac een serieus probleem. Er zijn veel te weinig apps voor een vaak te hoge prijs in vergelijking met wat je elders op het web aantreft. Waarom moet een app voor de Mac zoveel meer kosten als voor de iPhone of iPad terwijl de functionaliteit nauwelijks verschilt?

    Ik kan het niet anders verklaren dan dat dit komt doordat er zo weinig van verkocht wordt dat de ontwikkelingskosten op een veel kleinere groep gebruikers goed gemaakt moeten worden. Vanuit de ontwikkelaar gezien logisch, maar wel killing voor de afzet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.