Reacties voor: Kwartaalcijfers FQ4 2015: Apple verkocht 48 miljoen iPhones

Apple heeft de kwartaalcijfers van FQ4 2015 bekendgemaakt. Er zijn opnieuw verkooprecords gebroken, vooral dankzij de iPhone 6s. Ook steeg de categorie 'Overig' met 61% en dat moet wel te danken zijn aan de Apple Watch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Misschien horen we tijdens de call eindelijk meer over de uitbreiding van Apple Pay naar Europa?

  2. Toch netjes want ze zitten boven de meest optimistische analisten. Dan doe je het gewoon goed. Koers reageert nauwelijks zie ik (wat positief is want meestal daalt de koers sterk na de cijfers).

  3. Eventjes realiseren dat Apple nu 206 miljard dollar op de bank heeft staan 😱.
    Bijna net zoveel als wij in Nederland in een jaar met zijn alle verdienen.

  4. Hmm. Niks over meer Europese Apple Pay-landen dus. Jammer.

  5. Dalende iPad verkopen.. Mja ik denk niet dat de iPad Pro daar gigantisch veel zal aan veranderen, gezien de vermoedelijke verkoopprijzen ervan.

  6. @truus: Als dat ook de prijzen op Marktplaats gaat drukken vind ik dat wel fijn, moet ik zeggen!

    Ik vind de iPad namelijk erg fijn voor klein dagelijks gebruik maar ik heb hem niet echt nodig omdat ik ook een iPhone en een iMac heb, die allebei wel nodig zijn. Dat betekent dat ik er minder voor wil betalen. Dus ik koop elk jaar een twee jaar oud model tweedehands en dan verkoop ik de vorige. Dan heb je veel waar voor je geld.

    Misschien geldt zoiets voor veel mensen.

  7. @WvB22: De koers daalt meestal na uitbrengen cijfers? Verklaar je nader! Volgens jou koop je dus best na het bekendmaken van kwartaalcijfers? Ik zie overigens dat de kwartaalcijfers in januari altijd het sterkst zijn. Voor 27 januari dus aandelen kopen is de boodschap? Of volgens jou juist niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.