Reacties voor: Laatste kans op een gratis iPhone Bumper Case of ander hoesje

Op 30 september eindigt Apple's programma voor gratis hoesjes bij aankoop van een iPhone 4. Je hebt nog 4 weken de tijd om een hoesje aan te vragen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 79 reacties

  1. Hoe zit het als je de iPhone eind augustus hebt besteld (en betaald), maar hem pas aankomende maandag, 4 oktober, krijgt?

  2. Hmmm… Ik kon afgelopen week al geen case meer bestellen voor de iPhone van m’n vrouw via de speciale App. Kan het zijn dat we te lang gewacht hebben met bestellen?

  3. En kun je daarna je iPhone 4 terug brengen voor refund omdat signaal niet goed werkt? Want die bumper cases was Apple antwoord.

  4. Staat er werkelijk op de website van Apple: we geven HUN graag een gratis bumper? Dat moet hen zijn, misschien moet de betreffende medewerker ff een cursus Nederlands doen? 😛

  5. Als ze de huidige iPhone 4 niet aanpassen, wacht ik gewoon op de volgende! Ik ben benieuwd. PS: deze reactie is niet aanvallend bedoeld naar tevreden iPhone 4 bezitters 😉

  6. Wat ik raar vind; mijn vriendin koopt eind Augustus een iPhone in een T-Mobile winkel, maar door de lange levertijd van Apple is deze nog niet binnen. Als ik het goed begrijpt krijgt zij nu dus geen hoesje, terwijl ze in principe de iPhone eerder dan de deadline heeft proberen te kopen. Of kun je dan makkelijk gebruik maken van de extra deadline van 4 weken?

  7. Is er eigenlijk al iemand die dit heeft ontvangen !? Ik heb mijn case bestelt de dag dat ik de iPhone thuis kreeg, zo’n 6 weken geleden maar nog steeds geen case te zien hoor.

  8. @Gerardus89:
    Jij moet beter opletten in de les!
    —-
    Ik wacht wel tot na 11 oktober met bestellen van mijn iPhone 4 🙂

  9. Origineel geplaatst door yoeri: Is er eigenlijk al iemand die dit heeft ontvangen !? Ik heb mijn case bestelt de dag dat ik de iPhone thuis kreeg, zo’n 6 weken geleden maar nog steeds geen case te zien hoor.

    Ik heb de mijne 4 weken geleden besteld en nog niets ontvangen, terwijl de verwachte leverdatum op 22 september was vastgesteld. Overigens hinder van het ‘antenneprobleem’.

  10. Ik heb gisteren een hoesje besteld. Maar hoop hem wel binnenkort te krijgen. Levertijd stond op 1 – 3 weken.
    Ik hoop eigenlijk 1 week, maar ben bang!

    @ Youri; Heb je ook geen mail gehad, dat het verzonden was dan?

  11. Ik heb mijn iphone op 5 aug besteld en precies 5weken erna kon ik hem ophalen, enkele dagen later via de case program mijn bumper besteld en na ongeveer 2 werkdagen heb ik hem mogen ontvangen.
    Dus in mijn ervaring is de levering van mijn bumper snel gegaan!

    Heb je een case of the bumper besteld Yoeri?

    BTW in de case program staat ook de verwachte leveringstijd v.d cases.. stond er niet toevallig bij jou 6 tot 7 weken levertijd?
    Heb je per mail een bevestiging gehad?

  12. @yoeri:

    Ik heb op het forum hier ook gezien dat sommige mensen hun case vrij snel ontvangen hadden, ik had echter mijn bumper na lange tijd nog niet ontvangen, en ik had zelfs per mail geen bevestiging gekregen. In mijn Apple Store account stond wel een verwachte verzenddatum, das ik veronderstelde dat die dan wel verzonden zou worden. Maar toen de status een week na die datum nog steeds niet gewijzigd was, besloot ik naar Apple te bellen (naar het nummer van de Apple Online Store), en een dag later kreeg ik een bevestiging en enkele dagen later had ik em.

  13. @yoeri,
    jawel ik heb die van mij al een tijdje gekregen

  14. Heb je eindelijk een originele Apple bumper case, maakt ie krassen …..

  15. @Gerardus89:
    http://www.onzetaal.nl/advies/hunhen.php

    Volgens de standaard moet het echter wel hun zijn omdat het vervangen kan worden met “aan hen”.

  16. Gelukkig gisteren nog maar 1 besteld aangezien ik een nieuw toestel had gekregen van T-Mobile (wegens Wifi problemen).

  17. @Gerardus89 dit is echt totaal off-topic maar goed; hun is in dit geval wel goed, aangezien het voorzetsel is weggelaten. Stond er “We geven AAN hun…” dan was het inderdaad fout geweest. Misschien moet jij nog maar op een cursus Hollands 😉

  18. Ik had pas gelezen dat er al een iphone 4.1 komt(zo noem ik maar ff) want ze hebben de ontvangs problemen niet software maar hardware opgelost als je hem nu in je hand legt valt ie wel weg maag blijven altijd 2 streepjes over.

    en tijdje terug hadden jullie hier ook zo video van een persoon die een andere iphone had terug gekregen.

    iphone 5 komt gewoon op de vaste datum want anders wordt het weer een slechte foon

  19. Ik wacht op de nieuwe :p

    Gisteren weer iemand tegengekomen die zijn iphone4 moest inleveren CPU stuk :O

  20. @youri en publiek.
    Ik heb het zelfde probleem.
    Ik heb mijn hoesje op de dag dat ik de iPhone had besteld.
    Mail gehad dat ik 15 september de bumper kon verwachten maar tot nu toe nog nix en de app werkt niet meer natuurlijk.
    En je kunt ook niet reageren op de mails die je krijgt van Apple.

  21. @Thiele: Uhm heb het nagevraagd en officieel als je het heb besteld heb je het gekocht had met apple en t-mobile gebeld en als t-mobile niks wilt doen dan zou apple wel al te graag wat voor me regelen.
    Zou het ook niet vreemd vinden verdienen bakken met geld en omgerekend zijn de bumper maar 1 euro per stuk. Ik zou zeggen bel t-mobile en lukt niks bel dan apple.

  22. Ik heb die van mij afgelopen zondag besteld en krijg hem zaterdag binnen. Ik zou hem dus nog moeten kunnen bestellen.

    Alleen hoe weet Apple dat ik de iPhone vóór 30 september heb gekocht?
    Heb ‘m gekocht bij xlvoordeel.nl

  23. mensen, zit nou niet te zeuren over een bumper van 15 euro. Als je een iphone kan betalen, kan je ook een bumper betalen

  24. Origineel geplaatst door galip91
    Ik heb die van mij afgelopen zondag besteld en krijg hem zaterdag binnen. Ik zou hem dus nog moeten kunnen bestellen.Alleen hoe weet Apple dat ik de iPhone vóór 30 september heb gekocht?

    Die app zal waarschijnlijk na vandaag niet meer werken slimpie! Dus zoals je in het artikel leest moet je dan via de telefoon proberen 😉

  25. Dat ze je alsnog iets opsturen klopt dus echt niet heh. Degen die ik aan de lijn had hield vol dat ze 30 dagen na aankoop niks meer voor me konden doen. Ik heb GSM/3G deathgrip in deze hoek van m’n stad. En WiFi deathgrip 3 meter van m’n Airport Extreme.

    Wel vertelde de goede man me dat er waarschijnlijk nog wel een aantrekkelijke aanbieding in de Apple Store zou verschijnen na de 30ste.

  26. Ik ben ook een tevreden bezitter van de Iphone4. Echter heb ik geen bereik problemen maar meer tijdens een gesprek waarin ik 10 sec. de ander niet kan verstaan door een doodse stilte.. Erg irritant. Na 10 sec is de persoon weer te verstaan.. Is dit dat welbekende probleem want niemand beschrijft echt wat je merkt van het probleem…
    Mijn bereik is verder prima qua streepjes in beeld.. Iemand?

  27. En voor de witte iphone4 dan?

  28. Het is overigens ook zo dat je de case binnen 30 dagen na aankoop moet bestellen. Ik probeerde net nog op de valreep er 1 aan te schaffen, naar via de app. en via de Appleverkoper aan de telefoon lukte het niet meer. Mijn phone is al meer dan 30 dagen oud. Lekker dan…

  29. Ik heb ‘m tijdje terug besteld (3 weken terug), de Incase Snap Clear en heb ‘m gisteren binnengekregen, dus op zich prima service.

  30. Wat is iPc toch handig, heb net weekje mijn iPhone 4 en dacht dat de actie al af was gelopen. Dit scheelt me weer wat euro’s

  31. Wat is iPc toch handig, heb net weekje mijn iPhone 4 en dacht dat de actie al af was gelopen. Dit scheelt me weer wat euro’s

  32. Ik heb voor twee toestellen twee bumpers gekregen. Ze kwamen na ongeveer een maand. Ze stellen overigens niet zo veel voor, en dat kan ook wel, want ik las ergens dat de productiekosten rond de één dollar bedragen…

  33. Ik heb het hoesje al zeker 6 weken geleden besteld.
    Wel een bevesting mogen ontvangen dat hij zou worden aangeleverd (rond 6 september)maar nooit iets gekregen! Zelfde voor de Iphone van mijn vrouw wel een bevestiging maar nog niks…..Volgens mij worden we genept

  34. ze zijn leuk maar je hebt amper wat aan die bumpers die Apple verstuurd het zijn echt cheape dingen het is dat ik hem gratis kreeg anders had ik hem nooit genomen.. koop dan maar een goede iSkin of iets in die richting..tevens gaat het natuurlijk ook alleen maar om de deathgrip en die word door deze cases uiteraard wel verholpen..

  35. Nog snel ff 1 aangevraagd. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat het hoesje hier is.

  36. Ik krijg mijn iPhone pas 15 oktober ************!KJasdfkjlhsjf

  37. Ik heb mijn iPhone 4 al besteld, maar maandag 4 oktober kan ik het pas ophalen. Hoe zit het dan met gratis hoesje??

  38. ik heb een zwarte besteld, maar kreeg een hard plastic doorzichtig ding.
    wat een case voor zo’n mooie telefoon.
    heb hem meteen in de kast gegooid.

    conclusie mijn Apple case: nog minder dan niks!!!

  39. Twee weken geleden mijn iPhone 4 32GB opgehaald bij de BelCompany (had ze net binnen gekregen, geen wachtlijst) en tot nu toe geen enkel probleem kunnen constateren. Maar twee collega’s hebben afgelopen week uit België twee iPhone 4’s laten komen en die hebben veel problemen met hun WiFi. De versienummers in mijn iPhone zijn hoger dan in die van hen. Dus kennelijk heb ik toch een nieuwer modelletje. 😉

  40. @Guus: Daarom bestel ik een doorzichtige, en laat ik hem naar mijn wensen op m’n werk spuiten.
    Heb ik m’n eigen unieke case 😉

  41. De problemen zijn kleiner dan ze gedacht hadden? Tsjah daar heb je dus niks aan, cijfers?

    Heb in de 3 weken dat ik nu mn iPhone 4 heb wel gemerkt hoe het bij normaal gebruik is. Heb ik volledig bereik 5 streepjes dan valt het signaal maar 2 streepjes naar beneden als ik de telefoon aan mn oor heb om te bellen. Echter, heb ik maar 4 streepjes bereik dan valt het signaal soms helemaal weg naar 0 streepjes geen signaal binnen 10 seconden. En dan hou ik hem niet in een deathgrip vast, maar gewoon rechtshandig telefoon aan mn oor…. en ik verdom het om een hoesje eromheen te doen. je koopt niet een slicke telefoon om er dan vervolgens zo’n lelijke bumper omheen te doen.

    Zou me niks verbazen als Apple stiekem de iPhone 4 binnenkort aanpast zonder dit aan de pers te vermelden zodat er geen ruchtbaarheid aan wordt gegeven zodat “oude” klanten met een iPhone 4 niet gaan zeuren voor een model dat het standaard goed doet.

    Heb over de jaren veel Apple apparatuur aangeschaft, maar kan wel merken dat na het grote succes van Apple ze veel arroganter zijn geworden. Kwaliteit staat niet meer bovenaan, een grotere winstmarge wel wat ten koste gaat van het product. Ten tijde van mn Powerbook G4 nooit zulke problemen meegemaakt, maar tegenwoordig is het regelmaat.

  42. Ik wacht al 1.5 maand, nog altijd niks.
    Net even met Apple gebeld en ze hebben belooft dat ze alsnog eentje gaan sturen.

  43. Op EBay kun je de prachtigste hoesjes vinden voor nog geen 4 euro INCLUSIEF verzenden vanuit HongKong :))) ( ik heb er een paar besteld in verschillende kleuren voor 1 x verzendkosten. bij dezelfde verkoper uiteraard )
    Dus waarom zou je moeilijk doen om zo’n lelijke gratis bumpercase ? Ik heb liever een mooie voor heel weinig geld 🙂

  44. Heb nu bijna 6 weken geleden mijn iPhone 4 besteld en hoop dat die nu toch echt binnen komt.
    Ik heb de telefoon nu altijd aan de kant vast waar het probleem zich voordoet, dus ik neem aan dat de Case erg handig kan zijn, mocht ik last van het probleem hebben.

  45. Gratis bumper of niet, ik heb mijn iPhone 4 omgeruild wegens wegvallend signaal bij normaal vastpakken van het toestel. Nu ga ik hem weer terugbrengen want deze heeft exact hetzelfde probleem. Bij optimaal ontvangst is er niks aan de hand en ja je kunt dan met één streepje prima bellen. Echter zodra ik buiten de stad kom valt zelfs de GPRS verbinding weg en mag ik blij zijn als ik kan bellen.

    Bij T-Mobile heb ik al aangegeven dat ik net zolang kom ruilen totdat ik een toestel heb dat ik normaal in mijn linkerhand kan vasthouden en fatsoenlijk bereik blijft houden. Dit is echt een enorme misser van Apple en erg triest dat ze er niet voor uit komen en je afschepen met bumper of hoesje dat het fraaie ontwerp verbergt. Deze klant voelt zich in elk geval allang geen koning meer.

  46. Dank voor de tip. Heb zojuist app gedownload (kon ik alleen downloaden na uit en aanzetten van iphone, daarvoor bleef downloaden van app hangen) en een mooi hoesje besteld. Geen idee of ik het ga gebruiken, maar als ik wil kan het. Benieuwd of de levertijd ook daadwerkelijk 1 – 2 weken is.

  47. Het probleem bij T-Mobile is volgens mij dat de koop pas is afgerond op het moment dat jij de telefoon betaalt en je hem krijgt. Daarvoor betaal je slechts een aankoopbedrag en wordt hij door T-Mobile besteld. Ik vermoed dat Apple dit ook zo bedoelt, wat dus wil zeggen, als je de telefoon vandaag niet koopt, kom je ook niet meer voor de actie in aanmerking. Koop je hem wel vandaag, heb je nog 30 dagen de tijd om je gratis bumper aan te vragen, voordat die actie vervalt. Dit is tenminste wat ik van een medewerker van T-Mobile heb begrepen (als wij daarop mogen vertrouwen).

    Origineel geplaatst door Seeker
    En kun je daarna je iPhone 4 terug brengen voor refund omdat signaal niet goed werkt? Want die bumper cases was Apple antwoord.

    Na 30 september gelden voor de iPhone 4 de normale regels voor retourzendingen. Ik geloof dat T-Mobile voor particulieren een korte bedenktijd aanbiedt waarin de koop ongedaan gemaakt kan worden, mits de telefoon in goede staat wordt geretourneerd. Je kunt hem dan vast wel binnen een week ofzo terugbrengen als je vindt dat de telefoon niet goed werkt.

    Wat betreft de garantie wordt het lastig. Aangezien Apple en T-Mobile van het antenneprobleem niets willen weten, wordt het lastig om bij hen aanspraak te maken op garantie. Ga er maar van uit dat je die niet snel zult krijgen.

  48. Ach, op deze manier raakt Apple uiteindelijk steeds meer klanten kwijt. Ik kan met mijn 3GS niet langer als 5 minuten bellen en op een brakke 4g met bumper zit ik ook niet meer te wachten. Die 5G zal straks wel heel goed en bugvrij moeten zijn wil ik Apple-klant blijven. Zucht…..

  49. Gelukkig geen bumper meer nodig sinds ik een geweldig mooie iMagnum case heb van Piel Frama. Top!!!

  50. @Tomtom100:
    Ik moet toegeven, ik heb ook het deathgrip probleem, waar velen blijkbaar totaal geen last van hebben, anderen dan weer wel. Maar met een bumper werkt het prima. En afgezien van dat, is het een fantastisch apparaat. Persoonlijk geen enkel ander probleem zoals rebooten tijdens bellen, en met mijn oude iPhone 3G heb ik nooit enig probleem gehad.

  51. Ik heb mijn bumper case binnen 4 weken binnen top service van apple.

    Maar ik heb het niet om mijn toestel gedaan doordat de Iphone dan zo dik word. Plus ik heb haast geen last van de deathgrip heb op zijn hoogst 2 streepjes verlies

  52. ik heb die iphone 4 morgen 3 week geleden bestelt, heb er nog niet voor betaald dus maak ik nog wel kans op een gratis hoesje, heb al 2 andere hoesjes gekocht mara een gratis hoesje is nooit verkered =)

  53. Ik heb mijn Incase Rook al een tijdje in gebruik en hij bevalt prima!
    De iPhone ligt nu lekkerder in de hand, is beter beschermd en ik vind hem nog mooi ook!

  54. Ik krijg mijn iphone als het goed is rond 12 oktober, hoef niet bij te betalen neem dus aan dat ik hem al gekocht heb in begin september. maarja als je geen verbinding hebt heeft t mobile een probleem, dan blijf ik ook gewoon phones ruilen tot ik wel goed bereik heb.

  55. waar kan je hem bestellen dan alleen via amerikaanse store? want heb geen creditcard namelijk

  56. raar??? ik krijg ” your iphone does not qualif for the iphone4 case program” ik heb hem toch al echt 3 maanden in mijn bezit??? zijn er meer mensen met dit probleem?

  57. ik kan de app niet downloaden via itunes of de iphone..

    Hebben jullie hier ook last van?

  58. Origineel geplaatst door yoyonet
    ik kan de app niet downloaden via itunes of de iphone, Want de store ken het niet vinden :s
    .Hebben jullie hier ook last van?

  59. Tuurlijk komt erveen nieuwe versie, let maar op, dan kunnen jullie straks weer een verhaaltje verzinnen om je gelijk aan te tonen.

    En onzin dat Apple dan iets “toegeeft” en claims kan verwachten, gewoon onzin, want dan kan iedereen met een 3gs ook claimen. Nieuwe versie is nieuwe versie, heeft niets met gebreken van vorige te maken

  60. @maurice:

    voor 30 euro is een bumper en de iphone is al belachelijk duur daarom

  61. Sashimi heeft ‘m toch nog maar even op de valreep gehaald in Amstelveen. Wat een schermpje! Holy moly wat is dat scherp! Erg blij. O.T.: nu even een bumpertje uitzoeken. Waarschijnlijk overbodig aangezien ik iPod socks gebruik, maar we gaan het zien hoe het met de ontvangst is. 😀

  62. Spannend.. die van mij wordt morgenvroeg bezorgd.. ben benieuwd of ik dan stiekem toch nog een case kan bestellen.. 😀

  63. gekocht op 17 augustus, geeft dus aan your iphone does not quualify etc…!!! Zeker de 30 dagen voorbij??

    iemand nog tips?

  64. Is er kans dat Apple voor december met een nieuwe iPhone komen, want mijn abbonement is in december afgelopen.

  65. Storm in een Glas water, mijn 3GS zakt ook 3 streepjes terug bij vol vasthouden in mijn linker hand…

  66. De meeste smartphones zakken enkele streepjes bij stevig vasthouden, is al heel lang een bekend fenomeen Bij Apple is het ineens een “probleem” en wordt het een rel (zoals gewoonlijk)
    Nog netjes van ze dat ze iets van een oplossing bieden. Nu is dat ook weer niet goed, de “bumper” beschadigd het toestel, volgens sommigen.
    Mensen die zich eraan storen, koop toch een ander toestel en hou op om steeds maar weer een “probleem” te vinden. Dit lukt namelijk bij ieder merk en toestel als je maar lang genoeg zoekt.
    Wie gaat er nu in de vredesnaam steeds zijn toestel omruilen voor een zelfde toestel met dezelfde “problemen” ?? Je kunt gewoon omruilen voor een ander merk hoor ! ( met waarschijnlijk dezelfde “problemen” trouwens)
    Iphone is een prachtig en innovatief toestel waarop de meeste andere fabrikanten hun toestel baseren! (zoals met de meeste producten van Apple, overigens), slecht bereik heeft meer te maken met T-mobile dan met de iPhone !

  67. De iPhone 4 op 20 juli besteld en nog steeds zit ik te wachten op uitlevering!!
    En dus ook nog eens geen gratis hoesje, omdat ik hem niet kan bestellen tot dat ik mijn iPhone krijg.
    Zo kan ik ook van alles gratis weg geven, gewoon wachten met uitleveren tot dat de datum is verstreken!!!

  68. Dipshit

  69. Heb net nog een incase snap besteld met succes 🙂 iPhone vandaag pas geleverd…

  70. Vandaag nieuwe iPhone 4 binnen gekregen. En zonder probleem app gedownload en bumper besteld.

  71. Ik heb gister mijn InCase SnapCase ontvangen. Voor de mensen die nog geen besluit hebben kunnen maken, ik raad hem aan!

  72. Vandaag mijn iphone 4 gekregen en betaald…toch kon ik de app nog downloaden via iTunes en een gratis case aanvragen. Zojuist heb ik per mail de bevestiging gekregen…

  73. ik wil ‘n witte

  74. Noord Holland of Zuid Holland? Of bedoel je Nederlands 😛 @Michiel:

  75. Was eerst heel positief over de bumper maar hebt ontdekt dat deze kleine krasjes op de antenne achterlaat.. Ik heb deze gekozen om m’n iphone te beschermen van krassen en niet andersom.. Kijk maar op youtube, daar zijn nog veel mensen met hetzelfde probleem.

  76. ik heb toevallig iphone4 op 30 september gekocht.

    en wil “iphone 4 case program” downloaden op de appstore van mijn toestel, alleen ik kan hem maar niet vinden!

    ik wil dat hoesje heel graag hebben, omdat ik geen bereik krijg als ik aan de zijkant vast heb.

    kan iemand mij vertellen hoe ik die “ihone 4 case program” kan downloaden.

  77. vandaag nog de speck pixelskin HD kunnen bestellen,
    bij bestelinformatie staat bij prijs €0,00
    en verwachte leveringsdatum is 27 oktober dus blijkbaar is het nog niet afgelopen…

    @ramos:
    gewoon bij de app store zoeken op “iPhone 4 case program” en dan wat naar beneden scrollen en je zult hem wel vinden

  78. Ik zit nu in de speciale app (Case program) maar ik ken de speciale bumper van apple zelf niet meer kiezen, alleen de verschillende cases ? Weett iemand of dat hoort of dat ze gewoon hun eigen bumpers niet meer leveren na de 30ste dus.

    @ramos – http://www.apple.com/nl/iphone/case-program/

  79. @Wesley – Klopt, je ‘ken’ de Bumper zelf niet meer bestellen. Als je contact met Apple opneemt heb je kans dat je er toch nog eentje krijgt (hoorde ik via iemand waarbij het wel was gelukt).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.