Reacties voor: Laat de iPad 2 vallen met een Smart Cover en zie wat er gebeurt

De mensen van SquareTrade testen hoe goed een Smart Cover van Apple de iPad 2 beschermt tegen een val. Dat gaat goed in de eerste test, maar in de tweede...
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. OMG! Wat zooonde! ๐Ÿ™‚ die zullen vast verzekerd zijn :-p

  2. stumperds

  3. Volgende test is met twee bugatti veyrons. Een met en een zonder gordels. Heel hard tegen een muur rijden!?!

    Ik had de uitslag van de test ook wel kunnen voorspellen, zonder de beide iPads op de grond te laten vallen.

    Waarom zie ik altijd dit soort gasten dergelijke testen doen met Apple spul en niet met Androidjes of Blackberries.
    Ik heb een Zoogue hoes om mn iPad en ga deze niet laten vallen om het filmpje om youtube te kunnen zetten.. I’m not a fool!!

  4. Je kunt van te voren toch al bedenken dat zo’n smart cover hier geen bescherming tegen biedt? Beetje nutteloze test.

    De smart cover biedt bescherming tegen krassen op het scherm, maar daar houdt het wel bij op. Ik vind hem overigens ideaal. Het is gelijk een perfecte standaard en het ziet er mooi uit. Als ik m’n iPad mee neem gaat hij met smart cover en al in een beschermhoes.

  5. Ik heb een soortgelijke test uitgevoerd, natuurlijk niet met voorbedachte raden. iPad met Smart Cover in een schoudertas vanop een halve meter hoogte laten vallen… Hoekje van m’n iPad serieus beschadigd. Was er niet blij mij! Heb het dan ook van me afgeschreven: http://wp.me/p1dlmz-1MQ8Bc

    De Wereldverzamelaar.

  6. Rijke mensen hebben soms ook dure hobbys of rare gewoontes.
    Als je te veel geld hebt kun je het ook op die manier spenderen.

  7. Nou die ga ik echt niet gebruiken. Mijn Otterbox Defender mag dat wel echt bulkie en zwaarder wezen, maar die beschermd mijn precious wel echt.

  8. Dit doet je wel nadenken over je case. Voor binnenshuis lijkt me een smartcover voldoende. Buiten op straat lijkt me iets stevigers beter.

  9. Zonde… ze hadden ze ook gewoon aan mij mogen geven als ze er zo nodig van af moesten xD

  10. De tweede poging is dus domweg mislukt omdat ze de ipad gingen gooien en de cover eraf vloog.. Domme test trouwens. Laat het gewoon vallen. De cover blijft dan echt wel zitten.

  11. Dat overdreven gebescherm van die iPad gaat mij weer wat ver. Mijn iPad 1 had op 2 hoekjes wat bescahdigingen (2x gevallen met de originele apple hoes er omheen), dat hoort bij een gebruiksvoorwerp. Mijn auto heeft ook wat minuscule krasjes, shit happens in the real world.
    Mijn iPad 2 gekocht met smart cover en een bodygaurdz cover voor de achterkant, maar kom op, het ding is gemaakt om te gebruiken, niet voor in de vitrine…

  12. @Rufus versta jij onder gebruiken je iPad krassen?

  13. Logisch dat als je je iPad plat op het scherm laat vallen van een meter hoogte, het scherm dan breekt.
    Die zwarte iPad is dus verspild.
    In plaats daarvan hadden ze beter een iPad 2 met smart cover tegen het oude model iPad met Apple case kunnen testen.
    Ben benieuwd of de eerste generatie met die zwarte hoes wel heel blijft.

  14. Normaal gezien zit de smartcover er niet op als je hem laat vallen. Want dan ben je ‘m namelijk aan het gebruiken…

  15. @De Wereldverzamelaar: Dus je koopt een cover die overduidelijk alleen de voorkant beschermt, je gooit de iPad los in een tas en de tas vervolgens op straat, en als er dan een deukje in je iPad komt op een plek die nogal logisch niet door de SC beschermd wordt, is de cover een k*tding?

    Uh, OK.

    [houdt oogcontact, loopt langzaam achteruit de kamer uit]

  16. Jaah maar dat komt omdat die ene wit is hรจ!

  17. @Larss,
    1. Natuurlijk gooide ik de iPad niet “gewoon los in een tas”. Het compartiment waar hij ingaat heeft de exacte afmeting van de iPad, soort van iPad schouder tas zeg maar.
    2. ik zeg niet voor niets “van me afschrijven”… Die dag vond ik het inderdaad een **** ding, heb er ondertussen ook al veel plezier aan beleefd.

    Toch blijft het jammer dat er schade is als je een iPad van nog geen halve meter, in een tas, laat vallen. 9 van de 10 keer gaat het wel goed, ik had gewoon pech.

    Dus, tuurlijk verwacht ik niet dat de Smart Cover dit tegengaat. Vind het wel jammer van Apple dat ze geen oplossing uitbrengen die iets meer beschermt. Ondertussen heb ik een extra hoes van Pack & Smooth, prima ding. iPad is een stuk beter beschermt nu, Smart Cover past er ook nog eens in. Op het beschadigde hoekje na ben ik helemaal blij.

    De Wereldverzamelaar.

  18. Jullie zijn wel snel kwaad hier over dit soort dingen he. Dit wordt 99% van de keren gedaan met iPads die toch al kapot zijn of andere mankementen hebben.

  19. Zinloos deze test…. Wie betaald deze onzin? Ben benieuwd of het ook eerlijk verteld wordt wie dit betaald…….

  20. Ik dacht na het zien van de test dat ik hem binnen op een houtenvloer ook wel veilig kon laten vallen met een smartcover voor de gein, maar hij viel op een hoek en ik heb er nu wel mooi een barst en een deukje in. Als ik dat had geweten had ik het niet gedaan ๐Ÿ™ balen van mijn ipad2 64gb wifi..

  21. bende nozems..

  22. Leuk hoor, zo’n test. Maar hoe vaak is het zo dat je je iPad precies zo laat vallen? Meestal toch met een van de zijkanten? Dan komt hij er vast niet zo mooi uit…

  23. Waar slaat dit op…….?????
    Wat een loosers
    Testen net zo lang tot hij stuk is cool hoor…sukkels

  24. Kan je net zo goed aan mij geven voordat je vernield… :S

    Verstuurd vanaf iPad1

  25. Kom op jongens! Til d’r niet zo zwaar aan! Niet alsof het uit jouw portemonnee komt. Dit soort testen gebeurt toch altijd. Dit zijn tenminste (afgezien van de golflcub) wel situaties die gewoon kunnen gebeuren, in tegenstelling tot de “will it blend” series….

  26. @Piet Driessen: Het lijkt me dat de test gesponsored wordt door de gadget-verzekering wiens naam aan het eind in beeld komt ๐Ÿ™‚

  27. Als iPad recht naar beneden valt dus niet plat als in deze video
    Dan maakt het niet uit of het met of zonder cover is , 1 val van 1 meter hoog op straatsteen en er zit zelfs een deuk aan de rand en je hebt geen touchsscreen meer, kan ik uit ervaring zeggen.

  28. Het enige wat deze idioten willen is dat jullie deze filmpjes bekijken, zodat ze wat reclame maken voor hun sites met google adsense of andere inkomsten op.. Aanstellers. Precies alsof deze toestellen 1โ‚ฌ kostten. Schande.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.